Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 23:03

patron написа:Искам да попитам ЦСКА-рите, които нямало да припознаят клубът при едно евентуално сливане... Вие припознавата ли ЦСКА във ФК ТИТАН София последните 5 години? Защото аз не мога колкото и да се мъча. Последните 5 години са една пародия и подиграфка с истинският ЦСКА, който носим в сърцата си!

Викаш, истинският ЦСКА е този с титлите, купите, повалените еврошампиони.Този сега е друг, няма нищо общо с оня, нали?Обаче, ако Литекс стане ЦСКА, тогава всичко ще е ок и който не го признае за истинския ЦСКА да се пържи в ада.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 юни 2013 23:03

patron написа:Искам да попитам ЦСКА-рите, които нямало да припознаят клубът при едно евентуално сливане... Вие припознавата ли ЦСКА във ФК ТИТАН София последните 5 години? Защото аз не мога колкото и да се мъча. Последните 5 години са една пародия и подиграфка с истинският ЦСКА, който носим в сърцата си!

Нещо, като македонците викаш, защото и те припознават сума ти народ за техен, но в действителност не е. Вашата е същата работа.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
donDiego

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот donDiego » 09 юни 2013 23:13

Искам яснота ,какво си говорим сега е ала-бала.Със сигурност има изградена линия,по която се водят преговорите,дано да не ни разочароват страните по тях и каквото и решение да се вземе трябва да е аргументирано солидно пред феновете на ДВАТА ОТБОРА. Да не забравяме все пак,че едната страна е Литекс,..респект към отбора им.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 09 юни 2013 23:14

КАЗАХ, че питам ЦСКА-рите, а сините комплексарки веднага налазиха :lol: Тук не става въпрос за титлите, купите или повалените еврошампиони, тук говорим за начинът на управление на едни хора, които затриват бавно и методично автентичността на червеният клуб! Не ме бърка да нямаме 5 години никакви успехи, но да се работи правилно с клубът и да се надгражда на дела, а не на приказки 8-)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2013 23:26

2009 при Любо си го припознавах, след като го изгониха за мен са си фк титан софия, нищо общо с марката ЦСКА!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 юни 2013 23:27

patron написа:КАЗАХ, че питам ЦСКА-рите, а сините комплексарки веднага налазиха :lol: Тук не става въпрос за титлите, купите или повалените еврошампиони, тук говорим за начинът на управление на едни хора, които затриват бавно и методично автентичността на червеният клуб! Не ме бърка да нямаме 5 години никакви успехи, но да се работи правилно с клубът и да се надгражда на дела, а не на приказки 8-)

То сега като сменят името на Литекс такава автентичност ще имате, че мани, мани.
Пък там разни разни транспаранти за гордост и чест ще звучат страхотно
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2013 23:32

BadBoy написа:
patron написа:КАЗАХ, че питам ЦСКА-рите, а сините комплексарки веднага налазиха :lol: Тук не става въпрос за титлите, купите или повалените еврошампиони, тук говорим за начинът на управление на едни хора, които затриват бавно и методично автентичността на червеният клуб! Не ме бърка да нямаме 5 години никакви успехи, но да се работи правилно с клубът и да се надгражда на дела, а не на приказки 8-)

То сега като сменят името на Литекс такава автентичност ще имате, че мани, мани.

BadBoy ние сигурно за първи път ще правим сливане м/у два отбора... както и левскарите... че ще има бъзици от тяхна страна е ясно, но какво ни дреме на нас, важно е отбора да върви и да има ясно бъдеще! ;)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 09 юни 2013 23:32

Чудя ви се, защо им отговаряте? Четете ги, кефа е по-голям :)
Ето и трите въпроса от мен към Росен от Русе, ет 5 и лошото му приятелче :mrgreen:
Въпросите са следните:
Може ли да се прехвърли отдадена концесия от едно търг. дружество на друго?
И въпрос номер ту- Ако ЦСКА и Литекс се обеденят, ЦСКА си губи правото на участие в ЛЕ. Факт. Но, ако Ботев се откаже от участие, кой ще участва в Европата?
и въпрос фри, колко титли ще има новия ЦСКА?
Умувайте, че тук виж изкочил вариант четери :lol:
Благодаря.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 09 юни 2013 23:40

BadBoy написа:

Клубната автентичност истинският фен я пази в сърцето си, останалото са юридически глупости. Като фалира Левски след време ще се обърне палачинката и тогава сливанията ще са ОК и няма да имате проблеми с "припознаването" вервай ми, сега си говорите колкото да не заспите :)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 09 юни 2013 23:42

валидол за теб написа:Чудя ви се, защо им отговаряте? Четете ги, кефа е по-голям :)
Ето и трите въпроса от мен към Росен от Русе, ет 5 и лошото му приятелче :mrgreen:
Въпросите са следните:
Може ли да се прехвърли отдадена концесия от едно търг. дружество на друго?
И въпрос номер ту- Ако ЦСКА и Литекс се обеденят, ЦСКА си губи правото на участие в ЛЕ. Факт. Но, ако Ботев се откаже от участие, кой ще участва в Европата?
и въпрос фри, колко титли ще има новия ЦСКА?
Умувайте, че тук виж изкочил вариант четери :lol:
Благодаря.

:lol: недей им дава домашно, че някои индивиди няма да могат да спят тая нощ :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Архив”