ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ОТНОВО НА АРМИЯТА!

Мнениеот Avrameca » 11 юни 2013 13:09

JohnnieWalker написа:Стойчо ви изклати 100 пъти и вие пак си го искате :lol:

май стана обратното , титаните го изклатиха ... и не само него.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 11 юни 2013 13:19

абе не знам, ама доста гащи са се напълнили при тази новина .. :twisted:

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 11 юни 2013 13:26

после като ги бием само с 3:0 ще тръбят, че сме слаби щом не сме могли да им вкараме повече :lol: :twisted:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 юни 2013 13:31

А защо не Мето Деянов за треньор, ако не сега , то след време
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 11 юни 2013 13:34

остава само да си върнем Тошко Янчев, дали на терена като капитан или на треньорската скамейка като помощник на Стойчо, вярвам че Тошко ще се върне при нас :)

Потребителски аватар
emil_st_savov
Контакти:

Мнениеот emil_st_savov » 11 юни 2013 13:38

Ще стане добър тандем ако се разберат.И двамата са силни хора дано не се скарат нещо.
ОФИ,АНТВЕРП,ЛЮЦЕРН, ОЛИМПИЯ 2,ААЛСТ,БЕВЕРЕН,ТАМПЕРЕ, БАТЕ,ЖИЛИНА,САРАЕВО. Пропускам ли нещо...да...Иртиш

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот dreben23 » 11 юни 2013 14:27

Тъкмо прочетох. Ами като че ли най-добре ще е да е Стойчо- тъкмо да му се реваншират задето се подиграха с него. ;)
И двамата обаче много мрънкат, а вече не бива да има поводи за мрънкане - ЦСКА трябва да е силен и да побеждава всички и навсякъде! :) Не ми харесват такива обединения и закривания, но няма друг начин. :(
За мен обаче годината на създаване си е 1948, ако ще тридесет пъти да я променят след това, ми е все тая. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 18:06

Стойчо Младенов ще го върнат само заради припознаването на отбора. Определено ще подейства върху психиката на много фенове. Лошото е, че неговата тактика не е съвременна и няма да надгражда. Човека може да работи само с изградени имена, а най-честия резултат при него е 1:0. Ако ще градим млад, амбициозен ЦСКА, който да желае успеха в Европа Стойчо няма да свърши работа.
Ако Стойчо умее временно да надъхва и с това да печели, тогава Стоичков ще може да втълпява за дълъг период мислене на победител в играча и ще свършат много повече работа в обратен ред - Младенов Президент, Стоичков треньор.
Така си мисля.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 11 юни 2013 18:15

Моите уважения към Ицо, но какво е постигнал като треньор ? Стойчо е един можещ и знаещ треньор, видяхме при предишните му престои на Армията, че когато има кадри на разположение винаги взема титлата. С него проблема е друг, аз съм почти сигурен че ако го назначат за треньор ще вземе титлата още този сезон. Въпроса е от там нататък в евротурнирите, много хиксове правим с него в евротурнирите. Трябва някаква промяна в подхода за европейските мачове. Въпреки това, обаче за мен е много по-добре Стойчо да ни е треньора. Ще видите тогава за какво мачкане в шампионата ще става въпрос :twisted:

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 18:17

BigBrother написа:Моите уважения към Ицо, но какво е постигнал като треньор ? Стойчо е един можещ и знаещ треньор, видяхме при предишните му престои на Армията, че когато има кадри на разположение винаги взема титлата. С него проблема е друг, аз съм почти сигурен че ако го назначат за треньор ще вземе титлата още този сезон. Въпроса е от там нататък в евротурнирите, много хиксове правим с него в евротурнирите. Трябва някаква промяна в подхода за европейските мачове. Въпреки това, обаче за мен е много по-добре Стойчо да ни е треньора. Ще видите тогава за какво мачкане в шампионата ще става въпрос :twisted:

Ако младите пораснат изведнъж с 4-5 години и се превърнат в класни играчи, като Велизар, като Неи, като Забавник или Тъча, като Валката Илиев, като Тунчев, като Христо Яневф - тогава сигурно ще мачка, ама с младоци в състава ще мачка топки... :|
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Върни се в “Архив”