Севиля-Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Севиля смачка галактическия Реал М и даде заявка за титлата

Мнениеот ludiq1913 » 05 окт 2009 00:50

Севиля са в супер форма, дали пък няма да изненадат всичките специалисти, които твърдяха, че Барселона и Реал М са без конкуренция в Испания през този сезон

Потребителски аватар
ludiq1913

Re: Севиля-Реал Мадрид

Мнениеот ludiq1913 » 05 окт 2009 00:53

Севиля ще бие и Барса, машина са, дано станат шампион в конкуренцията на Реал и Барса и да изненадат света

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Севиля смачка галактическия Реал М и даде заявка за титлата

Мнениеот Lord VOODOO » 05 окт 2009 00:57

Преместили са ни мненията тук... ;)
Бравос на модовете ;)
Последна промяна от Lord VOODOO на 05 окт 2009 01:06, променено общо 1 път.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 05 окт 2009 01:00

Севиля са много силни тази година. Едва ли много отбори ще тръгнат с точки от "Рамон Санчес Писхуан".

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 05 окт 2009 01:05

Ще поживеем и ще видим! Maча ще бъде в 18-ти кръг на 17 януари и първият мач ще се играе на Камп Ноу! На наш терен Севиля много трудно ще ни победи, а и до тогава има много време и не се знае кой отбор в какво състояние ще бъде! Севиля сега са в топ форма, но не се знае дали ще я задържат до тогава, а ние тепърви ще навлизаме в най-добрата си форма, защото сега не сме в най-доброто си състояние! А вече до мача на Рамон Санчес Писхуан.... е той ще бъде в предпоследният кръг на първенството и има голяма вероятност развоят на мача да няма никакво значение за титлата! До тогава би трябвало да е ясно кой ще е шампион! Или ще сме ние, или ще е Реал! Феновете на Севиля да ме прощават, но просто техният отбор няма нужното постоянство и няма нужната дължина на резервната скамейка, за да издържи цял сезон да се надпреварват с Барса и Реал! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 05 окт 2009 01:16

Видехме ги Балета , първият по силен отбор и айдееее загуба :)
Те първа почва веселбата в Испания :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 05 окт 2009 10:10

Колко пъти да повтарям, че, за да има силна Барселона е нужно да има силен Реал и обратното! Най-лесното е да удряш паднал съперник..., но поне според мен в това няма нищо мъжко и достойно....

Няколко пъти влизах в разгорещени полемики с различни фенове на Реал и всеки път обяснявах едно и също нещо: Вие имате сериозни проблеми в защита! Причините поради, които това досега не се набиваше така ярко на очи бяха, че имате един превъзходен вратар като Икер Касияс - един от най-добрите в света (за мен лично не е най-добрият) и досега не бяхте играли със сериозен съперник, който да има голяма нападателна мощ! Лесно е да биеш опашкарите, но когато посредствени отбори като Цюрих и Депортиво ти вкарват по 2 гола на мач... трябва да се замислиш поне малко и да признаеш, че нещо в отбора куца! Е видя се кой бе крив и кой бе прав... Вярно често пъти коментирам много пристрастно, но това не означава, че не мога да дам обективно мнение! Дано най-после го загреете това...

В крайна сметка отбора ви има огромен потенциал и тези момчета, които са се събрали в отбора ви ще ви носят много радост и титли..., но изчакайте поне един сезон! Този би трябвало да е за нас, а следващият, колкото и да не ми се иска със сигурност ще е за вас!

П.П. Не знам колко от вас са гледали снощи мача Барса - Алмериа, но и ние играхме плачевно слабо особено през второто полувреме. Ако ви вълнува минете през нашият раздел в темата за мача съм направил подробен разбор, който е доста критичен...

Моят коментар беше в кръга на шегата. Аз отдавна знам твоето мнение по въпроса. Единственото сериозно нещо, което казах е във връзка с титлата. Според това, което видях снощи, ми се струва, че Реал не може да спечели Примера, освен ако Барса не я загуби.
Така наречените ръководители и треньори яво не схващат смисъла на играта в защита. Не е важно дали имаш най-добрите защитници, а отборът да играе компактно назад и да има подсигуряване от страна на халфове и нападатели дори. Затова и Севиля имаше толкова чисти положения - просто при всяка атака по фланга, играчът на Севиля е един на един с бека (да не говорим, че Марсело не го свърта отзад), от което логично следва Пепе и Албиол да излязат да покриват и нататък е ясно - голово положение - гол/Касияс.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

bru-baker
Контакти:

Мнениеот bru-baker » 05 окт 2009 11:01

Отвратителна защита (за Марсело думи нямам)... и най - лошото ,което е наистина без Роналдо (един играч , който ми е антипатичен) наистина няма никаква идея как да се вкарват голове.Защото тя защитата е ясна още от предишните мачове , но в предишните поне вкарвахме и голове.Изглежда ,че наистина Роналдо е разликата.И макар че съм фен на реал не знам какво ще стане, когато този некомпетентен в защита играч Марсело се наложи да пази Меси...........

bru-baker
Контакти:

Мнениеот bru-baker » 05 окт 2009 11:07

Защитата в реал никога няма да се оправи ......... каквито и да земат единствения начин е да бележат твърде много.Този сезон и като имена защитниците не са лоши се пак 2ма национали на Испания .Пепе не е лош защитник , но просто не получава.Наистина Касиас с тази си игра не заслужава тази защита...

Потребителски аватар
destino
Контакти:

Мнениеот destino » 07 окт 2009 10:26

Нищо не е станало. Една загуба не решава сезона. Всички грандове в Европа загубиха точки от началото на сезона. И Барса ще стъпят на криво, спокойствие е нужно.
Не може с 10 мача и отбора да заиграе така, се едно са играли заедно 3 сезона..
Не смятам, че само защитата е проблем. Проблем е центъра, където ни е трудно да държим топката. Позволява се на съперниците да оказват такъв натиск върху защитата. Всяка защита подложена на изпитание допуска грешки.
Пепе е отличен защитник. Албиол също ще свикне с играта в Реал, от ляво може да се пробва Арбелоа. Когато в центъра са Ласана и Алонсо, нещата ще са по-спокойни.
Бяла религия ..

Върни се в “Реал Мадрид”