Юрий Баранчик: Русия няма повече да се напряга за българите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Юрий Баранчик: Русия няма повече да се напряга за българите!

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2013 16:15

От колко ника ръся мозък и пърхут и кои са те,за да знам и аз ? От Русе започва България,това чувал ли си го,г-н Огромни Комплекси ? Ако не си,не е лошо,да се заредиш с малко книжки,виждам,че по доста теми ти трябват,но научи поне българската история 8-)
Иначе,може ли един сериозен въпрос ? Кой русенец и за какво ти е свикл свинктера,че имаш такива комплекси от Русе и русенци ? Няма да се учудя,да си ял някой симпатичен пердах,особено ако си направил грешката да си помислиш,че държанието в форума,може да се толерира и сред истинските и реалните хора ?

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 11 юни 2013 17:07

dunavfc написа:От колко ника ръся мозък и пърхут и кои са те,за да знам и аз ? От Русе започва България,това чувал ли си го,г-н Огромни Комплекси ? Ако не си,не е лошо,да се заредиш с малко книжки,виждам,че по доста теми ти трябват,но научи поне българската история 8-)
Иначе,може ли един сериозен въпрос ? Кой русенец и за какво ти е свикл свинктера,че имаш такива комплекси от Русе и русенци ? Няма да се учудя,да си ял някой симпатичен пердах,особено ако си направил грешката да си помислиш,че държанието в форума,може да се толерира и сред истинските и реалните хора ?

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 юни 2013 17:43

dunavfc написа:От колко ника ръся мозък и пърхут и кои са те,за да знам и аз ? От Русе започва България,това чувал ли си го,г-н Огромни Комплекси ? Ако не си,не е лошо,да се заредиш с малко книжки,виждам,че по доста теми ти трябват,но научи поне българската история 8-)

Веднага сменяй дилъра :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2013 18:09

На каквито и гъби да съм,вероятността да достигна твоята прословута тъпота е нищожен,така че засега ще си карам при моя дилър ;)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 11 юни 2013 18:17

По-далеч от Изтока, Русия и Ориента и по-близо до цивилизования Запад :!: ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 11 юни 2013 20:04

Siegfried написа:По-далеч от Изтока, Русия и Ориента и по-близо до цивилизования Запад :!: ;)

Абе всички ли със прякори Siegfried във форумите имате психични отклонения :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 11 юни 2013 20:14

No Pyro No Fun написа:
Siegfried написа:По-далеч от Изтока, Русия и Ориента и по-близо до цивилизования Запад :!: ;)

Абе всички ли със прякори Siegfried във форумите имате психични отклонения :roll:

Никакви доводи, никакви аргументи, никаква мисъл :arrow: СПАМ :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 12 юни 2013 00:02

viali69 написа:
По-добре от това няма как да се каже. Изборът за България е дошъл ! Или сме с руснаците и се запазваме като нация, или сме със световните господари и те ни превръщат в буферна зона между Европа и Африка, която бавно, но сигурно се напълва с мангали от всякакъв сорт, промивайки ни мозъците с простотии от типа на глобализация, мултиетническа държава и т.н. Средно положение просто няма.

+1
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 юни 2013 10:46

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:Власите във Влашко :!: И да не се бъркат в теми,незасягащи тяхната родина 8-)

Мараба,комплексар,отдавна не се беше изсирал някъде,почнах да си мисля,че сме те загубили и се уплаших...

Гледам ти сеира и как от няколкото си ника ръсиш мозък и пърхут във форума 8-) По-неадекватен потребител от теб няма и както казах,власите да не взимат отношение по теми,отнасящи се до България и националните и интереси 8-)

Пич, от къде тези комплекси и злоба към Русе, сподели си личната трагедия и ще ти олекне :roll: Жена ли е намесена, дъщеря ли, какво ? Освен това говориш откровени идиотщини и лесно може да се провери, че аз и дунавфк сме две различни лица, ако ти си шизофреник, това си е твой проблем :lol: Освен това се напъни с нещо повече от това за власите, защото предизвикваш само съжаление и подигравка :lol: Никой не говори с теб, а ти се заяждаш безпричинно, което не говори добре за теб.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 юни 2013 14:26

Вики,вече станахме 3 ника от едно и също лице :mrgreen: Аз,ти и pumpo,който също е фен на Дунав и приликата стана още по-голпма :mrgreen:
Аз също имам съмнения,че жена стои зад комплексите на този инвалид,но естествено не мога да съм сигурен...Друга причина е тази,че не може да приеме,че тук в този форум всички русенци сме върли антикомунисти и това го вбесява,а на мен ми носи такова удоволствие да му гледам злобната жлъч...

Върни се в “Свободна зона”