Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 21:07

Кашчей написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:и как така НАП си пуска е така коя да било марка за продан

Което не пречи на Гърнето да я прехвърли (без да може), както и да прехвърли името и историята :mrgreen:

А за марката, тя явно е дадена на съхранение в НАП докато един хубав ден се разплатите.Ами, ако не се разплатите?

А да, да не забравя.. запорираните от Жеваго акции освободихте ли ги, че ще продавате, сливате, преливате, доливате?

Докога ще повтаряте малоумните си твърдения, бе? Дадено е айде да не казвам какво на майка ви за съхранение. Ама от простотии. Толкова не можахте да седнете и прочетете що е то обезпечение на задължение, кой има право да се разпорежда с това обезпечение и при какви условия.
300 пъти ви го обяснявам, като на малоумни, ама вие явно и такива не сте, за да го разберете.
Най-смешното е, че все говорите от позицията на "на мен всичко ми е ясно".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 21:08

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:и как така НАП си пуска е така коя да било марка за продан

Ми много лесно, търговската марка е актив на задлъжнялото дружество, като не си плащаме на НАП, като фалираме, те ще се разпореждат с нашата търговска марка, ще я обявят за продан.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 21:10

1982 написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:в нашия случай едва ли няма да искат, от което става ясно, че новосъздадения клуб като притежател на марката ЦСКА продължава легалното му съществуване

Супер, още утре отивам да си купя търговската марка Барселона, която представлява точно едно име и една емблема, с което ставам легален наследник и продължител на ФК Барселона, цялата им история е моя. Печелил съм вече 4 пъти КЕШ/ШЛ ...

Ще купиш търговската марка Барселона, ама като извадиш едни 1-2 млрд., да речем. Да не говорим и че някой трябва да ти я продаде.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 21:11

1982 написа:

Ми много лесно, търговската марка е актив на задлъжнялото дружество, като не си плащаме на НАП, като фалираме, те ще се разпореждат с нашата търговска марка, ще я обявят за продан.

А защо не четеш това, което ви пиша толкова много пъти? Кой ти е казал, че задълженията към НАП няма да бъдат платени и няма да бъде вдигнато обезпечението върху техните вземания?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 21:11

mistreated написа:
Ще купиш търговската марка Барселона, ама като извадиш едни 1-2 млрд., да речем. Да не говорим и че някой трябва да ти я продаде.

Нужно ли е да уточнявам, че говоря чисто принципно, не сме малки деца, нали ??!

В случая наблегни на намека, който ви правя, не се хващай за глупости.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Re: Ясно е новото име на ЦСКА. "ЦСКА 1923"

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 11 юни 2013 21:12

Lubaka1892 написа:
Кашчей написа:Какво е признал съда и.. най-вече кой съд го е признал?Ще ни пуснеш ли линк към съдебното решение в стил:
"Днес, 24.10.2009 г. трети състав на СГС разгледа искова молба от ПФК ЦСКА ЕАД, с която се иска признаване на клуба за наследник на ФК АС-23.
Като разгледа мотивите на ищеца съдът отреди:

Признава за правомерна молбата и присъжда на ПФК ЦСКА ЕАД правото да бъде едноличен правоприемник на ФК АС-23, с всички произтичащи от това обстоятелства

Председател......."

Когато видя такова решение, ще повярвам, че са ви признали.Дотогава всичко е градски легенди и мокри цесекарски сънища!

Върви го искай от боклуците.
Иначе не виждам защо да не сме им наследници.

Аз ако дойда у вас, изколя ви цялото семейство и заживея в домът ви, наследник ли ще съм ви?
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 21:12

1982 написа:
mistreated написа:

Нужно ли е да уточнявам, че говоря чисто принципно, не сме малки деца, нали ??!

В случая наблегни на намека, който ви правя, не се хващай за глупости.

А ти чети малко какво ти се пише. Ясно ми е какво искаш да кажеш, но не искаш да разбереш аз какво ти говоря.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 21:14

mistreated написа:
1982 написа:

А защо не четеш това, което ви пиша толкова много пъти? Кой ти е казал, че задълженията към НАП няма да бъдат платени и няма да бъде вдигнато обезпечението върху техните вземания?

Написах като, ако не си обърнал внимание, не съм го написал все едно е факт вече. Защото ТИТАН твърдят, че ще изчистят задълженията, преди да ликвидират ЦСКА, но на техните обещания нали знаеш колко вяра може да се има ?!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юни 2013 21:14

1982 написа:

ако фалира да. а под търговска марка аз разбирам името, историята и наследствеността. защото по тая логика могат да бъдат регестрирани секви разновидности на ЦСКА, но само един ще е автентичния и истинския носител на марката. така виждам аз нещата
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 21:17

1982 написа:Написах като, ако не си обърнал внимание, не съм го написал все едно е факт вече. Защото ТИТАН твърдят, че ще изчистят задълженията, преди да ликвидират ЦСКА, но на техните обещания нали знаеш колко вяра може да се има ?!

"Като" звучи все едно си сигурен, че ще стане. Виж, ако беше написал "АКО", бих се съгласил с теб.
АКО се наложи, Ганчев сам ще плати тези 3 млн., защото марката ЦСКА е най-ценното, което може да вземе от този клуб.

Върни се в “Архив”