Rivaldo10 написа:Вчера подразбрах, че има вероятност да вземем Генчев от Лудогорец.
И аз четох, че ги напуска, но не знам дали го искам тоя предател.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Вчера подразбрах, че има вероятност да вземем Генчев от Лудогорец.
siniq_fen написа:Rivaldo10 написа:Вчера подразбрах, че има вероятност да вземем Генчев от Лудогорец.
И аз четох, че ги напуска, но не знам дали го искам тоя предател.
Седем написа:valiooooo написа:Всичко в Левски е лъжа
Футболен клуб Левски се е превърнал в класическа обител на лъжата. Говори се едно, а се върши съвършено друго. Правят се декларации за загриженост и просперитет, а на дело се затрива изконните добродетели на синята идея. Прехвърлят се вини и отговорности, унищожават се легендите на клуба. Манипулира се демократично мислещата синя общност, която винаги е имало правилните сетива за това, което се случва в любимия клуб. Взривяват се устоите на футболното синьо,така както бе хвърлен във въздуха емблематичния сектор А на стадион „Георги Аспарухов”.
Всичко в Левски е лъжа. Лъжа е, че собственик е Тодор Батков. На хартия акциите са в неговия сейф, но отдавна поне половината клуб е прехвърлен на други лица. Лъжата е продължена от това, че тези хора, които са добре известни на футболната общественост не се афишират. Това е Левски, не Чепръчене и трябва да се знае кой е собственик. Било то и бивш министър-председател на републиката. Защо го е срам да каже, че е собственик на любимия си клуб? Рано или късно това ще стане официално, макар и с поставено лице. И пак под формата на лъжа!
Лъжите в Левски са институционализирани. Преди два месеца Тодор Батков заявява, че ще направи като Литекс и ще започне следващия сезон само с юноши. След 60 дни мнението му е коренно различно, Левски привлича новата порция третокласни попълнения, първия от които се казва Лопес.
Левски трябваше да е шампион, а не е! Илиан Илиев трябваше да е треньор до края, а не бе! Боримиров трябваше да помага на Илиан, а остана и след него! Нищо чудно поради липса на длъжности Йовов да играе още една година…
Но лъжите носят и ползи. Благодарение на абсолютно измисления свят в който са се поставили, те не могат да разберат измеренията на собствената си трагедия. Мачът със Славия изпари едни четири милиона лева във въздуха. Но на „Герена” дори страданието е лъжовно. Ядосаха се за миг и после пак продължиха по-старому. Със същия треньор, който провали сезона и както изглежда с повечето от изпълнителите, които доказано не стават за големи цели. И пак със същите лъжи, които ще започнат още на старта на подготовката. Репортерите ще започнат да изпращат бодри депеши. И шараните ще вярват!
Източник: "Teма спорт"
Тия злобни гадости изходени от някой като ГА, си ги публикувай в розовия форум при фенчетата на несъществуващия отбор!

Parmalat написа:Снимката на деня
Rivaldo10 написа:Наскоро им видяхме общият бизнес.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, rhaegar, suni, VDP и 14 госта