Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Мнениеот UNBEATABLE » 11 юни 2013 06:45

shotgun blues написа:КАСЕМИРО е загадка,в Youtube има 2/3 негови видеа...които обаче са от 2011....ако е такъв талант,защо 2 години нищо не се е чуло за него :? Съмнително попълнение,но дано се окаже някакъв полезен футболист.Незнам дали неговото привличане означава ,че той ще е конкуренцията на КЕДИРА или ще се вземе още един по-познат и скъп халф.Да предположим ,че той ще се конкурира с КЕДИРА и това означава ,че вече са взели подкрепления на едни от най-проблемните постове които бяха миналия сезон - десен бек и опорен халф.За Карвахал нямам съмнения ,че ще пасне,но за бразилеца :roll:
Остава нападател и 1/2 офанзивни футболисти,като и продажби на Игуаин,КАКА,Кайехон

Аха това, че няма клипове в YouTube, като Неймар го прави слаб ? Моля те освободи ни от присъствието си, дебил :)

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 11 юни 2013 08:36

UNBEATABLE написа:
shotgun blues написа:КАСЕМИРО е загадка,в Youtube има 2/3 негови видеа...които обаче са от 2011....ако е такъв талант,защо 2 години нищо не се е чуло за него :? Съмнително попълнение,но дано се окаже някакъв полезен футболист.Незнам дали неговото привличане означава ,че той ще е конкуренцията на КЕДИРА или ще се вземе още един по-познат и скъп халф.Да предположим ,че той ще се конкурира с КЕДИРА и това означава ,че вече са взели подкрепления на едни от най-проблемните постове които бяха миналия сезон - десен бек и опорен халф.За Карвахал нямам съмнения ,че ще пасне,но за бразилеца :roll:
Остава нападател и 1/2 офанзивни футболисти,като и продажби на Игуаин,КАКА,Кайехон

Аха това, че няма клипове в YouTube, като Неймар го прави слаб ? Моля те освободи ни от присъствието си, дебил :)

Е, как? :mrgreen: Колкото видеа във тубата имаш, толкова милиона ти е цената, респективно толкова си добър... :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 11 юни 2013 08:56

Е как ? Нормално е бразилец от Сао Пауло и Реал Мадрид да има 2 видео от преди 2 години,във времена в които БРАЗИЛИЯ разчита основно на млади "звезди",а за КАСЕМИРО нищо ......
UNBEATABLE контролен панел - врагове - име и като не ти изнася - не чети :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 11 юни 2013 09:05

Я пак погледни "двете" видеа...
http://www.youtube.com/results?search_q ... 2FuMigAYLw
[center]

[/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 юни 2013 09:24

sl321 написа:Байрен Мюнхен едва ли ще направи тази грешка да (из)пусне Хави Мартинез.Това момче е машина.Много,много добър.Ако дойде в Реал Мадрид аз ще съм много доволен,но не вярвам че това ще се случи.
Ако вземем Суарез и Мата ще съм много доволен.Също така трябва да се даде шанс на Мората и Хосе Родригес.Мисля че имаме нужда от десен бек,а за конкуренция на Марсело на на левия бек, Начо мисля че се справя добре.Мисля че Модрич трябва да играе задължително ( естествено ако е във форма,но във форма трябва да е всеки един който е титуляр).Според мен Модрич и Йозил могат да играят успешно заедно.Все пак всичко още е само предположения,а това хич не го обичам.Фактите са важни.Все пак се надявам на по-добър сезон от миналия,с по различна игра на първо място.Карло Анчелоти от италианските треньори е треньорът който изповядва най-нападателен футбол,което ме радва.Въпреки това,все още не се знае кой ще ни е треньор.Аз харесвам много Гуус Хидинг,днес чета че ПСЖ преговарят с него.Що не си вземем него направо,не знам!

