Мнениеот danielzarev » 11 юни 2013 12:11
На хора които говорят, че успехите и тилите са в сърцата им, а не в исторяита ще отговоря, че това са пълни глупости!!! Няма отбор без история и отбор без фенове! Когато аз споря с мои приятели говеда се оповавам на историята на ЦСКА и фактите от нея! По-голямата част от тази славна история съм я чел, разказвали са ми я и съм я гледал на документални филми! Аз се гордея с нашата история и когато отворя сайта на УЕФА или БФС там под името на ЦСКА пише така- 31 пъти е шампион на България, носител е на 19 Купи на България и 4 Суперкупи. Двукратен полуфиналист за КЕШ, 1 път полуфиналист за КНК. Играе мачовете си на стадион „Българска армия“. Това е най-успешният български футболен отбор на всички времена!!! Ако историята на ЦСКА( моя ЦСКА) бъде преписана на новосъздадения ЦСКА и това бъде признато от УЕФА, БФС и всички там институции тогава аз си слагам червения шал и тръгвам към Армията да подкрепям отбора си както го правя вече 28 години. В противен случай, означава, че ЦСКА за мен е мъртав, никога повече няма да отида на Българска Армия и когато ме попитат от кой отбор си ще отговоря от онзи който вече го няма - ЦСКА, моя ЦСКА даже и след смъртта!!!