Юрий Баранчик: Русия няма повече да се напряга за българите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джугашвили

Re: Юрий Баранчик: Русия няма повече да се напряга за българите!

Мнениеот джугашвили » 11 юни 2013 01:08

buenavista написа:
Kolec написа:
buenavista написа:
Дадоха ни СВОБОДАТА! Дадоха ни ГОРДОСТТА! Дадоха ни ВСИЧКО КОЕТО НИЕ 5 ВЕКА НЕ УСПЯХМЕ ДА ПОСТИГНЕМ!...пише се иЗточна Румелия...

А защо ни разделиха на 2 ? Защо не ни подкрепиха когато искахме обединение? Защо застанаха срещу нас?

Всеки прави грешки, примерно ти си направил 3 профила и лаеш от тях... за нещо, което не сме видяли хубаво ...

Виж сега, всяка поличитеска диктатура има и добро и лошо, не казвам че сега живеем по-добре от преди 89та но поне имаме някаква свобода, имаме глас (макар и да не се чува) ...

Защото така са наредени фигурите на шахматната дъска. "Застанали срещу нас"???? Луд ли си?
Никога руснак няма да застане срещу "нас". Включително единтсвеният случай, когато сме воювали срещу тях!

Руснаците вдигат РЕВОЛЮЦИЯ само и само да не воюват срещу брататята си...

Браво другарю!За революцията не бях се сещал :lol:
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 юни 2013 01:08

anihilator написа:Иначе по принцип нямам нищо против руските курви по курортите страстни са и рядко отказват нещо , страхотни спомени имам надявам се и това лято да ударя нещо , та от тази гледна точка и аз съм приятел на русия ;)

По отношение на Наташа, Олга, Мария и Татяна никой по света няма нищо против :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 11 юни 2013 01:10

Абе вие сериозно ли направо ще ме уморите :) , вземете прегледайте другите държави как се справят с проблемите и тогава пишете и си подлагайте дупетата и продавайте държавата , историята и опитът са за това за да ни поучат

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 11 юни 2013 01:13

anihilator написа:Абе вие сериозно ли направо ще ме уморите :) , вземете прегледайте другите държави как се справят с проблемите и тогава пишете и си подлагайте дупетата и продавайте държавата , историята и опитът са за това за да ни поучат

И как се справят с проблемите си?Като ядат пластмасови домати,яйца от щастливи кокошки и свинско от весели прасета?
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 юни 2013 01:14

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t95IGlARfXY[/youtube]
Продължаваме с поздравите към тримата''Руснаци'' и да не се обидите от песента ей :)

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 11 юни 2013 01:26

Viktor4o_Rs написа:
streetbard написа:интересно е как хората,говорещи против Русия не дават и един аргумент.Дават Раковски и Вазов.А дали знаят,че същия този Вазов е писал и "Опълченците на Шипка" не се знае.А как думите на Дякона ги изкараха против Русия...и аргумента за славянството...Има и други български поети и писатели...Гео Милев,Смирненски,Вапцаров...но ще им бъде моментално сложено клеймото комуняги.За тези хора обективността е тогава,когато им изнася на тях.Щом те не са съгласни,значи е манипулация,лъжа и лицемерие.О,Янус!
Въобще темата е хубава и би могла да се развие много плодотворно,но като всяка дискусия изисква срещу теб да има ерудирани,или поне спокойни събеседници.Колажът на Путин,поръчан в мазето на някоя подлагаща се на янките неправителствена организация,невярните твърдения(разбирай ревизионизма относно славянството)до обикновените псувни няма как да допринесат за ползотворен спор.Така че призовавам другарите да не си губят времето с тези хора,а да насочат усилията си към нещо,имащо смисъл.
Вечна дружба с братска ,православна и славянска Русия!!!

Дават се много аргументи и са ти цитирани Раковски и Левски също, но празноглави русофилски тикви като теб няма как да го разберат ;) Всеки нормален форумец може да ти приведе десетки примери за враждебно отношение на Русия към нас, ама не ни се спори с прости хора, каквито сте русофилите или по-точно комунетата, защото не може да си хем комунист, хем русофил в истинския смисъл на думата, защото комунизма нанесе най-много вреди именно на руския народ ;) Русия е една голяма държава, която си гледа нейният интерес и това е напълно нормално. Когато нейният интерес е съвпадал с нашия, правили са страхотни неща за България. Когато не е, правили са ни големи злини. Това е ;)

цитирани са,но точно на Левски думите как ги преиначихте,това ми е питането?И щом казваш,че всеки може да аргументира,нека го направи.Аз не претендирам,че съм на 100 прав,но ми направи впечатление,че наистина няма аргументи.Ако можете,дайте.Щом искате да оборите нещо,вие трябва да се защитите.Иначе думите ви увисват във въздуха.Както някои са цитирали Левски и Раковски,аз дадох за примери също други трима български творци.Нима тяхното мнение е по малко меродавно от това на първите?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 11 юни 2013 01:29

Другарю сталин може би ще ме опровергаете , че продължителноста на живота в русия е един от най ниските в европа? На пазара има достатъчно продукти за да може човек да избере най доброто за себе си ако това ви е болката . Другите държави просперират като отворят пазарите си за инвеститори от цял свят , а не само за монопили от диктаторска държава :!:

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 11 юни 2013 01:34

Никога, ама никога ние - българите, не трябва да забравяме това, което е направил за нас братският руски народ. Ще опиша само един случай.