Бек си взехме - Карвахал. Хидинк да си води националните отбори. Не е за Реал Мадрид, поне според мен. За Начо, Хесе и Мората съм с две ръце да се налагат и да играят колкото се може повече.
За мен лично, позицията на централен защитник си остава проблематична, както и тази на вътрешния халф. Но пък може и да се разчита на Каземиро, знам ли. За нападател, на всички ни е ясно, че нуждата е крещяща. Но толкова много "ако"-та, а още няма треньор...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 юни 2013 10:18

Ще си позволя един коментар за "продажбата" на Мата :mrgreen: Не, че не може да се случи подобен трансфер (хипотетично е възможно), но вчера дори нямаше подобен въпрос към Моуриньо. Мисля, че подобен трансфер на този етап е само в главите на журналистите, които са пуснали тази "информация". А това са испанските медии.
Няма смисъл да изброявам заслугите на Мата през изминалите два сезона за ЧЕЛСИ - при Жозе това няма значение. Мата не показва страх от конкуренция, много работа и постоянни натоварвания. Има любовта на феновете и се адаптира в Англия. Няма причини преди да са започнали съвместна работа The Happy One да го е нарочил :lol:
Не е вярно и, че Моуриньо обича само мощни физически футболисти (някъде четох, че това се тиражира като причина. Нито Робен беше такъв, нито Снайдер, нито Йозил! За "омразата" му към испанците... Диего Лопез не беше ли испанец? Арбеола? Кайехон? Алонсо? Да не говорим, че според мен помогна много на Рамос да стане още по-важен за Раел М, като го премести в центъра на защитата. Това са гадни спекулации! Единственото качествено в тях е времето, в което са пуснати, защото има две седмици докато отбора на ЧЕЛСИ се събере и на практика започне работата на Специалния с наличните футболисти!
Подобен трансфер е вероятен колкото продажбата на К.Роналдо през това лято (според мен).
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 11 юни 2013 12:53

hajitsu написа:Я пак погледни "двете" видеа...
http://www.youtube.com/results?search_q ... 2FuMigAYLw

:shock: и колко са му видеата :shock: едни и същи ,със същите 3/4 гола за САНТОС от преди 2 години :?
Сега пък Анчелоти ще се чака на 20 юни ........ПЕРЕЗ гласеше ЗИДАН за шеф,ама той отказа !След преизбирането си Флорентино ходи от интервю на интервю,а новини никакви ....треньор явно няма и се чака на шейховете от ПСЖ..човека който трябваше да поведе новият проект ЗИДАН,не иска да е шеф! Ръководен хаос в РЕАЛ МАДРИД ,Флорентино ако не действа ,много бързо може да бъде свален от власт. 8-)
Фактите са в последните 7 сезона на ПЕРЕЗ като президент - РЕАЛ има 1 титла ,1 купа и 1 суперкупа и това на цената на стотици милиони за селекции ....един от най-слабите периоди на президент на РЕАЛ МАДРИД в историята,ако не и най-слабия . ;) няма кой да го чака още цял мандат,ако не започне да работи ефективно :idea:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 юни 2013 13:04

Е, конкурентите на Реал М да не би да не харчат или да не се стремят да се развиват? Флорентино сигурно има тъмна страна, но в момента той е нужен на Реал М! Факт е, че с него се харчат невъобразимо много пари, но той спомага това да се случва. Да не говорим, че К.Роналдо например е актив, а не пасив. И неговата трансферна сума отдавна е избита. Сегашният му договор е супер изгоден за Реал М и на практика той носи пари на куба. Изявите му на терена са ясни!
Калдерон по-добре ли ти звучи?
Бтв Реал М може да е много титулуван клуб, но в началото на новия престои на Перез.... клубът отстъпваше много на Барселона, а в Европа имаше периферно значение (да го кажа по-мило). В момента Реал М е доста по-силен и стабилен клуб. Представянето му на всички фронтове го доказва. Не е толкова успешен "в завършващата фаза", но униженията (или резилите) са лимитирани и клуба разполага със състав, който да се бори за всички купи. Президентът ли да вкарва положенията срещу Борусия Д и Атлетико М?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 11 юни 2013 13:15

Но нали не забравяте, че Флорентино няма участие в избирането на някои футболисти? ;) Треньорът решава кой трябва да бъде взет и Перез само дава милионите... Да, някои трансфери имат и търговска цел, но първоначално се гледат футболните качества.
[center]

[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 юни 2013 14:32

Игуаин в Юве, успяхте да им го пробутате :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”