Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот валидол за теб » 10 юни 2013 22:06

Кашчей написа:
валидол за теб написа:
1982 написа:Васконти, разбери, лиценз не се пипа, лицензът е като шофьорската книжка - издава се само на един субект и никой друг не може да го ползва. На лиценза пише само едно име - ПФК Литекс АД. Това е правоносителят, друг не може и няма как да има.

Бях ти задал няколко въпроса, но не видях да си отговорил :roll:
Ето ти още един- ако титан продаде марката ЦСКА, но отборът продължи в А група, ти оставаш фен ад-то на титан ли? Това ли ти е болката, че фалира ад-то на титан?
Другото е, знаещ ли, че всички отбори са биле закривани през годините, а Левски 3-пъти?

Я дай опция как при продадена марка от ТИТАН отборът ще е същият! И ЕАД-то не е на Титан, ЕАД-то е ЦСКА.Не, че могат да продължат с отбор, на който марката е продадена, но за майните всичко е възможно, нали?

Давам ти жокер, пистолет, проста глава, много кръв и рип за магаренцето :lol:
Последна промяна от валидол за теб на 10 юни 2013 22:06, променено общо 1 път.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2013 22:06

delqnski47 написа:
валидол за теб написа:ок, имам и дъмпалче, сега ще си налея 10 грама. Наздраве 35-6 кратни шампионе :)

НАЗДРАВЕ ;) Живи и здрави да сме,това е най-важното!И отборът ни да върви само напред!За пръв път от толкова време съм донякъде положително настроен,но ще видим...

Вас ви чакат светли времена още от времето на Вальо Михов и Калпакчиев... :mrgreen:

Всеки нов е носител на Светлината :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 22:08

vaskonti написа:А защо е нужно да се тренира в Ловеч? Заради едната дисциплина ли?

Процедурна практика, местенето на едно дружество не е работа от днес за утре, искат се някои промени в договори, пререгистрации на дадени дейности, регламентиране на фирмени отношения и т.н. Затова известно време ежедневната дейност ще се осъществява в Ловеч.

vaskonti написа:Чакай сега, ти ми казваш, че Литекс се мести в София, а медиите "гърмят", че ЦСКА отива там? Последно?

Давам ти много лесно упътване - щом няма ЕКТ, това не е ЦСКА, а Литекс.

vaskonti написа:Как отбор, носител на лиценз, на който пише Литекс АД ще се състезава под името ЦСКА 1923 или каквото и да е друго?

Да, това си е същото дружество,просто ще си смени името. Но това АД не се променя, а то е правоносител на лиценза. Промяната в името не е проблем.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2013 22:09

валидол за теб написа:
Кашчей написа:
валидол за теб написа:
1982 написа:Васконти, разбери, лиценз не се пипа, лицензът е като шофьорската книжка - издава се само на един субект и никой друг не може да го ползва. На лиценза пише само едно име - ПФК Литекс АД. Това е правоносителят, друг не може и няма как да има.

Бях ти задал няколко въпроса, но не видях да си отговорил :roll:
Ето ти още един- ако титан продаде марката ЦСКА, но отборът продължи в А група, ти оставаш фен ад-то на титан ли? Това ли ти е болката, че фалира ад-то на титан?
Другото е, знаещ ли, че всички отбори са биле закривани през годините, а Левски 3-пъти?

Я дай опция как при продадена марка от ТИТАН отборът ще е същият! И ЕАД-то не е на Титан, ЕАД-то е ЦСКА.Не, че могат да продължат с отбор, на който марката е продадена, но за майните всичко е възможно, нали?

Давам ти жокер, пистолет, проста глава, много кръв и рип за магаренцето :lol:

Много е лошо, когато пишеш с 5-6-7 ника.. в един момент забравяш с кой какво си писал.

Определено пловдивската ти глава не успя да роди нищо, освен обида.Жив и здрав бъди, много валидол да вземаш :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 22:11

валидол за теб написа:Ето ти още един- ако титан продаде марката ЦСКА, но отборът продължи в А група, ти оставаш фен ад-то на титан ли?

АД-то се ликвидира, не разбра ли ??! Такъв вариант, за който си писал, няма.

валидол за теб написа:Това ли ти е болката, че фалира ад-то на титан?

Болката ми е, че закриват ЦСКА и докарват ФК Литекс в София.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 10 юни 2013 22:12

Роска, на прост въпрос, не сложен отговор ти давам. Няма да се засягаш, особено от факти ;)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 юни 2013 22:14

блъф, спекулации, измислици... съжалявам, че се подведох.. бях под емоция, сега като чета това из нета е пълна мъгла всичко, къде видяхте, Чавдар, Спартак Плевен, АС-23, сливания, преливания и всякакви такива?!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 10 юни 2013 22:16

1982 написа:
валидол за теб написа:Ето ти още един- ако титан продаде марката ЦСКА, но отборът продължи в А група, ти оставаш фен ад-то на титан ли?

ок, ад-то остава, но взимат марката на Септември и с това име играят в първ.

а 99 кой закриха?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2013 22:22

валидол за теб написа:
1982 написа:

ок, ад-то остава, но взимат марката на Септември и с това име играят в първ.

а 99 кой закриха?

Като са ви закрили през 99-а, за какви победи над еврошампиони бълнувате?.. И за 31 титли?
А да.. и как започнахте 99-00 от А група, като сте нов отбор.. не, че ви е сефте, ама все пак 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 22:23

валидол за теб написа:а 99 кой закриха?

Никой не ни е закрил. Закрихме старото дружество по ЗЮЛНЦ, държавата принуди всички клубове у нас да го сторят, и направихме ново по ТЗ. БФС, висшият орган в нашия футбол, ни призна за пълноправен наследник на закритото дружество, както стори и с всички други клубове. Просто процедурна практика, която не е закрила нито един футболен клуб.

Върни се в “Архив”