Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nuevo написа:На мен едно ми е чудно. След всички евентуални машинации, с какъв коефициент ще играе отборът следващите евротурнири за които се класира, ако пропусне тази година??? От една страна пропускаме ЛЕ, за да се смени собствеността и слеят 2 клуба, от друга не може да се надяваме 2014 да имаме какъвто и да е коефициент различен от този на страната, понеже?! Както реално Берое сега ще е с коефициента само на страната. Ако отборът запазва коефициента си, защо тогава ще пропуска тази година. Преди да оплювате това помислете само. Сливайки се Литекс и ЦСКА нито коефициента на Литекс нито този на ЦСКА ще се запазят.
Разбира се това е най-малкият проблем сега, но тъпите УЕФА коефициенти могат да лишат един отбор няколко последователни години от това да направи нещо повече от първи предварителен кръг в Европа...
Teo написа:Запазваме си всичко братле и няма да играем ЛЕ тая година!
Adramelech написа:На теб, като са ти ясни, обясни ми, защо няма да играете в ЛЕ, защо другата година евентуално ще сте с коефициента на Литекс, а не с този на ЦСКА?
Нали се сещаш, че сега всички ще могат да трупат кредити, било то за играчи или за оправяне на стадиона, след това ще продадат марката (която май си е в НАП), активите (разбирай историята с всички успехи и купи) се приписва на отборът, който е платил за макрата, а всички кредитори пият по една студена вода.
Ако от УЕФА кажат, че не сте ЦСКА с 31 титли, а сте Литекс с 4, тогава какво правим?
amoros написа:ЦСКА винаги е олицетворявал мощта на българската армия.Дори и с Ливърпул да играе пак има шанс за победа.С най-слабия отбор от историята на клуба победи Ювентус с Раванели и куп звезди.АС-23 е също клуб на армията съвсем естествено е ЦСКА да е приемник на първия.Периода на социализма не може да се прескочи а и няма смисъл такива са били времената не имало кой да се опълчи срещу системата.За величието на ЦСКА говори и факта ,че Гриша Ганчев е готов да зареже проект в който е вложил лична амбиция,време а и страшно много пари за да върне гранд на Европа там където му е мястото в шампионска лига да мери сили с Байерн и Челси.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта