Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот vaskonti » 09 юни 2013 22:48

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:отговаряйте ми и на мен де. ще ви се разсърдя значи

Аз това твоето го предлагам от 3 дни насам, какво очакваш да ти отговоря... :)
1982 написа:
vaskonti написа:Ама няма как да се използва лиценза на Литекс! НЕ може и това е! Единствения начин е ЦСКА да се премести в Ловеч, което очевидно няма как да стане.

Целта явно е ЦСКА да бъде ..... закрит. Така ТИТАН няма да плащат дълговете. ЦСКА където и да го местиш, си остава с дълговете.

Литекс няма дългове.

vaskonti написа:Освен това, ако новото дружество не може да ползва лиценза на ЦСКА, защо да може да ползва този на Литекс? Нали става въпрос за ново дружество? Кое точно ще му пречи да ползва лиценза на ЦСКА, което обаче няма да пречи на лиценза за Литекс?

Точно тук е шибаната уловка. :lol: :lol: Затова и вариантът сливане, който е обсъждан, не е никак вероятен.

vaskonti написа: Аз съм сигурен, че много отдавна са наясно как да бъде осъществена сделката.

Повярвай ми, не са наясно. Мътят го няколко месеца вече. Дори и адвокатчето на ТИТАН призна днес, че се обсъждат много варианти, не от вчера.

Напротив, Титан имат изгода ЦСКА да не фалира. Ако Ганчев им предложи подобна схема - 50/50 като им плати кеш сума равна на доказаните външни дългове, а вътрешните Титан да си ги приспадат от задълженията за инвестиции - така те хем ще вземат някой друг милион, хем няма да имат ангажимент към ЦСКА и ще си свиркат.

Това какво е "признал" адвокатчето днес не ме вълнува. Той може да каже какво ли не, най-вече това, което му е казано да (не)казва. И общо взето не каза нищо съществено, а само се караше с Чезаре и Манолов за глупости. Общо взето все едно гледах форума... Убеден съм, че нещата са решени отдавна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 09 юни 2013 22:50

Гриша Ганчев ще намери най-правилното решение, доказал е че знае как се прави бизнес, все пак не всеки има завод за автомобили, пък били те и с китайски лиценз. Впрочем очаквам китайците да са потенциални спонсори на отбора, дръпнатите знаят че с марка като ЦСКА ще рекламират много по-добре продукта си. Китайците са стабилни инвеститори, очаквам едни прилични суми ;) 8-)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 09 юни 2013 22:50

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:отговаряйте ми и на мен де. ще ви се разсърдя значи

Отговарям ти, за да не се разсърдиш.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 юни 2013 22:51

patron написа:
BadBoy написа:Що си мислиш, че Ганчев е някакъв месия, поредния селски бек работещ с комунистически пари, неслучайно плащаше предизборната кампания на БСП, а новата спортна министърка, която е от листата на ДПС при положение, че не влезе като депутат е именно от ловешкия МИР.
Цирка предстои, а онези в УЕФА само за такива игрички чакат.

Няма да коментирам какъв е но ако трябва да го сравнявам с боклуците си е направо БОГ с оглед на организацията и инфраструктурата, която изгради в Литекс.

На село е лесно и никой не му пречи, в града е съвсем друго и ще има яко циркове, а той както не обича много, много да го одумват... :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2013 22:51

1982 написа:
Teo написа:
Мислиш ли че не са сядали на една маса, преговорите не са от днес, то се е видяло какви балтии са направили титан, Василев днес сподели, че милионите може да са 12-15-18-20, има ужасно много дела срещу тях, казуси някакви, ГГ е умен човек, ти ще отидеш ли примерно ако имаш 200 милиона да дадеш 20 и да покриеш бакии който не си направил, а вместо това да ги инвестираш в нещо полезно тези пари? Не знам човек всеки си има мнение за ситуацията в момента и си има собствено мнение за нещата, което и е правилно ;)

Да, ще отида при ТИТАН и ще поставя условие - купувам контролния пакет акции, поемам издръжката, оттук нататък няма да им искам нито лев, но настоявам да си оправят задълженията, които те са натрупали. Не е задължително на мига, може и в даден срок от време. Дори бих покрил и някоя малка част от тези дългове.

Това за мен е решението. Кой каквото си е дробил, си го оправя, а Гришата поема нещата натам.

титан нали знаеш кога ще си оправят тия задължения, точно никога! А тия хиляди дела на кой ще паднат на раменете, защото той ок взима контролните акции на клуба, а делата срещу клуба който се водят кой ги взима?
Последна промяна от Teo на 09 юни 2013 22:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 юни 2013 22:52

знаех си че сте истински приятели. обичкам си ви.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 юни 2013 22:53

BigBrother написа:Гриша Ганчев ще намери най-правилното решение, доказал е че знае как се прави бизнес, все пак не всеки има завод за автомобили, пък били те и с китайски лиценз. Впрочем очаквам китайците да са потенциални спонсори на отбора, дръпнатите знаят че с марка като ЦСКА ще рекламират много по-добре продукта си. Китайците са стабилни инвеститори, очаквам едни прилични суми ;) 8-)

Далече си от истината, приятели работят в завода и въпреки кризата си подадоха молба за напускане, ха познай защо, аз зная, но ти едва ли.
До момента тоя завод не е произвел нищо, а всичко се вкарва от Китай.

Шеф на това АД което ще фалирват е Спектакуа, та той горкия ще е на топа и всеки от него ще иска :mrgreen:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 22:54

vaskonti написа:Напротив, Титан имат изгода ЦСКА да не фалира.

Напротив, ЦСКА фалира ли, ТИТАН минават тънко. Клубът отговаря пред кредиторите си само със своите активи, колкото успеят да покрият от задълженията, толкова, другите пият една студена вода, парите им си отиват. ТИТАН АС излизат сухи, на чисто.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 юни 2013 22:55

добре какво решение ще вземат боклуците и гриша ние няма как да променим тук. дайте по-добре да се обединим под неква обща позиция
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 22:58

Teo написа:
титан нали знаеш кога ще си оправят тия задължения, точно никога! А тия хиляди дела на кой ще паднат на раменете, защото той ок взима контролните акции на клуба, а делата срещу клуба който се водят кой ги взима?

Делата си ги оправя ТИТАН АС, Гришата няма отношение. Това е моралната и честна постъпка, нали твърдят, че мислят доброто на ЦСКА, нека го покажат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”