Португалският халф Фабио Ешпиньо пристига днес в София, за да премине медицински прегледи, а ако те са успешни, ще подпише едногодишен контракт с Лудогорец.
Ешпиньо пристига в Разград като свободен агент, след като разтрогна контракта си с изпадналия от елитната група в Португалия тим на Мойрерензе.
Полузащитникът има 22 мача в първата дивизия на страната си през миналия сезон и 2 гола плюс 6 асистенции. 27-годишният футболист имаше оферти от няколко тима в родината си, но не устоя на финансовото предложение на българския шампион Лудогорец.
Футболистът е юноша на Порто, играл и за "Б" отбора им. Разградчани си търсят офанзивен халф, който да запълни празнината от напускането на Емил Гъргоров и вероятно на Марселиньо през това лято.
Лудогорец вече започна подготовка на комплекс "Царско село", където ще остане до четвъртък.
Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Португалският атакуващ халф Фабио Ешпиньо официално потвърди трансфера си в Лудогорец, използвайки за целта съобщение във "Фейсбук".
Досегашният играч на Морейрензе напуска родината си, след като тимът му изпадна във втора дивизия и идва при разградчани като свободен агент. Полузащитникът днес трябваше да премине медицински тестове в София и утре по обяд почти сигурно ще бъде представен като нов футболист на българския шампион с контракт за две година.
"С настоящото съобщение ви уведомявам, че ще започна нов професионален проект в България, и по-специално в шампиона Лудогорец", написа във "Фейсбук" Ешпиньо.
Досегашният играч на Морейрензе напуска родината си, след като тимът му изпадна във втора дивизия и идва при разградчани като свободен агент. Полузащитникът днес трябваше да премине медицински тестове в София и утре по обяд почти сигурно ще бъде представен като нов футболист на българския шампион с контракт за две година.
"С настоящото съобщение ви уведомявам, че ще започна нов професионален проект в България, и по-специално в шампиона Лудогорец", написа във "Фейсбук" Ешпиньо.
[center]R.I.P[/center]
Дори и в Уикипедия вече пише
:
http://en.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1bio_Espinho
В Трансфермаркет е оценен на 1 млн. евро:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/fabio ... 14130.html

Fábio Ricardo Gomes Fonseca (born 18 August 1985) is a Portuguese professional footballer who plays for Ludogorets Razgrad as a midfielder.
http://en.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1bio_Espinho
В Трансфермаркет е оценен на 1 млн. евро:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/fabio ... 14130.html
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Според Спортал се разделяме с Генчев и Гулдан. Днес ще се разбере окончателно...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

-
- Контакти:
Ешпиньо изглежда стабилен футболист - ще се впише доста добре според мен. За А група е супер, за съжаление все още не можем да привличаме по-качествени играчи в нашето първенство, с които да можем да атакуваме успехи в Европа.
Последният сезон в Лига СагреШ е изигрл 22 мача, в които е отбелязал 2 гола и е подал 6 асистенции.За Атакуващ полузащитник не е зле още повече в едно от топ 10 първенствата в Европа.Само дано да подпише за повече от 1 година както се пише в медиите.
[center]R.I.P[/center]
Вече не съм играч на Лудогорец, ще играя там, където ме искат най-много, заяви халфът
Станилав Ганчев, който носеше капитанската лента на Лудогорец през пролетния дял на "А" група, вече не е футболист на шампионите.
Това заяви халфът специално за Sportline.bg. Неговият договор изтече, имаше клауза за продължаването му за още една година, но от клуба не се възползваха от нея и така Генчев вече е свободен агент. "И аз бях изненадан, че не и продължиха контракта. Сега на пресконференцията (б.р. - от 13,00 часа) ще го обяват официално. Вече не съм футболист на Лудогорец. Пожелавам всичко най-хубаво на отбора и успех в Шампионска лига", каза Генчев пред Sportline.bg.
Запитан на въпрос дали някой от Левски се е свързвал с него, той отговори: "Това бяха чисти спекулации. Да ви кажа честно, останах много изненадан, че Лудогорец не ми продължи договора. Сега тепърва ще видя кои отбори от България ме искат. Но предпочитам да продължа кариерата си в чужбина.
http://www.sportline.bg/news/118689/gen ... red-levski
[center]
[/center]

Май ще имаме нов зелено-бял дизайн на екипа. Новият с номеp 8. Следете на живо в спортал и livesport.
[center]
[/center]

Петев потвърди Генчев,Гулдан,Голубович и Гъргоров не са вече част от Лудогорец.Изненадващо за мен Кишада остава.
[center]R.I.P[/center]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Защо Генчееев
. Много ме е яд . Няколко пъти забелязвах ,че като излезе и увисваме . Трябваше да му предложат нов договор