Какво става с любимия ни клуб ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SobieskiVanilla
Контакти:

Re: Какво става с любимия ни клуб ?

Мнениеот SobieskiVanilla » 03 юни 2008 17:28

cecurko написа:там ви е мястото-прасета долни.само да ви кажа че когато цска беше отбор 80те години сегашният ви лидер дучето (или не знам как му викате)беше някакъв МИЖИТУРКА който се криеше постоянно даже не съм го виждал по стадиона.аз съм привърженик на левски но винаги съм се разбирал с тарторите на цска.истинските привържаници на цска и тартори са -краси -кичето,чинцофката,фризьора,светльо-скорпионса и други които дучето премахна.никога няма да имате отбор и някаква организация щото сте сбирщина от КРЕТЕНИ

Ха-ха! Виж си агитката, бе, смешник! Биете се помежду си, стадо! София Запад нямат грам акъл, но вие си ги къткате, защото иначе ще ви смачкат! И дучето не е цвете за мирисане, а старите тартори - имаш ли представа къде са, та говориш? Смешко-о-о-о-о-о!

cskaole

Мнениеот cskaole » 03 юни 2008 17:30

vie ludi li ste bre? tomov dobre si se opravq choveka. mangala kato zareza CSKA koi go napravi shampion, a? tomov, q. kakvi gimnastiki pravi, kak gi pravi, toi si znae, ama e fakt, che vzehme titlata i to s qka razlika. fakt e, che i oniq debel i mazen mustatat morj, deto pere parichkite na edin bandit, koito e bannat ot bg e pratil do uefa 1-2 fakscheta ta da ni go nabiqt zdravo.

kkatan

Мнениеот kkatan » 03 юни 2008 17:31

вън изродите от българския футбол!!!! и да се търси истински собственик на най -великия български отбор.
Последна промяна от Darina на 03 юни 2008 17:36, променено общо 1 път.
Причина: Пишете мнението си без обиди

jivko56

Мнениеот jivko56 » 03 юни 2008 18:08

Томов президен шаляляля ,о Томов президент шаляляляляляля.Томов завинаги един от нас -винаги син.И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ.
Последна промяна от Darina на 04 юни 2008 15:13, променено общо 1 път.
Причина: Нецензурните думи са забранени във форума
Изображение

zlati
Контакти:

Мнениеот zlati » 03 юни 2008 18:10

tova e ydar za cqla bulgariq . no nqkoi mai ne razbirat

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 03 юни 2008 18:29

jivko56 написа:Томов президен шаляляля ,о Томов президент шаляляляляляля.Томов завинаги един от нас -винаги син.И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ.

Гордееш ли се, че завършихте 16 точки зад отбор с такива проблеми, а??? Не мога да си представя вашите какви са, обаче никой не ги раздухва...
YNWA!

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 03 юни 2008 19:29

въпреки, че съм болен левскар (ако искате "говедо" или както там ни викате), откровено съжалявам за това, че няма да ви има в "а" група.. нашето комично първенство ще стане от "двуполюсно" на "откровена пародия", никой не печели от това, и без това много дразнители в "а" група няма. "борат" или "бенджи" или който да е не ви е виновен, че посрещнахте един от най големите шарлатани на политическата и медийна сцена в последните 25 години като месия, щото водеше ръждив кисел йога който се падал шура на шуренайката на н-тия по богатство човек в света. нищо лошо няма в това да се констатира тоя факт - еле па от тоца батков - до кога щяхте да го криете, докато не замирише на гангрена ли? но левски не трябва да заеме вашето място в шл, просто щото не сме си го заслужили и няма да е мъжко. естествено че умрях от кеф като чух новината, поради факта че трябваше да слезете на земята малко - много се бяхте разхвърчали, но не така си го представях - ние трябваше да ви свалим а не адвокатчетата.. просто ситуацията в бг футбола май върви от много зле към още по-зле.

никога не съм мислил, че ще ви го кажа но ви желая скорошно завръщане в "а" група и си научете уроците от лекцията на тоя жалък келеш лупи.
каквото си надробиш - това ще сърбаш.
това е.

M_choli
Контакти:

Мнениеот M_choli » 03 юни 2008 22:11

Знаете ли наистина, като гледам какво се случва с ЦСКА, откровено ви казвам, че ми се плаче. Едва ли може да стане по-лошо от това.Въпреки това тайно се надявам целия тоя проблем да се реши в полза на любимия ни клуб. А колкото до тоя малоумен смешник Лупи крайно време е да си тръгне от армията, жалко само, че това трябваше да стане сега много отдавна, защото с всичко което тоя келеш се захване се сгромолясва. Наистина много ми е болно, че това се случва с любимия ми клуб. Одеве гледам ТВ предаванията и си викам - "Аджеба да му се не види, защо не вземем да се съберем всички фенове на армията и да отделим по 5 лева. И да ви кажа честно смятам, че ще успеем да платим 10 пъти дълговете на ЦСКА. То е ясно то тоя серсемин Лупи не може, крайно време е да го направим ние феновете". Малко му е на Лупи боя на армията с бутилки днеска-Такъв ШРАПНЕЛ как можа да разсипе ЦСКА, акъла не ми го побира, а се правеще на най-големия фен???

Потребителски аватар
KoMaHgOc
Контакти:

Мнениеот KoMaHgOc » 04 юни 2008 03:05

Спокойно момчета, скоро всичко ще се оправи !!!

tytti
Контакти:

Мнениеот tytti » 04 юни 2008 13:49

Предлагам да се уточнят колко точно са дълговете на отбора. И ние феновете на най великия отбор ще съберем по някой лев и ще ги дадем на Томето да си плати дължимото на държавата и след това да си ходи от ЦСКА и от България. Стига лъжи Томов, вземай Гарибов и си тръгвайте!

Върни се в “ЦСКА”