Кашчей написа:5kov,5rov написа:Пичове, не знам, обаче ми прави впечатление, че всеки си дърмони каквото иска. Едните обясняват за закриване, другите някви марки продали, пък отбора се мести в Ловеч, пък в София, пък ад-то само се закривало, пък клуба не бил същия ами бил инакъв.
Много е просто. Ако на запад разпознават отбора като отбор с 31 титли (колкото са до сега), т.е. за УЕФА примерно ние имаме 31 титли тогава сините у лево и да не ми се обясняват много много. Ако ни разпознават като отбор с 4 титли сините да го духат щото и без това ме дразнят, а аз отивам да се напия от мъка, повече футбол няма да гледам и ще намеря друга радост в живота. Толко.
Абе.. как ще ви припознаят в УЕФА?!?Вие трябва баница да точите, ако не ви изхвърлят за още 3 години, осен тази, заради врътките

Нямам представа и не ме интересува. Има два варианта - казал съм какво ще направя при всеки един от тях. По професия съм програмист, не съм юрист, спортист, проктолог, вестникар, делта планерист и така нататък. Няма как да ти кажа каквото и да е, колкото и правилници да чета - тия правилници и закони си имат начин на тълкуване и този начин на тълкуване не е прост и не се учи като ровиш в нета. Да, мога да си направя труда да се заровя, да чета и така нататък. После мога да си изкажа свръх компетентното мнение заедно с другите свръх компетентни юридически лица в този форум. От това нещата няма да се променят.
Единствено ще има разлика, ако някой адвокат по спортно право (или както там се нарича) излезе и заяви какво става с ЦСКА. Ако ще ни закриват отивам да протестирам и да направя каквото мога преди това да стане. Не мисля обаче, че ще имам тази възможност.