saso_big написа:[offtopic]с пълен Член[/offtopic]
Хахахахахахахахахах :D
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
saso_big написа:[offtopic]с пълен Член[/offtopic]
Пловдивчанинът написа:Alex написа:Няма толкова слаба група като нашта... тая Дания би с 3-0 Чехия... а и като видите наште манекени, че са на второ място... Явно това ще е групата, от която вторият няма да играе бараж...
Има по-слаби две групи виж ги добре една е с Швейцария най-отпред. И какво означава наще манекени да такива са някои си останаха манекени други се взеха в ръце, но както виждаш Любо ги държи изкъсно като са в националния и няма такива игри като при Матеус. Ако смяташ, че националния ни отбор в момента е слаб значи нз какво гледаш честно.
W84me написа:http://www.fifa.com/worldcup/preliminaries/europe/standings/index.html
Ето ви го класирането. Най-слаб втори е Албания, след това сме ние, но има кандидати от групите на Германия и Холандия. Смятам, че няма да сме най-слабия втори, но ще ни трябва адски късмет в баража. Ако може да се паднем срещу Гърция или Черна гора ще е много добре.
Ето го и най-оптимистичния вариант.Най-лесният, в кавички, начин е да опънем жабарите през септември и да се надяваме на равенство в мача между Чехия и Италия. Това ще обезвери чехите в последния мач на Васил Левски и ще ни прати на Световното, като първи в групата!
amstel_beer написа:Приеха Гибралтар
dimoib59 написа:Няма да е проблем за второто място, ама тая загуби ще ни дръпне още по-назад в борбата с вторите отбори. Не знам защо, но от началото на мачовете имам предчувствие, че ще се справим с Чехия и Дания, но няма да играем бараж.
mormona написа:amstel_beer написа:Приеха Гибралтар
и каде е Гибралтар в тия квалификации ? Не бе питам просто кажи ми къде са ? Посочи ми Гибралтар...
Испания
Франция
Фините
Беларус
некви други![]()
Гибралтар...
6 страни и ВСЕКИ втори играе бараж !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта