Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот petkan » 07 юни 2013 11:27

Devian написа:Ще определяме ли играч на полусезона/сезона?

Тц, ние сме ОТБОР :!: , а не скупщина от индивидуалисти :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 07 юни 2013 11:29

subzero написа:Хубу,бе ква е тая новинка. Само аз не знам явно.... :roll:

Ми ний гат ядъхми кибапчитата при Киряков, ти де беше :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 07 юни 2013 12:45

Херо: Паланков си тръгна, защото не искаше по-ниска заплата

Тодор Паланков си е тръгнал от Бургас, защото Черноморец нямал възможност да му плаща заплатата. Това заяви за “Народно дело” Димитър Димитров-Херо. “Договорът на Тошко беше още от времето на Балъков. Знаете тогава срещу какви високи суми се подписваха футболистите. Тошко не че е бил от най-платените, но сега, след като контрактът му изтече, не бе съгласен да взема по-малко, ако преподпише. Ние пък сме зле финансово и нямаше как да продължим да му плащаме същата заплата”, каза треньорът.

Иначе той определи Паланков за способен футболист, който им свършил добра работа. “При нас беше титуляр като опорен халф. Сериозен, дисциплиниран, работоспособен на терена, никога не е създавал проблеми. Нормално е обаче да отстоява интересите си, както и клубът – своите. Желая му успех на „Тича”, допълни Херо.

Запитан как ще коментира качествата на другите две нови попълнения на Черно море – Кирил Котев и Даниел Младенов, с които също е работил, специалистът бе лаконичен: „Аз наложих Котев в големия футбол, когато бях в Локомотив (Пловдив). Стабилен бранител, с много положителни черти и в характера. Що се отнася до Младенов, той не можа да ни свърши работа в Бургас през есента на 2012-а, тъй като дойде неподготвен. Но в него има много футбол. С качествени футболисти като Паланков, Котев и Младенов и другите, с които разполага, Черно море ще е фактор в „А” група през новия сезон.”
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 08 юни 2013 23:44

cena62 написа:
Херо: Паланков си тръгна, защото не искаше по-ниска заплата

Тодор Паланков си е тръгнал от Бургас, защото Черноморец нямал възможност да му плаща заплатата. Това заяви за “Народно дело” Димитър Димитров-Херо. “Договорът на Тошко беше още от времето на Балъков. Знаете тогава срещу какви високи суми се подписваха футболистите. Тошко не че е бил от най-платените, но сега, след като контрактът му изтече, не бе съгласен да взема по-малко, ако преподпише. Ние пък сме зле финансово и нямаше как да продължим да му плащаме същата заплата”, каза треньорът.

Иначе той определи Паланков за способен футболист, който им свършил добра работа. “При нас беше титуляр като опорен халф. Сериозен, дисциплиниран, работоспособен на терена, никога не е създавал проблеми. Нормално е обаче да отстоява интересите си, както и клубът – своите. Желая му успех на „Тича”, допълни Херо.

Запитан как ще коментира качествата на другите две нови попълнения на Черно море – Кирил Котев и Даниел Младенов, с които също е работил, специалистът бе лаконичен: „Аз наложих Котев в големия футбол, когато бях в Локомотив (Пловдив). Стабилен бранител, с много положителни черти и в характера. Що се отнася до Младенов, той не можа да ни свърши работа в Бургас през есента на 2012-а, тъй като дойде неподготвен. Но в него има много футбол. С качествени футболисти като Паланков, Котев и Младенов и другите, с които разполага, Черно море ще е фактор в „А” група през новия сезон.”

За Тодор можеше да се вземат пари преди 6 месеца... иначе беше ясно , че ще ходи другаде като свободен агент.
За играч свободен след 6-месеца парата не беше никак зле :x

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 10 юни 2013 23:18

Траян Дянков се раздели с Черноморец чрез Фейсбук пост

Капитанът на Черноморец Траян Дянков няма да поднови договора си с клуба, разкри днес старши треньорът на „акулите" Димитър Димитров.
Бранителят има повече от 300 мача в А група, като е играчът с най-ранен дебют в настоящия състав на елитната дивизия - преди повече от 19 години.
През 2006-та година подписа договор с „акулите" и можеше да има много повече от 150 двубоя за тима, ако в периода 2004-2006 не бе дълго извън терените заради различни контузии.
На 21-ви юни той ще навърши 37 години и това е причината Дянков и Херо да са взели решението да не се преподписва договора между бранителя и клуба.
Дянков използва социалната мрежа Фейсбук, за да изрази признателността си към отбора за прекараните години в него.

„Едно голямо благодаря на Черноморец, още по-голямо благодаря на всички фенове, които никога не са спирали да подкрепят отбора и мен в частност", написа на стената си Дянков, който бе част от шампионския състав на Локомотив (Пловдив) през сезон 2003/2004.

„Благодаря на всички за моментите, които преживяхме заедно, а те за мен означават много, наистина много! Успех на отбора и пожелания на феновете за бъдещи успехи и скорошна титла", сподели още Дянков.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 юни 2013 23:58

cena62 написа:

Капитанът на Черноморец Траян Дянков няма да поднови договора си с клуба, разкри днес старши треньорът на „акулите" Димитър Димитров.
Бранителят има повече от 300 мача в А група, като е играчът с най-ранен дебют в настоящия състав на елитната дивизия - преди повече от 19 години.
През 2006-та година подписа договор с „акулите" и можеше да има много повече от 150 двубоя за тима, ако в периода 2004-2006 не бе дълго извън терените заради различни контузии.
На 21-ви юни той ще навърши 37 години и това е причината Дянков и Херо да са взели решението да не се преподписва договора между бранителя и клуба.
Дянков използва социалната мрежа Фейсбук, за да изрази признателността си към отбора за прекараните години в него.

„Едно голямо благодаря на Черноморец, още по-голямо благодаря на всички фенове, които никога не са спирали да подкрепят отбора и мен в частност", написа на стената си Дянков, който бе част от шампионския състав на Локомотив (Пловдив) през сезон 2003/2004.

„Благодаря на всички за моментите, които преживяхме заедно, а те за мен означават много, наистина много! Успех на отбора и пожелания на феновете за бъдещи успехи и скорошна титла", сподели още Дянков.

Траян винаги е бил мъжкар, такъв ще си и остане.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 11 юни 2013 04:54

petkan написа:
Devian написа:Ще определяме ли играч на полусезона/сезона?

Тц, ние сме ОТБОР :!: , а не скупщина от индивидуалисти :mrgreen:

Абе то ОТБОР,ама като гледам вече го няма,та поне да ги отбележим,че са имали някакви заслуги за ОТБОРА 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 11 юни 2013 04:58

k.dimitrov написа:
cena62 написа:

Траян винаги е бил мъжкар, такъв ще си и остане.

Ще е хубаво,ако остане свързан с клуба,защото имаме нужда от мъже,а не от трътки :|
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 юни 2013 13:41

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров отбеляза, че както всеки път преди поредния нов шампионат, настроението в тима е приповдигнато. Преди първото занимание на „акулите” от предсезонната подготовка Херо заяви, че целите пред отбора ще се определят от селекцията, която бъде направена следващия месец.

„Както преди всеки нов шампионат, настроението е приповдигнато. Има някакво желания, има някакви по-различни емоции, надявам се тази година да успеем да селектираме такъв отбор, какъвто аз искам, да за имаме по-сериозна роля в първенството”, подчерта наставникът на Черноморец.

„Вече се знаят футболистите, които напуснаха отбора по една или друга причина. Разговарях с Траян Дянков, чийто договор няма да бъде подновен и искам специално да му благодаря. С него ме свързват много общи моменти и сантименти, но такава е футболната философия, той е на 37 години. Ще търсим нови хора, които да интегрираме в състава. Имаме подписан сигурен договор с Андрей Атанасов, който е бивш наш играч. Това е единственото сигурно, останалото ще се решава в движение. Ще идват доста футболисти на проби, надявам се да уцелим тези хора, които искаме, за да вдигнем класата и нивото на Черноморец. Има неща, които трябва да се уточнят относно връщането на Живко Петков и Милен Гамаков”, обяви той.

Поставяме си ниски цели, за да можем да кажем, че сме ги изпълнили. Когато си поставиш високи цели и не ги изпълниш, после трябва да се оправдаваш. Целта, която обявяваме ние, е да останем в групата. Шегувам се, разбира се. Ако трябва да бъда сериозен, целта зависи от селекцията, която ще направим. Ако успеем да намерим правилните хора, естествено ще си поставим високи цели. Ако не – ще ни бъде тежко и трудно. Тази година ни напуснаха много хора и трябва да градим тотално нов състав. Срокът също ни притиска, което е проблем за нас. Времето е твърде малко, а търсенето на нови хора, интегрирането им, изчистването на стила ще отнеме твърде много време, с което ние не разполагаме”, подчерта Димитров.

„Не искам да коментирам затрудненото положение, в което се намира Нефтохимик. Знаете, че съм свързан емоционално и с двата отбора. Моето желание е да има финанси както за тях, така и за нас, за да можем да съществуваме, да играем футбол, да радваме феновете и да го има бургаското дерби, което хиляди хора тук очакват”, завърши Херо.
Източник:ТН
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 юни 2013 15:05

Херо,не е хубаво да се шегуваш че ще се борим за оставане в групата.Целта е топ 7. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”