Сезон 2013-2014 трансфери и подготовка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Сезон 2013-2014 трансфери и подготовка

Мнениеот FLANKER » 11 юни 2013 21:24

Сръбския защитник Марко Ранджелович е петото ново попълнение.Бил е капитан на Рад(Белград)и Раднички(Ниш).
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 11 юни 2013 21:58

FLANKER написа:Сръбския защитник Марко Ранджелович е петото ново попълнение.Бил е капитан на Рад(Белград)и Раднички(Ниш).

Това вече е наистина добър трансфер.Дали пък целите ни тая година няма да са доста по-високи,каквито са слуховете :shock:

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 11 юни 2013 22:06

Един призив към всички фенове нека в събота да подкрепим отбора новите футболисти да усетят че Локомотив е отбор обичан и с вярна публика,Знам че едни имат едни виждания други други но всички обичаме Локомотив.Нека и новите футболисти го заобичат

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 юни 2013 00:12

FLANKER написа:Сръбския защитник Марко Ранджелович е петото ново попълнение.Бил е капитан на Рад(Белград)и Раднички(Ниш).

Бре, не е истина направо.Няма кой да ти вземе висока топка вече, явно ще играе с Бранека в центъра.

Ето и линк :
http://us.soccerway.com/players/marko-r ... vic/47939/
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 12 юни 2013 11:36

jo101 написа:Ще се включа и аз по темата за трансферите.Вчера вечерта в предаването на Крум Савов по Канал 3 ,му бе зададен въпрос относно Локомотив и той сподели следното:
1.Бранеков е имал предложение от полската екстра класа за доста солидна сума,но Гигов му е дал доста пари кеш и май е вдигнал заплатата на Бранеков и затова той е останал.
2.При тази власт бизнесът му процъфтявал и в момента Гигов разполагал с доста средства,затова се опитва да правят добър отбор (тези попълнения колко ще е добър ще видим).
Надявам се ,че от тези пари ще има и за школата ,а не само за трансфери .

Дааа. За съжаление комунистическата власт му е много удобна на Гигов. Сега почват схемите. Този сезон няма да се борим да изпаднем... най-вероятно. Ще сме здрав отбор.
НО съм 1000% сигурен, че за школата и стадиона една стотинка няма да даде. Гледали сме го тоя филм. Него наистина не го интересува Локомотив като институция. Интересува го един отбор, който не трябва да изпадне, за да не му пропадне бизнеса. Гигов - Вън. Нищо друго няма значение. Нито класиране, нито нищо.
Трябва непрекъснато да се говори за школата, непрекъснато. Да се говори за стадиона. Щото стадионът не е само А сектор, ВИП-а и клетката за гости. Стадионът е и В сектор, около съоражението е отвратително, все едно се е водила война. Мръсно, дупки, кал, грозотия.
Наясно ли сте, че ние сме, сигурно, единственият професионален отбор в Европа, който няма официален сайт? Ако го няма ultrasloko, няма информация за нищо. А и там информацията не е от първа ръка, тъй като никой не желае да има нещо общо с Гигов и кликата му.
Замислете се над истинските проблеми, а не дали ще ритаме в А група още един сезон и кой "свободен агент" ще привлечем.

plehanov
Контакти:

Мнениеот plehanov » 12 юни 2013 13:32

Много истински неща си написал!!!

Ей хора много бързо почвате да забравяте гаврата от последните години.Дреме ми за А група.Дреме ми кой ще е централен защитник.Цялата история ми напомня за щраусите и главата в пясъка...Ще сме ОК докато БСП са на власт,Кайчо ще продеде някоя друга перка или колесник за хеликоптери,а после???Ще вземе да дойде някой нов Боко и цялата история ще се повтори като в някаква долнопробна сапунка.Нямаме школа.Пуснаха се по села и паланки и малкото кадърни момчета.Нямаме база!Нали до май месец щеше В сектор да е пуснат?Ами помощни терени,ами инфраструктура около стадиона?При най-малкия дъжд около стадиона става като Венеция.Къде са съблекалните за децата?Какви са екипите за децата?Кой тренира тези деца?Има ли някаква програма за развитието им?
Лица на Локомотив в момента са Прическата от Струмяни и детския идол на Кайчо който не изтрезнява.Е как искаме да сме симпатични на неутралния привърженик с такива титани на мисълта.Лично познавам стотици привърженици на Локомотив които няма да стъпят на стадиона докато Кайчо е начело.Не оправдавам и тяхната позиция, с плюене пред монитора и разговори на маса промяна не би била възможна.Но от друга страна ги разбирам, това не е НАШИЯ ЛОКОМОТИВ.Къде са ветераните?Колко от настоящите шефове ще се сетят да поднесат цвете на 30ти на гроба на Котето?Колко професионални отбора в Европа нямат функциониращ официален сайт?Та ние трябваше да водим война една година за да се сети някой от тия плиткоумници да пришият по една емблема на екипите...
Докараха ме до шизофренията да ме е яд че Боко не остана на власт и ,че не изпаднахме...Това беше единствения ни шанс да се отървем от този тумор.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 12 юни 2013 14:04

