ЦСКА София - ПЪРВА ТРЕНИРОВКА |12.06| 10:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: УТРЕ 9:45 - АРМИЯТА ! БЪДИ ТАМ !

Мнениеот Teo » 11 юни 2013 21:58

Там сме!

gasspod
Контакти:

Мнениеот gasspod » 11 юни 2013 21:59

ПортугалецКамикадзе написа:
BigBrother написа:колкото повече се тровите, толкова повече ще ви болят жлъчките .. ама сега ви се е паднало да се правите на интересни, по някое време през есента, ще изчезнете от всякакви форуми :idea:

Да не виеш на умряло есента :? Нали знаеш какво става като много се говори :roll: Аз не знам вие на какво точно се надявате, ама мечтите са безплатни. След 1 месец ще започне първенството вие още не знаете как се казвате, та за подготовки, футболисти, селекции и т.н. да не говорим

Ми не, не знаем, ама вие знаете много добре! :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 юни 2013 21:59

1 юни, 2013 година: "Златомир Загорчич ще бъде ученик, а не наследник на Христо Стоичков. Това стана ясно вчера. Камата отсече, че остава начело на "Литекс" и през следващото първенство.
"Аз отдавна съм го решил, така че ни най-малко някой трябва да бъде притеснен. Това, което аз съм поел към отбора като ангажимент, ще продължа да го правя. Аз също съм минал по тоя път и в ЦСКА. Когато отидох там, не станахме веднага шампиони. Трябваше време на Димитър Пенев да изгради този отбор с мен, с Любо, с Емо. Един тим, който се изграждаше две години, а след това нямаше никакви проблеми", обяви Ицо през ТВ7. Той разкри, че е отхвърлил примамливи оферти от САЩ и Европа заради "оранжевите".
Носителят на Златната топка бе категоричен, че "Литекс" не трябва да бърза с продажбата на Георги Миланов и Николай Бодуров. "Ако искаме да се градим като отбор, ще се запазят играчите. Ако не - пътят е много кратък", завърши Стоичков.

http://inews.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... ce=flip.bg

"Достоен" , "принципен" и "последователен" мъж (макар че, това определение едва ли му подхожда, п**ьо е по-подходящо). 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 11 юни 2013 22:00

[center]Изображение[/center]

Ако сте на работа - пуснете си отпуск! Ако сте на училище - намерете си медицинска бележка! Ако имате изпит - учете през нощтта! Ако сте болни - лекувайте се бързо!
Защото за утре извиненията не важат Утре е момента, да покажем на всички изпълзяли от дупките си мишки, че ЦСКА не е някакво си АД, че ЦСКА не е броя на спечелените титли, че ЦСКА не е успехите в Европа, че ЦСКА не е треньорите и футболистите, ЦСКА - ТОВА СМЕ НИЕ! Ние, които търпяхме 23 години всякакви политически марионетки да съсипват нашия клуб, ние които сме изминали милиони километри, за да бъдем навсякъде с нашата голяма любов - ЦСКА София! А това е любов, която не може да бъде отнета...
Нека всички утре се събудим от 5-годишния си сън с една и съща мисъл! Мисълта за ЦСКА!

[offtopic]Изображение

ЕДИН Е ИЦО!!![/offtopic]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 11 юни 2013 22:00

Нали при вас всичко е цъфнало та вързало та трябваше бораткоф да върне насето да ви направи щампиони.И с тоя малоумен ник си супер смешен.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 11 юни 2013 22:01

страх,СТРАХ,СТРАХ,

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 11 юни 2013 22:03

Няма да мога да отида понеже не съм в София,но се надявам на много силна агитка,песни и подкрепа за любимият ЦСКА :!: :!: :!:
Изображение

mitkod
Контакти:

Мнениеот mitkod » 11 юни 2013 22:05

ПортугалецКамикадзе написа:
BigBrother написа:колкото повече се тровите, толкова повече ще ви болят жлъчките .. ама сега ви се е паднало да се правите на интересни, по някое време през есента, ще изчезнете от всякакви форуми :idea:

Да не виеш на умряло есента :? Нали знаеш какво става като много се говори :roll: Аз не знам вие на какво точно се надявате, ама мечтите са безплатни. След 1 месец ще започне първенството вие още не знаете как се казвате, та за подготовки, футболисти, селекции и т.н. да не говорим

Щом питаш, я кажи ващо АД как се казва, защото определено не е Левски?

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 11 юни 2013 22:05

Captain Stottlemeyer написа:1 юни, 2013 година: "Златомир Загорчич ще бъде ученик, а не наследник на Христо Стоичков. Това стана ясно вчера. Камата отсече, че остава начело на "Литекс" и през следващото първенство.
"Аз отдавна съм го решил, така че ни най-малко някой трябва да бъде притеснен. Това, което аз съм поел към отбора като ангажимент, ще продължа да го правя. Аз също съм минал по тоя път и в ЦСКА. Когато отидох там, не станахме веднага шампиони. Трябваше време на Димитър Пенев да изгради този отбор с мен, с Любо, с Емо. Един тим, който се изграждаше две години, а след това нямаше никакви проблеми", обяви Ицо през ТВ7. Той разкри, че е отхвърлил примамливи оферти от САЩ и Европа заради "оранжевите".
Носителят на Златната топка бе категоричен, че "Литекс" не трябва да бърза с продажбата на Георги Миланов и Николай Бодуров. "Ако искаме да се градим като отбор, ще се запазят играчите. Ако не - пътят е много кратък", завърши Стоичков.

"Достоен" , "принципен" и "последователен" мъж (макар че, това определение едва ли му подхожда, п**ьо е по-подходящо). 8-)

Абе той и вашият тренер искаше купата...Ама гушна калъфка така че не вий на чужд гроб!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 11 юни 2013 22:05

Captain Stottlemeyer написа:1 юни, 2013 година: "Златомир Загорчич ще бъде ученик, а не наследник на Христо Стоичков. Това стана ясно вчера. Камата отсече, че остава начело на "Литекс" и през следващото първенство.

Не виждам какво по точно няма да изпълни. Той ще си вземе половината отбор от Ловеч и ще стане шампион на България през настоящия сезон :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”