Бях на работа на транспортно-хладилния кораб „Хан Омуртаг”. Отплавахме от Канарските острови в Атлантическия океан. Там имаше наша риболовна флотилия. Натоварихме замразената риба от тези кораби. Моряците нямаха храна и по тяхна молба им дадохме нашите продукти. После поехме към България. Но към Гибралтар получихме радиограма с нареждане да се върнем и да отплаваме към Южния Атлантик, където също имаше българска флотилия. Няма как - върнахме се. В Лас Палмас взехме гориво и съобщихме в родината, че сме без хранителни продукти. Един самонадеян капитан, който не беше завършил морско училище, не дочака радиограмата с разрешението да си вземем и храна и даде „пълен напред”. Разрешението да си купм всичко необходимо дойде два часа по-късно.

Започна гладът. В риболовния район на Южния Атлантик имаше повече от 60 съветски кораба. Съобщихме им, че сме изпаднали в беда. Братушките дойдоха при нас с лодки, пълни с брашно, месо, плодове и други хранителни продукти. Даваха ни много повече, отколкото ни беше необходимо. Но от уважение към жеста им, вземахме всичко - кой каквото е донесъл, не ги връщахме. Раздадохме излишъка на другите български кораби.

И друга благородна постъпка на братушките няма да забравя никога. Бях на кораба „Пеликан”. Често скъсвахме трал, което означаваше да бездействаме. И пак руснаци ни помогнаха. Радиостанцията, с която работех, също често се повреждаше. По наша молба дойдоха братушките хидроакустици (радиоинженери). Демонтираха повредената ни апаратура. Донесли бяха нова - изправна - да ти е драго да работиш с нея.

Греховно и престъпно е да се отнасяме злонамерено към братска Русия.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 11 юни 2013 01:37

Вярвам в това което пишете , но това е малък жест на фона на това което те са причинили и взели от българия :!:

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 11 юни 2013 01:39

streetbard написа:
Viktor4o_Rs написа:
streetbard написа:интересно е как хората,говорещи против Русия не дават и един аргумент.Дават Раковски и Вазов.А дали знаят,че същия този Вазов е писал и "Опълченците на Шипка" не се знае.А как думите на Дякона ги изкараха против Русия...и аргумента за славянството...Има и други български поети и писатели...Гео Милев,Смирненски,Вапцаров...но ще им бъде моментално сложено клеймото комуняги.За тези хора обективността е тогава,когато им изнася на тях.Щом те не са съгласни,значи е манипулация,лъжа и лицемерие.О,Янус!
Въобще темата е хубава и би могла да се развие много плодотворно,но като всяка дискусия изисква срещу теб да има ерудирани,или поне спокойни събеседници.Колажът на Путин,поръчан в мазето на някоя подлагаща се на янките неправителствена организация,невярните твърдения(разбирай ревизионизма относно славянството)до обикновените псувни няма как да допринесат за ползотворен спор.Така че призовавам другарите да не си губят времето с тези хора,а да насочат усилията си към нещо,имащо смисъл.
Вечна дружба с братска ,православна и славянска Русия!!!

Дават се много аргументи и са ти цитирани Раковски и Левски също, но празноглави русофилски тикви като теб няма как да го разберат ;) Всеки нормален форумец може да ти приведе десетки примери за враждебно отношение на Русия към нас, ама не ни се спори с прости хора, каквито сте русофилите или по-точно комунетата, защото не може да си хем комунист, хем русофил в истинския смисъл на думата, защото комунизма нанесе най-много вреди именно на руския народ ;) Русия е една голяма държава, която си гледа нейният интерес и това е напълно нормално. Когато нейният интерес е съвпадал с нашия, правили са страхотни неща за България. Когато не е, правили са ни големи злини. Това е ;)

цитирани са,но точно на Левски думите как ги преиначихте,това ми е питането?И щом казваш,че всеки може да аргументира,нека го направи.Аз не претендирам,че съм на 100 прав,но ми направи впечатление,че наистина няма аргументи.Ако можете,дайте.Щом искате да оборите нещо,вие трябва да се защитите.Иначе думите ви увисват във въздуха.Както някои са цитирали Левски и Раковски,аз дадох за примери също други трима български творци.Нима тяхното мнение е по малко меродавно от това на първите?

Къде беше Русия при Берлинския договор? Защо Русия ни раздели на 2? Защо Русия я нямаше при съединението (все пак искаше да ни раздели) ... Защо са правили няколко преврата само и само да имат руско управление? Защо ни лишиха от един от най-големите ни държавници и българи - Стефан Стамболов?

На колажа на Путин реагирате като мюсюлманин на комикса за Мохамед... жалки сте ...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Върни се в “Свободна зона”