До гуша ми дойде от това изпадане.И като изпаднем какво?Ще потечат милиони и ще станем Милан?Не виждате ли,че всички отбори се крепят на някой.Къде ще отиде сега Литекс? А след някоя година Лудогорец?Експерименти могат да си правят само Левски и ЦСКА защото те са отбори на ВЛАСТА и все някой ще ги спаси.Като има нещо положително трябва да се оценява ,а не непрекъснато едно и също,Б група,В група-В България големите отбори НЕ изпадат.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

plehanov
Контакти:

Мнениеот plehanov » 12 юни 2013 14:46

Ама ти сериозно ли?От целия пост само Б група ли ти се наби на очи?92ра 93та година посещаемостта ни беше средно 7-8 хиляди.Сега останаха 200 души -заради ембелемата и 200-които виждат нещо положително в оставането ни в А група.Нещо друга да споделиш по отношение на останалата част от поста ми?

Riquelme
Контакти:

Мнениеот Riquelme » 12 юни 2013 14:51

Защитата изглежда вече сглобена-Митрев на вратата,от дясно Родригес,от ляво Трифонов и в центъра Бранеков и Ранджелович!Според мен трябва да
вземем нов халф който да играе до Том,и задължително флангови футболисти.... :)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 12 юни 2013 14:53

loko29 написа:До гуша ми дойде от това изпадане.И като изпаднем какво?Ще потечат милиони и ще станем Милан?Не виждате ли,че всички отбори се крепят на някой.Къде ще отиде сега Литекс? А след някоя година Лудогорец?Експерименти могат да си правят само Левски и ЦСКА защото те са отбори на ВЛАСТА и все някой ще ги спаси.Като има нещо положително трябва да се оценява ,а не непрекъснато едно и също,Б група,В група-В България големите отбори НЕ изпадат.

Литекс където и да отиде зад него има много добра и вече доста продуктивна школа, а и превъзходен стадион. Погледни националния отбор и виж колко футболисти са от школата на Ловеч.
Лудогорец са по-млад отбор, но вече с изградена школа и доста приятен стадион. Точно след 5 години ще могат да разчитат на децата от школата да ги дърпат нагоре.
Вярвай ми и двата отбора няма да се затрият, докато с Локомотив нещата не седят точно така. Всяко едно кадърно момче от нашата школа бяга от отбора, защото по-скоро ще си счупи крака, отколкото да стане футболист. Та терените и организацията в тази локомотивска ДЮШ са на нивото от 1930 г. Нямат топки и екипировка. Феновете събирахме пари за топки и за мрежи за вратите. Преобличат се във фургон на една нива в Требич.
Никой не ти говори за милиони и кои ще станем, говорим ти за това, че без ДЮШ, че без деца скоро Локомотив няма да го има, защото и във В група пак трябва да има деца. Ти твоето дете би ли го записал да тренира в Локомотив, щото аз моето - не.
Стадионът ни е в отвратително състояние. Около него е гнус, няма тоалетни в А сектор освен 2 химически, В сектор не работи, а отвън секторът изглежда на стар изоставен завод. За осветление не ми се говори. Ламарините около несъществуващите части на Б и Г са ръждясали и изкривени, могат да паднат върху някой. Спортната зала й сложиха дограма, но отвън не е пипната и парче вар може да ти падне на главата евентуално. Камъни има навсякъде. Около терена има канали, покрити с дъски. Те са изгнили и ако някой футболист не внимава може така да си счупи крака, че никога повече да не играе.
Та какво е положителното, което трябва да оценим?

Върни се в “Локо София”