Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

BGarmy
Контакти:

Re: Ясно е новото име на ЦСКА. "ЦСКА 1923"

Мнениеот BGarmy » 11 юни 2013 21:17

ПортугалецКамикадзе написа:
Lubaka1892 написа:
Кашчей написа:Какво е признал съда и.. най-вече кой съд го е признал?Ще ни пуснеш ли линк към съдебното решение в стил:
"Днес, 24.10.2009 г. трети състав на СГС разгледа искова молба от ПФК ЦСКА ЕАД, с която се иска признаване на клуба за наследник на ФК АС-23.
Като разгледа мотивите на ищеца съдът отреди:

Признава за правомерна молбата и присъжда на ПФК ЦСКА ЕАД правото да бъде едноличен правоприемник на ФК АС-23, с всички произтичащи от това обстоятелства

Председател......."

Когато видя такова решение, ще повярвам, че са ви признали.Дотогава всичко е градски легенди и мокри цесекарски сънища!

Върви го искай от боклуците.
Иначе не виждам защо да не сме им наследници.

Аз ако дойда у вас, изколя ви цялото семейство и заживея в домът ви, наследник ли ще съм ви?

НЕ,тогава ще бъдеш к@рва на някой ром в затвора!
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 11 юни 2013 21:19

BGarmy написа:
ПортугалецКамикадзе написа:
Lubaka1892 написа:
Кашчей написа:Какво е признал съда и.. най-вече кой съд го е признал?Ще ни пуснеш ли линк към съдебното решение в стил:
"Днес, 24.10.2009 г. трети състав на СГС разгледа искова молба от ПФК ЦСКА ЕАД, с която се иска признаване на клуба за наследник на ФК АС-23.
Като разгледа мотивите на ищеца съдът отреди:

Признава за правомерна молбата и присъжда на ПФК ЦСКА ЕАД правото да бъде едноличен правоприемник на ФК АС-23, с всички произтичащи от това обстоятелства

Председател......."

Когато видя такова решение, ще повярвам, че са ви признали.Дотогава всичко е градски легенди и мокри цесекарски сънища!

Върви го искай от боклуците.

Аз ако дойда у вас, изколя ви цялото семейство и заживея в домът ви, наследник ли ще съм ви?

НЕ,тогава ще бъдеш к@рва на някой ром в затвора!

Е можеш да си отговориш тогава вие какви сте. К@рви :)
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
1982

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 21:20

mistreated написа:
А ти чети малко какво ти се пише. Ясно ми е какво искаш да кажеш, но не искаш да разбереш аз какво ти говоря.

Явно ще трябва да го напиша буквално, няма начин, от намек не разбирате - притежанието на търговската марка на Барселона не ми гарантира историята на клуба Барселона. Търговската марка служи единствено за осъществяване на търговска дейност и не е носител на никакви исторически събития от спортен характер. Носител на въпросните събития е самият клуб Барселона, ако го купя него, тогава мога да се отъркам и в славата му. Но търговската му марка няма никакво извънтърговско значение.

Самата Барселона, ако пожелае, може 15 пъти да си смени търговската марка, тя няма отношение към спортните постижения на клуба. Никой не им пречи утре да се прекръстят на Реал Барселона 2013 и да си сменят емблемата. Но този клуб ще продължи да бъде 4-кратен носител на КЕШ и ШЛ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 11 юни 2013 21:21

Eminem написа:
Lubaka1892 написа:Върви го искай от боклуците.

Защото сте ги избили. Това достатъчно ли ти е ?

Какво общо има смяната на режима в Държавата с футболният отбор.
Създателите на ПСК Левски и СО Динамо да не би да са по-различни?
При такъв преврат е логично първо да се елиминира войската.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юни 2013 21:22

е аз в такава заблуда ли живея пет дена бе деба
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2013 21:24

mistreated написа:
Кашчей написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:и как така НАП си пуска е така коя да било марка за продан

Което не пречи на Гърнето да я прехвърли (без да може), както и да прехвърли името и историята :mrgreen:

А за марката, тя явно е дадена на съхранение в НАП докато един хубав ден се разплатите.Ами, ако не се разплатите?

А да, да не забравя.. запорираните от Жеваго акции освободихте ли ги, че ще продавате, сливате, преливате, доливате?

Докога ще повтаряте малоумните си твърдения, бе? Дадено е айде да не казвам какво на майка ви за съхранение. Ама от простотии. Толкова не можахте да седнете и прочетете що е то обезпечение на задължение, кой има право да се разпорежда с това обезпечение и при какви условия.
300 пъти ви го обяснявам, като на малоумни, ама вие явно и такива не сте, за да го разберете.
Най-смешното е, че все говорите от позицията на "на мен всичко ми е ясно".

Ти, като мнооого умен, ще ни дадеш ли идея, с какво ЦСКА си обезпечава задълженията?Не говоря за ТИТАН-АС, а за ПФК ЦСКА ЕАД!С евентуални приходи от бъдещи продажби ли.. че коя банка ще го приеме за сериозно?Какво има като обезпечителни активи ЦСКА?Марката ЦСКА била обезпечение на задължение.. ми що тогава от НАП не запорираха марката Ботев, като обезпечение, вместо да им спретнат производство за обявяване в несъстоятелност?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 21:25

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ако фалира да. а под търговска марка аз разбирам името, историята и наследствеността.

Търговската марка е една емблема и едно име, нищо повече, не е носител на никаква история. Най-малкото титлите на ЦСКА са постигани под различни емблеми, ако беше така, трябваше да купиш всички емблеми и да ги накичиш на една огромна, обща емблема, за да си носител на цялата история от 1948-а досега. :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юни 2013 21:28

добре тогава примерно се събираме некви хора и казваме това е истиснкия ЦСКА, на него трябва да сте му фенове, в такъв случай как се определеля автентичността на истинския отбор като не е по търговската марка
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 21:29

mistreated написа:
1982 написа:Написах като, ако не си обърнал внимание, не съм го написал все едно е факт вече. Защото ТИТАН твърдят, че ще изчистят задълженията, преди да ликвидират ЦСКА, но на техните обещания нали знаеш колко вяра може да се има ?!

"Като" звучи все едно си сигурен, че ще стане.

Думата "като" я използвах в смисъл, че предполагам, че така ще сторят, затова написах "като фалират клуба". Никъде не съм изразявал някакъв факт обаче.

Ако бях сигурен, че ще фалират клуба, щях да напиша направо, нямаше да използвам "като".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 21:33

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:добре тогава примерно се събираме некви хора и казваме това е истиснкия ЦСКА, на него трябва да сте му фенове, в такъв случай как се определеля автентичността на истинския отбор като не е по търговската марка

Автентичността на един клуб е самият клуб. Не емблемата, не дали е АД, ЕАД, ООД и всякакви такива търговски абревиатурки, не търговската марка ..... нашият ЦСКА е имал много емблеми, имал е много имена, бил дружество, бил АД .... всичко това са преходни неща, единственото е клубът. Неговата история е записана в БФС, не в търговския регистър.

Върни се в “Архив”