Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Новият сезон определено се очертава да бъде като полов акт с непозната девойка.Ще има очаквания за нещо ново,различно,ексцентрично,за непознати преживявания,но и риска с разочарованието си остава.Все пак се надявам на един хубав футболен оргазъм 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
k.dimitrov написа:Алабаланица написа:K.dimitrov явно наистина някой пее.Но за съжаление не си е изпял песента с правилния текст. Сумата, която днес се е изплатила е доста по-голяма от тази, която визираш. Знам го от първо лице
А за какво трябва някой да пее. Че то половината Бургас го знае. Малко хора ли са били на стадиона в Долно Езерово. А всички те имат семейства, роднини, приятели. Или викаш цялата информация е с гриф строго секретно. Относно сумата вярвай си, скоро ще се разбере, като всичко останало досега.
Ники колегата е прав. Със сигурност сумите и ситуациите са на 50% от съобщеното ти. И аз го потвърждавам от първо лице.
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Всекидневната на Черноморец нека си остане такава, Ники молбата ми е към теб.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
k.dimitrov
- Контакти:
Голяма част от привържениците на ЦСКА са категорични, че Гриша Ганчев трябва да смени "Титан" начело на клуба. И за тази цел ще се жертва участието в Лига Европа този сезон. Феновете са единодушни - историята е важна не на документи, а в главата на всеки.Много е вероятно при изчезването на сегашния затънал в дългове ЦСКА в "А" група да останат само 12 отбора за новия сезон. Говори се, че е тежко положението с първия във втора дивизия Нефтохимик. В понеделник футболистите отказаха да тренират заради безпаричие. Ако бургаският клуб оправи документацията си, заседанието на изпълкома на БФС днес ще бъде принудено да реши за елит от 13 отбора.
Ето, това в червеното, трябва да го проумеят и някои съфорумници. Откога се мъчим да им го втълпим в главите.
Ето, това в червеното, трябва да го проумеят и някои съфорумници. Откога се мъчим да им го втълпим в главите.
-
k.dimitrov
- Контакти:
Bourgas написа:Всекидневната на Черноморец нека си остане такава, Ники молбата ми е към теб.
Чакам новия форум Нефтохимик. В спортни.бг вече ги включиха в А група и им дадоха страница, ама Гонга нещо не ги признава още.
Devian написа:TEDIMAR99 написа:Андро е добър нападател,но прави доста пропуски
Е ние сме свикнали с нападатели от Ботев Враца,които ни късат нервите.Не мисля,че има някой,който може да надмине Вальо Станчев в това отношение,така че сме закалени.За сметка на това имам много добри спомени от вашите момчета, брат му Ники Станчев и Вальо Найденов
Да ама накрая се оакаха , заради тези продажници изпаднахме навремето в Б-група.
-
k.dimitrov
- Контакти:
Е ние сме свикнали с нападатели от Ботев Враца,които ни късат нервите.Не мисля,че има някой,който може да надмине Вальо Станчев в това отношение,така че сме закалени.За сметка на това имам много добри спомени от вашите момчета, брат му Ники Станчев и Вальо Найденов
Жоро, не бяха братя, а с една фамилия, но тъй като се движеха в пакет през различните отбори, то много хора ги смятаха за братя.
-
k.dimitrov
- Контакти:
anker1878 написа:Devian написа:TEDIMAR99 написа:Андро е добър нападател,но прави доста пропуски
Да ама накрая се оакаха , заради тези продажници изпаднахме навремето в Б-група.
Не бяха само те виновни, тогава много интереси разбиха отбора, остана без пари, а те бяха първите, които се разбягаха.
И малко в страни от темата...Жоро. Сигурен ли си, че Вальо и Ники Станчеви бяха братя. Докато играеха при нас се чуваше, какво ли не. Единия твърдеше , че Вальо му е брат, а другия ( Вальо) твърдеше, че няма брат.
"Ми що мен ма питате"...Когато Станчевите избягаха от Бургас спрях да се интересувам за тях, но факта, че трансферите им винаги бяха от типа "ръка за ръка в комплект" ме навеждаше на мисълта, че имат някаква връзка помежду си, но каква ?????
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Който може да дойде на 17 юни, помощното игрище на ст.Черноморец от 18 часа.Юношите 1998 играят със Сливен,четвъртфинал за купата.
Да се видим,че да не вземем да се забравим.
Да се видим,че да не вземем да се забравим.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]