Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 23:08

1982 написа:
mistreated написа:
Какво значение има колко пъти е сменяна емблемата, като всички те са били използвани от ЦСКА и от никой друг?

Има, нали пишеш за марката ЦСКА, че марката била носител на историята, не била някаква морална величина .... затова те питах, кое точно наричаш марка ЦСКА.

Аз твърдя, че единственият носител на историята на ЦСКА е клубът ЦСКА. Търговски марки, АД-та, емблеми, имена и т.н., всичко това се мени и е преходно, то не е носител на историята, тосител е само клубът.

А определението "марка ЦСКА" е просто някакво имагинерно определение, със спиритично съдържание.

Ама кой е тоя клуб, като клубът е самото АД? Как не може да го разберете, като е толкова елементарно? Клуб можеш ли да продадеш от едно АД на друго?
Не можеш разбира се.
Последна промяна от mistreated на 11 юни 2013 23:10, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА

Мнениеот BigBrother » 11 юни 2013 23:10

sin4ec написа:
vaskonti написа:Абсолютно никой не знае какво се случва. Това не пречи всеки от нас да демонстрира колко е добър като юрист, макро- и микро-икономист, та дори и оракул. :mrgreen:

Ето тука си много прав. А към днешна дата нищо не се случва. Може и да не се случи, или да стане след месец, два, на Коледа. Естествено, подаваната инфо оттук-оттам навежда на някои насоки, но аз след малък анализ реших, че нещата са мноооого, много по-сложни, отколкото медиите ги представят. И смятам, че последната седмица е ползвана за лакмус доколко вариант Литекс, преименуван, ще се възприеме. Доколко обаче НАП, Прокуратура, чакащи дългове, БФС и УЕФА ще приемат подобен ход, е загадка. Ако ГГ беше дошел, платил дълговете и поел ЦСКА, никой копче не може да каже. Обаче нещо много врътки, много схеми, много сметки, и то предимно без кръчмарите. Не знам-ще видим!

то е ясно, че наследниците на милиционерите и агентите от ДС, ще направят всичко възможно това да не стане :idea:

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 23:10

1982 написа:
mistreated написа:
Какво значение има колко пъти е сменяна емблемата, като всички те са били използвани от ЦСКА и от никой друг?

Има, нали пишеш за марката ЦСКА, че марката била носител на историята, не била някаква морална величина .... затова те питах, кое точно наричаш марка ЦСКА.

Аз твърдя, че единственият носител на историята на ЦСКА е клубът ЦСКА. Търговски марки, АД-та, емблеми, имена, фланелки и т.н., всичко това се мени и е преходно, то не е носител на историята, тосител е само клубът.

А определението "марка ЦСКА" е просто някакво имагинерно определение, със спиритично съдържание.

е, един път да напишеш нещо умно
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 23:14

Futbolen_istorik написа:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396130_359000144113376_2125112236_n.jpg
нали си голям юрист надявам се вече да ти стане ясно

Не ми давай решението за вписването на учреденото дружество в търговския регистър, там са цитирани едни други протоколи, дай ми тях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 23:17

1982 написа:
Futbolen_istorik написа:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396130_359000144113376_2125112236_n.jpg
нали си голям юрист надявам се вече да ти стане ясно

Не ми давай решението за вписването на учреденото дружество в търговския регистър, там са цитирани едни други протоколи, дай ми тях.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/402358_359001794113211_346856788_n.jpg
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юни 2013 23:20

Teo написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:незнам аз ли съм тъп или кво, ама те, 182 страници четене вече и след сумати въпроси от моя страна, аз продължавам да не знам кво се случва около мен, заеби

Латекса идват все едно са бутилка фанта! Взимаме нашата марка, отлепваме тяхната от шишето и лепим нашата и пълним новата фанта с нашата марка отвън, схвана ли са :)

ее не тео бате това ли доживях да видя ти да ми даваш акъл бе брато :) :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 23:20

mistreated написа:
Ама кой е тоя клуб, като клубът е самото АД? Как не може да го разберете, като е толкова елементарно? Клуб можеш ли да продадеш от едно АД на друго?
Не можеш разбира се.

Клубът е АД от 1999-а, преди това друго .... преди 1989-а трето ... това са временни форми на регистрация според изискуемото от закона, нищо повече. 300 пъти ви написах вече - клубът не е само АД, той е и ФК. Като ФК-то е непреходното, това е клубът. Структурата, осъществяваща футболната дейност. Останалите трансформации нас не ни касаят, ние сме фенове на футбола, не на търговската дейност. Мен търговската марка ЦСКА не ме вълнува, теб ако те вълнува, това е друга тема.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 23:27

1982 написа:
mistreated написа:
Не можеш разбира се.

Клубът е АД от 1999-а, преди това друго .... преди 1989-а трето ... това са временни форми на регистрация според изискуемото от закона, нищо повече. 300 пъти ви написах вече - клубът не е само АД, той е и ФК. Като ФК-то е непреходното, това е клубът. Структурата, осъществяваща футболната дейност. Останалите трансформации нас не ни касаят, ние сме фенове на футбола, не на търговската дейност. Мен търговската марка ЦСКА не ме вълнува, теб ако те вълнува, това е друга тема.

Защо не ми отговори на въпросът как едно дружество ще продаде на друго дружество само ФК-то?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 юни 2013 23:28

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
Teo написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:незнам аз ли съм тъп или кво, ама те, 182 страници четене вече и след сумати въпроси от моя страна, аз продължавам да не знам кво се случва около мен, заеби

Латекса идват все едно са бутилка фанта! Взимаме нашата марка, отлепваме тяхната от шишето и лепим нашата и пълним новата фанта с нашата марка отвън, схвана ли са :)

ее не тео бате това ли доживях да видя ти да ми даваш акъл бе брато :) :)

винаги можеш нещо да научиш :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 23:28

Оф, това не е пълната документация, а част от нея, но как да е .... от това, което видях, имаме вливане. Т.е., дружеството ФК Берое се влива в Олимпик, с което се заличава като отделна структура. "Новото" АД се кръщава Берое.

Върни се в “Архив”