mistreated написа:
Защо не ми отговори на въпросът как едно дружество ще продаде на друго дружество само ФК-то?
Никак, естествено.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mistreated написа:
Защо не ми отговори на въпросът как едно дружество ще продаде на друго дружество само ФК-то?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:mistreated написа:
Ама кой е тоя клуб, като клубът е самото АД? Как не може да го разберете, като е толкова елементарно? Клуб можеш ли да продадеш от едно АД на друго?
Не можеш разбира се.
Клубът е АД от 1999-а, преди това друго .... преди 1989-а трето ... това са временни форми на регистрация според изискуемото от закона, нищо повече. 300 пъти ви написах вече - клубът не е само АД, той е и ФК. Като ФК-то е непреходното, това е клубът. Структурата, осъществяваща футболната дейност. Останалите трансформации нас не ни касаят, ние сме фенове на футбола, не на търговската дейност. Мен търговската марка ЦСКА не ме вълнува, теб ако те вълнува, това е друга тема.
Никак, естествено.
mistreated написа:
Като е никак, какви ми ги бръщолевиш, че са различни неща?
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Futbolen_istorik написа:]
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/402358_359001794113211_346856788_n.jpg
Оф, това не е пълната документация, а част от нея, но как да е .... от това, което видях, имаме вливане. Т.е., дружеството ФК Берое се влива в Олимпик, с което се заличава като отделна структура. "Новото" АД се кръщава Берое.
Като е никак, какви ми ги бръщолевиш, че са различни неща?
Не ти бръщолевя, ти трудно вдяваш просто.
Търговска дейностТЗ
АД.
Футболна дейностБФС
ФК
ПФК ЦСКА АД има регистрация в Търговския регистър, но също така е и член на БФС.
Кое не вдяна, какви продажби от АД на АД видя да ти пиша, защо си измисляш ??!
Futbolen_istorik написа:ГЛУПОСТИ ПИшЕш, никой в никой не се влива, двете ФК са съучредители на АД-то
mistreated написа:
Ама в БФС е регистрирано дружеството, като футболен клуб. Защо не можеш да го вденеш. Не може да има друго дружество със същата регистрация в БФС. Кое е толкова трудно за разбиране? Какво значи "клубът е непреходен", като той е формата, под която е регистрирано търговското дружество за участие в състезанията на БФС?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта