Коко Динев на ''Лаута''

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Коко Динев на ''Лаута''

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 юни 2013 11:45

Христо, само един въпрос ще ти задам на теб, и те оставам да мислиш: Ти за твоето дете страхове имаш ли?
Повече няма да пиша в тази тема.Не е задължително да ми отговаряш. ;)
Изображение

westside

Мнениеот westside » 10 юни 2013 11:53

Интересно ми е на луди ли се правите или наистина не разбирате какво се случва? То е ясно като бял ден ,че господина с тотото ще не ще трябва да се връща и то не от любов ,а защото като собственик на акциите ако фалира клуба държавата почва да си търси дължимото от него директно! Този екземпляр е толкова скъсан в момента ,че е готов на всичко. Как така се появи в последния момент след като стана ясно ,че нов спонсор няма? Не случайно иска 1 лев на тези акции ,иска да се измъкне и да натресе дълговете на някой ,но явно няма балами. Кой кого използва в случая? Отговорете си сами.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 10 юни 2013 11:55

Това, което стана миналия сезон е МНОГО просто - Коко, както всеки собственик на отбор в "А" група имаше продадени мачове, НО срещу него / нас имаше огромна медийна атака, замислете се ЗАЩО?Ами,ние за 2 години кой ли не бихме на Лаута,финал за Купата, ЛЕ и т.н.В това време, спортал, Livesport и т.н. (медиите на Цв.Василев) ни насаждаха мнение за договорки.Видиш ли излиза,че ние искаме собственик,който да е богат,да се грижи за школата,да налива пари в базата,да купува добри футболисти и да не продава мачове...Аз лично мисля,че такъв няма!Не казвам,че принципа е "крада,защото и другите крадът",но реалността е такава.Това е като да искате всеки в България да си плаща данъците,ЕМИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ!Разберете,че единствено ВРАГОВЕТЕ НИ искат да бъдем разединени,а най-накрая ще ви кажа,че ако този сезон бяхме с миналите играчи,може би в отбора на жълтите след всяко дерби щяха да валят оставки.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 10 юни 2013 12:05

Не се притеснявайте, с Коко или без вече пътя ви е само надолу, като аз специално се надявам да не е по-надолу от Бе група. :(

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 10 юни 2013 12:35

Ясно е на къде отиват нещата - ако тези, които са против Коко не намерят решение до седмица две, той се връща. При такава ситуация за мен важните въпроси са какво става със стадиона - дали Коко смята да продължи да инвестира във стадиона. Другото което трябва да се обмисли - дали не е по-добре да се продължи по пътя, по който поехме с идването на Марешки. Трябва да се признае, че Марешки показа на всички "футболни" хора, че отбор със скромен бюджет може да е напълно равностоен на отборите с голям бюджет. Аз предпочитам да гледам български футболисти и юноши на Локомотив, вместо Коко пак да довлече някакви чужденци.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Panicanwhyasker
Контакти:

Мнениеот Panicanwhyasker » 10 юни 2013 12:47

Коко няма пари не се залъгвайте.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 10 юни 2013 12:53

Има нещо което много сериозно се забравя . Собственик на акциите е Динев . А ако не иска да ги продава? Тогава за какво търсене става въпрос? При такава ситуация без акциите да са закупени от нов собственик говорим за временно решение. Тоест поредния Марешки! Не благодаря!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 юни 2013 13:32

Ванко_Ултраса написа:Христо, само един въпрос ще ти задам на теб, и те оставам да мислиш: Ти за твоето дете страхове имаш ли?
Повече няма да пиша в тази тема.Не е задължително да ми отговаряш. ;)

Нищо не си написал. Нямам страхове. Коко да има, той се кле в децата си и продаде финала. Господ забавя, но не забравя.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 10 юни 2013 14:16

demy27 написа:дали Коко смята да продължи да инвестира във стадиона.

Ами то, по този начин и аз мога да "инвестирам" в стадиона. Ще тегля едно хубаво заемче - 1-2 милиона на името на АД-то и ако искате 5 трибуни ще направя ! Не знам защо си мислите, че нещо се е променило... Не го вярвам тоя вариант, че нямало хора. Откакто почина Жоро Илиев, все няма варианти, все изпадаме, все ни затриват, ама видиш ли все сме си в А група... Просто явно няма желание да се продава.
Изображение

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 10 юни 2013 21:56

коко поне разбира от футбол,батков продаде титлата и кво,нали трябват пари,откъде,от продажба на таланти,от билети,от фенартикули,от тв права...

Върни се в “Локо Пловдив”