СЛ: Франция - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
minchev_1951
- Контакти:
Re: СЛ: Франция - България
Оскубахме за втори път петела!!!

- pesho_1913
- Контакти:
Хубава победа на нашите, но трябва да бъдат отбелязани някои грешки, които в последствие да бъдат изчистени. На първо място слагам грешките от сервиз - прекалено много бяха. Не е нормално толкова лесни точки да бъдат подарявани на противниковия отбор. Представете си, ако отсреща не беше Франция, ами Русия, дали щеше да е подобна картинката? Нямаше да ни простят за многобройните пропуски...
2) Не ми хареса посрещането на нашето либеро. Постоянно топките от него бяха изпращани по неудобен за разпределителя ни начин, а оттам и нападението ни ставаше по-предвидимо за противниковата блокада. Добре, че нашите съумяха да се справят и с по-трудните топки, че да не срещнат по-често френския блок. С времето се надявам посрещането да бъде подобрено. Но стига съм гледал само негативните неща от двубоя, трябва да се отбележи доброто представяне на двамата Тодоровци, на Цецо Соколов, на Йосифов също. Но не само, целият отбор заедно успя да постигне тази изразителна победа. Всеки прави грешки, важното е да бъдат избистрени в последствие.
2) Не ми хареса посрещането на нашето либеро. Постоянно топките от него бяха изпращани по неудобен за разпределителя ни начин, а оттам и нападението ни ставаше по-предвидимо за противниковата блокада. Добре, че нашите съумяха да се справят и с по-трудните топки, че да не срещнат по-често френския блок. С времето се надявам посрещането да бъде подобрено. Но стига съм гледал само негативните неща от двубоя, трябва да се отбележи доброто представяне на двамата Тодоровци, на Цецо Соколов, на Йосифов също. Но не само, целият отбор заедно успя да постигне тази изразителна победа. Всеки прави грешки, важното е да бъдат избистрени в последствие.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
pesho_1913 написа:Хубава победа на нашите, но трябва да бъдат отбелязани някои грешки, които в последствие да бъдат изчистени. На първо място слагам грешките от сервиз - прекалено много бяха. Не е нормално толкова лесни точки да бъдат подарявани на противниковия отбор. Представете си, ако отсреща не беше Франция, ами Русия, дали щеше да е подобна картинката? Нямаше да ни простят за многобройните пропуски...
Божилов беше доста по-добре от първия мач, както и останалати на посрещане
Иначе Цецо има още много какво да покаже според мен, макар че доста пъти напомни за себе си де
Само Левски!
- pesho_1913
- Контакти:
siniq_fen написа:pesho_1913 написа:Хубава победа на нашите, но трябва да бъдат отбелязани някои грешки, които в последствие да бъдат изчистени. На първо място слагам грешките от сервиз - прекалено много бяха. Не е нормално толкова лесни точки да бъдат подарявани на противниковия отбор. Представете си, ако отсреща не беше Франция, ами Русия, дали щеше да е подобна картинката? Нямаше да ни простят за многобройните пропуски...
Божилов беше доста по-добре от първия мач, както и останалати на посрещане
Иначе Цецо има още много какво да покаже според мен, макар че доста пъти напомни за себе си де
Първият мач почти не го гледах, така че не мога да направя сравнение. А пък на Цецо потръгне ли му сервизът, хептен няма да има спиране. Но днес определено не му беше денят за начален удар
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
Браво на мамчетата за днешната победа... Знаете ли коя дата е днес? ... Днес е 09.06.2013...
А ето какво се случи точно преди година
http://www.vbox7.com/play:92668adf24
А ето какво се случи точно преди година
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- mistreated
- Контакти:
Току що гледам статистиката от мача.
Прави впечатление страхотната успеваемост на Скримов с 58% в атака, както и на Цецо с 53% и Алексиев с 50%.
В положителната графа сме и на блок със средно 3 блока на гейм.
В посрещане и защита обаче виждам уникални неща. 82% отлично посрещане на Скримов!!! и 68% на Алексиев!!! Такива проценти аз не си спомням скоро да съм виждал на волейболен мач, камо ли на нашият национален отбор.
Цецо пък със своите 10 извадени топки в защита за 3 гейма е номер 1 в защита. Алексиев е след него с 5 и Божилов с 4.
Та, който си мисли, че сме били просто защото Франция са слаб отбор, нека първо погледне тези числа. Те говорят много, стига да знаеш как да ги четеш.
Прави впечатление страхотната успеваемост на Скримов с 58% в атака, както и на Цецо с 53% и Алексиев с 50%.
В посрещане и защита обаче виждам уникални неща. 82% отлично посрещане на Скримов!!! и 68% на Алексиев!!! Такива проценти аз не си спомням скоро да съм виждал на волейболен мач, камо ли на нашият национален отбор.
Цецо пък със своите 10 извадени топки в защита за 3 гейма е номер 1 в защита. Алексиев е след него с 5 и Божилов с 4.
Та, който си мисли, че сме били просто защото Франция са слаб отбор, нека първо погледне тези числа. Те говорят много, стига да знаеш как да ги четеш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Току що гледам статистиката от мача.
Статистиката наистина говори много, но да си кажем честно - Франция не са Бразилия и Полша и срещу тях е много по-лесно да се достигне до тези показатели. Като гледам в момента какви сервиси бият гореспоменатите... Надявам се да ме опровергаят нашите, но с тези греши от наша страна при начален удар ще е мноооого трудно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:mistreated написа:Току що гледам статистиката от мача.
Статистиката наистина говори много, но да си кажем честно - Франция не са Бразилия и Полша и срещу тях е много по-лесно да се достигне до тези показатели. Като гледам в момента какви сервиси бият гореспоменатите... Надявам се да ме опровергаят нашите, но с тези греши от наша страна при начален удар ще е мноооого трудно
Полша са ясни, Бразилия и те ли бият яко?
Само Левски!
- mistreated
- Контакти:
siniq_fen написа:Полша са ясни, Бразилия и те ли бият яко?
Бразилия са много добра форма, гледах им първия мач в Полша, когато биха 3:1. В момента гледам и втория, в който водят с 2:0. Имат няколко нови момчета, които са, като зверове. Особено Лукарели е много, много сериозен посрещач.
Не мисля, че е редно да сравнявате нашия отбор с Полша, Бразилия или Русия в момента. Все пак нека се отбележи, че ни липсва половината отбор.
С нищо обаче не сме по-слаби от италианци, сърби, американци и тем подобни.
Пак казвам, Франция не са слаб отбор, тепърва ще го покажат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
ros написа:Браво на мамчетата за днешната победа... Знаете ли коя дата е днес? ... Днес е 09.06.2013...
А ето какво се случи точно преди година![]()
БНТ може да са всякакви, но най-добре предават волейбола .... днеска с тоя по тв7 щях да заспа
[center]

[/center]

[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта