Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

svetlan28

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот svetlan28 » 10 юни 2013 21:30

1982 написа:
svetlan28 написа:Обединение значи ще има!

Щом има, значи има и ЕКТ, а многознайко ??

Ти нормален ли си многознайко?Без Гришата вървим към Б окръжна-това ли искаш?И като фалираме и ни закрият къде ще ходиш да си гледаш отбора- в музея на Сашо Манов ли?Не виждаш ли ,че богатите цесекари не подадоха ръка,а и ти не си извадил парите!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 юни 2013 21:30

sin4ec написа:
валидол за теб написа:
sin4ec написа:Жалко, наистина е тъжно, но явно няма друг начин... Сори за истинските червени фенове, не искам да съм на ваше място. Доколко ще приемете Литекс за ЦСКА е ваша работа, вие си знаете, но нищо вече няма да е същото!

:lol: :lol: :lol:
Откакто се помня Левски е бил два пъти пререгистриран, демек няма нищо общо с онзи отбор отпреди 44-та. Та въпросът ми е;
Ти на кой Левски си фен, на умрелия няколко пъти и закрит или този на Батков?

Честито :)

Пререгистрацията няма нищо общо с правоприемството. Комунистите може и десет пъти да ни преименуват и пререгистрират, но ние сме наследник на онзи Левски. Онзи Левски не е бил фалиран, не знам дали усещаш разликата? А за вас историята приключва. Завинаги! Вече сте Литекс, а как ще се прекръсти Литекс-на отбор Малинка или отбор Черешка е без значение! Сбогом, ЦСКА!

А Чавдар Етрополе какво ще е - Чавдар или Литекс?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 10 юни 2013 21:31

sin4ec написа:
валидол за теб написа:
sin4ec написа:Жалко, наистина е тъжно, но явно няма друг начин... Сори за истинските червени фенове, не искам да съм на ваше място. Доколко ще приемете Литекс за ЦСКА е ваша работа, вие си знаете, но нищо вече няма да е същото!

Откакто се помня Левски е бил два пъти пререгистриран, демек няма нищо общо с онзи отбор отпреди 44-та. Та въпросът ми е;

Пререгистрацията няма нищо общо с правоприемството. Комунистите може и десет пъти да ни преименуват и пререгистрират, но ние сме наследник на онзи Левски. Онзи Левски не е бил фалиран, не знам дали усещаш разликата? А за вас историята приключва. Завинаги! Вече сте Литекс, а как ще се прекръсти Литекс-на отбор Малинка или отбор Черешка е без значение! Сбогом, ЦСКА!

Вярвай си, ве нямате нищо обшо с онзи Левски. Това е ясно и на децата и клубът ви беше разформирован тотално. Я питай дали някой има документ, че сте преригистрирани 85г или вливането ви в Спартак. Говориш празни приказки, но не ме бърка, желая ви успех на вашето отборче, без значение на колко годинки е то :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 10 юни 2013 21:32

vaskonti написа:
sin4ec написа:
валидол за теб написа:

А Чавдар Етрополе какво ще е - Чавдар или Литекс?

Нищо и те умират, остава само Левски :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 21:32

svetlan28 написа:
Ти нормален ли си многознайко?Без Гришата вървим към Б окръжна-това ли искаш?И като фалираме и ни закрият къде ще ходиш да си гледаш отбора- в музея на Сашо Манов ли?Не виждаш ли ,че богатите цесекари не подадоха ръка,а и ти не си извадил парите!!!

Ти дори не осъзнаваш какво става, мислиш си, че Гриша Ганчев идва в ЦСКА ..... заеби, какво да ти обяснявам ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2013 21:32

Значи с историята ви е свършено и вече няма да се хвалите с полуфиналите и отстраняването на грандове...
Или ще си въобразявате като жълтите от Пловдив.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 10 юни 2013 21:32

Когато се говори за обединение това означава напрактика 2 клуба на абсолютно равни начала да се слеят и да създадат НОВ, който да наследи активите и пасивите на двата клуба. Историята няма как да наследи, защото както вече писах историята не е нещо, което може да бъде наследявано или прехвърляно - тя е просто обективно отражение на факти в миналото.

Случаят тук не е такъв. В случая Литекс Ловеч прави следното:
1.) Премества седалището си от София в Ловеч;
2.) Променя името си от Литекс Ловеч на ЦСКА 1923.

Но догодина ЦСКА 1923 ако играе в Европа ще ползва коефициента на Литекс Ловеч, както и УЕФА просто ще смени името на този отбор в клубния профил на своята страница. Не знам как така го сънувате този филм, хем новия благодетел на ЦСКА да не плати никакви дългове, хем да прекръстят отбор, хем да му вземете играчите и да няма никакви последствия и "странични ефекти". Тва си е Литекс Ловеч...поне беше до 2013. И професионалният лиценз няма нищо общо с това. Професионалният лиценз е удостоверение дали даден клуб може да участва в определена лига, а не е удостоверение за идентичност. Да не говорим, че лиценз може да се прехвърли само в рамките на една административна област. Това го има като правило след прехвърлянето на Велбъжд в Пловдив през 2001.
Последна промяна от RUSE на 10 юни 2013 21:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2013 21:33

валидол за теб написа:

Септември при ЦДВ колко пъти е бил пререгистриран?

Честито!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 21:34

Eminem написа:Значи с историята ви е свършено и вече няма да се хвалите с полуфиналите и отстраняването на грандове...
Или ще си въобразявате като жълтите от Пловдив.

Ще си въобразяват, не ти ли е ясно, такъв ни е манталитетът.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 10 юни 2013 21:35

в подуене им пари под гъзовете и от сега почват с оправданията, този отбор нямало да бъде ЦСКА, тинтири-минтири, после Ицо като им разцепи гъзовете да има с какво да се оправдават, опитват се да го обърнат на закачки защото едва прикриват това, че са ужасени .. :twisted:

Върни се в “Архив”