ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Мнениеот Shtuka » 07 юни 2013 15:45

ZinedineZidane написа:
Арсенал направи оферта от 26 милиона за Фейлани

Арсенал е предложил оферта от 26 милиона евро за Маруан Фелайни, пише Goal.com. Това е сумата, записана в договора на полузащитника с Евертън, за която той може да напусне.

Милионите са рекордни за Арсенал, но новият мениджър на „карамелите“ Роберто Мартинес може да има други намерения за звездата на халфовата линия на тима. Според информацията, Фелайни може да напусне „Гуудисън Парк“ срещу 26 милиона, ако е за отбор от Топ 4 в Англия, и 28 милиона за останалите състави на Острова.

През последната година Челси имаше най-сериозен интерес към белгиеца, но и Манчестър Юнайтед бе желаещ за услугите му, след като Дейвис Мойс пое тима. Сега обаче Арсенал действа бързо, за да си осигури подписа на Фелайни, след като получи страхотните 118 милиона евро за трансфери през лятото.

Ако е вярно, то това ще е първият разумен ход на ръководството от години!

+1 agreed
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 07 юни 2013 15:53

dreben23 написа:Нещо евентуалната стартова единадесеторка не ми вдъхва много доверие :(

http://www.givemesport.com/350703-arsen ... winning-xi

Нещо като футболен миш-маш! :)

Wenger is reportedly closing in on a deal for Aleksandar Mitrovic, the Partizan Belgrade striker.

Long-term Arsenal target Yoann Gourcuff has admitted that he is ready to leave current side Olympique Lyon in the summer.

Нито един не е подписал от тези,но определено искам да видя Йоветич в нашия състав(да видим как ще се справя в Премиършип).Kолкото до десния бек искам Майка Ричардс,но няма да стане на мойта :mrgreen: За другите май Уанияма би бил добро решение за поста на опорен халф,защото от Патрик Виейра насам нямаме мощ в халфовата линия...
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юни 2013 16:04

Определено Фелаини е попадение - тоя може всичко, само косата му ме дразни. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 07 юни 2013 16:28

dreben23 написа:Определено Фелаини е попадение - тоя може всичко, само косата му ме дразни. :)

Култова е ! :mrgreen:

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 09 юни 2013 15:39

ZinedineZidane написа:
Арсенал направи оферта от 26 милиона за Фейлани

Арсенал е предложил оферта от 26 милиона евро за Маруан Фелайни, пише Goal.com. Това е сумата, записана в договора на полузащитника с Евертън, за която той може да напусне.

Милионите са рекордни за Арсенал, но новият мениджър на „карамелите“ Роберто Мартинес може да има други намерения за звездата на халфовата линия на тима. Според информацията, Фелайни може да напусне „Гуудисън Парк“ срещу 26 милиона, ако е за отбор от Топ 4 в Англия, и 28 милиона за останалите състави на Острова.

През последната година Челси имаше най-сериозен интерес към белгиеца, но и Манчестър Юнайтед бе желаещ за услугите му, след като Дейвис Мойс пое тима. Сега обаче Арсенал действа бързо, за да си осигури подписа на Фелайни, след като получи страхотните 118 милиона евро за трансфери през лятото.

Ако е вярно, то това ще е първият разумен ход на ръководството от години!

Време беше, Венгер да се вразуми и да прави правилни трансфери.
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 юни 2013 16:01

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е готов да счупи клубния трасферен рекорд, като плати 70 милиона паунда за три качествени нови попълнения. Става дума за нападателя на Реал Мадрид Гонсало Игуаин и халфовете на Борусия (Дортмунд) Илкай Гюндоган и на Байер (Леверкузен) Ларс Бендер. Всеки един от тези три потенциални трансфера би подобрил клубния рекорд на Арсенал за най-скъпо ново попълнение, който и досега се държи от Андрей Аршавин, привлечен през 2009 година срещу 15 милиона лири.

Преди няколко дни изпълнителният директор на лондончани Иван Газидис заяви, че се задава "ескалация на финансовата мощ" на Арсенал и Арсен Венгер ще разполага със средствата, които ще са му необходими, за да изгради отбор, способен да се бори за титлата.

Това да се чува! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 юни 2013 16:23

dreben23 написа:
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е готов да счупи клубния трасферен рекорд, като плати 70 милиона паунда за три качествени нови попълнения. Става дума за нападателя на Реал Мадрид Гонсало Игуаин и халфовете на Борусия (Дортмунд) Илкай Гюндоган и на Байер (Леверкузен) Ларс Бендер. Всеки един от тези три потенциални трансфера би подобрил клубния рекорд на Арсенал за най-скъпо ново попълнение, който и досега се държи от Андрей Аршавин, привлечен през 2009 година срещу 15 милиона лири.

Преди няколко дни изпълнителният директор на лондончани Иван Газидис заяви, че се задава "ескалация на финансовата мощ" на Арсенал и Арсен Венгер ще разполага със средствата, които ще са му необходими, за да изгради отбор, способен да се бори за титлата.

За Бендер (ако не стане с Фелаини) и Гюндоган съм много "за". За Игуаин не толкова, предвид това колко нерви ми е строшил. Но пък имам особеното усещане, че в следващия си отбор ще покаже много повече...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 юни 2013 13:46

На мен ме ми харесва, че се говори все за трансфери на халфове и нападатели, като в момента изключително нужни поне според мен са централен и десен защитник. Говореше се преди за Ашли Уилямс, който е добър вариант, а в последните дни абсолютно нищо не съм чул за него.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 юни 2013 16:08

Udoji90 написа:На мен ме ми харесва, че се говори все за трансфери на халфове и нападатели, като в момента изключително нужни поне според мен са централен и десен защитник. Говореше се преди за Ашли Уилямс, който е добър вариант, а в последните дни абсолютно нищо не съм чул за него.

Прав си, защитата ни беше ужасна през целия сезон- не знам как се добрахме и до 4-тото място. Може и да има новини, но няма приличен нет да ровя. :( Който намери нещо, да споделя слуховете какви са. :)
***САМО ЦСКА!***

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 12 юни 2013 17:22

dreben23 написа:

Дано този път Арсен да помисли правилно, върху трансферите, които ще прави!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “Арсенал”