Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
1982

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 20:19

Червени_шампиони написа:Стойне Манолов има да взима пари от боклуците, а адвокатчето е един от нас и нищо не втълпява, а говори с факти, докато другите там явно бяха да отбият номера. Само той знаеше защо е там.

Не ми пука какво има да взима, пука ми, че единствен назова нещата с точните им имена.

А адвокатчето на ТИТАН не знам от кои вас е част, но със сигурност милее много повече за джобчето си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 юни 2013 20:24

Радо Василев е адвокатче на ЦСКА още от времето на Томов (не го знам от тази вечер, когато сподели това нещо в предаването, а отдавна). Другото което е, че и той е бил част от сектор Г. А такива като теб, които ни делят на групи в сектора - еми ШНУР за вас, сектор Г е на всички, но такива като теб влияят на обикновения зрител, който просто е отишъл да гледа любимия си клуб. Това, че има фен клубове не значи, че едните са повече от другите, просто в момента само ние имаме желание да се свърши нещо поне в сектора, като хората. Ако ти имаш по-добри идеи ела и ги предложи, никой няма да те изгони или да те пребие, както го втълпяваш ти на останалите хора. От февруари 2009-та съм всеки път на стадиона без значение с кой играем (10-15 мача дали имам изпуснати за 4 години и половина), защо не съм видял лошо от никой?

На теб проблема ти е, че ония от крайните квартали ще ни се подиграват, а не друго, но и те са минали по същия начин, така че поздрав и за тяхните майки щом имат къса памет.
Последна промяна от Червени_шампиони на 09 юни 2013 20:28, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 20:28

Червени_шампиони написа:Радо Василев е адвокатче на ЦСКА още от времето на Томов (не го знам от тази вечер, когато сподели това нещо в предаването, а отдавна). Другото което е, че и той е бил част от сектор Г.

Те знаеш ли колко такива, дето бяха в Сектор Г, после предадоха и продадоха ЦСКА за по няколко жълтици ??! Аз съм бил в Г доста преди ти да идеш, така че позволи ми да знам по-добре от теб какви хора е имало там.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 юни 2013 20:29

1982 написа:
Червени_шампиони написа:Радо Василев е адвокатче на ЦСКА още от времето на Томов (не го знам от тази вечер, когато сподели това нещо в предаването, а отдавна). Другото което е, че и той е бил част от сектор Г.

Те знаеш ли колко такива, дето бяха в Сектор Г, после предадоха и продадоха ЦСКА за по няколко жълтици ??! Аз съм бил в Г доста преди ти да идеш, така че позволи ми да знам по-добре от теб какви хора е имало там.

А познаваш ли го лично, че да го обвиняваш? Той си върши работата, но никога не е бил против ЦСКА. Има семейство - Томов, а след това и Титан му плащат заплатата, за да го изхранва.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 20:31

Червени_шампиони написа:
1. Взимаме лиценза на Литекс и си оставаме ЦСКА - припознаване на историята.
.............................................................................

Историята остава, Литекс изпада или взима чужд лиценз, а не идва на "Армията".

4.4.1.8.
Лиценз не може да се прехвърля

Източник http://www.bfunion.bg/media/upload/new/files/6555.pdf

Давай сега, да видим как адвокатите ще убедят БФС, че трябва да вземете лиценза на Литекс.А и за какво да го вземате, след като си имате лиценз :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 09 юни 2013 20:32

За същият Стойне Манолов ли говорим, който плюе боклуците и уж не ги иска в ЦСКА, а същевременно гледат финала на ШЛ на живо рамо до рамо по приятелски :evil:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 20:33

Момче, тоя дето ми го хвалиш за голям цесекар е на хранилка при гробокопачите на ЦСКА - ТИТАН АС. Само този факт трябва да ти говори достатъчно колко му е цесекарството.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 юни 2013 20:35

"Няма пречка Ганчев да купи марката, проблемът е при сливане", каза вицето на Боби Михайлов

"Няма да има пречка от БФС, ако Гриша Ганчев е решил да купи марката ЦСКА и да преименува Литекс", заяви пред SL Атанас Фурнаджиев. Пред нашата медия, вицепрезидентът на футболната централа внесе яснота във връзка с позицията и по евентуалните трансформации на ЦСКА и Литекс. Спекулира се, че гласената сделка между Ганчев и Димитър Борисов е невъзможна, тъй като двата клуба са в различни области.

"Важно е да се подчертае, че в случая не говорим за сливане. Ако беше така, щяха да важат нормативните актове на БФС и правилото за клубове от различни области. От това, което чух, става дума за намерение на Гриша Ганчев да купи марката ЦСКА и да я ползва, като преименува Литекс. Така ще създаде нов клуб, който да започне без дългове. БФС няма да прави пречки при такава операция. Ако се случи това, старият ПФК ЦСКА ЕАД постепенно ще бъде обявен в несъстоятелност. Така ще бъде изгубено мястото на ЦСКА в Лига Европа за следващия сезон.", каза вицето на Борислав Михайлов.

Щом са се захванали с това нещо значи има начини, които душевно изстрадали зоофили няма как да знаят.
[offtopic]Стана на 40 години, а още си девствен, сигурното е кофти тръпка.[/offtopic]

patron - да.
1982 - прочети пак предните ми постове, не го хваля, а ти казвам, че не трябва да го съдиш, защото работи за боклуците. По същата логика обвинявай и Стойчо, Димитър Пенев, Любо Пенев, Тошко Янчев, Нанков, Паро и т.н. и т.н., защото и те взимат заплата от боклуците (ако имат късмет).
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 20:39

Червени_шампиони написа:1982 - прочети пак предните ми постове, не го хваля, а ти казвам, че не трябва да го съдиш, защото работи за боклуците.

Да, съдя го, няма как да ми се бие в гърдите какъв цесекар бил, а в същото време да замазва бакиите на гробокопачите на ЦСКА. Тоя е Юда, жалък хрантутник, за 5 стотинки би те продал. И теб, и ЦСКА.

Червени_шампиони написа:По същата логика обвинявай и Стойчо, Димитър Пенев, Любо Пенев, Тошко Янчев, Нанков и т.н. и т.н., защото и те взимат заплата от боклуците (ако имат късмет).

Несравними неща. Стойчо и сие работят/работеха за футболните успехи на ЦСКА, те не са юрисконсулти на ТИТАН АС и функцията им не е да замитат бакиите им.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 юни 2013 20:42

Както и да е, на него това му е професията, за това е учил, ако имаш парите, които взима при боклуците му ги давай. След време ще видиш, че ако утре всичко мине отлично и Гриша Ганчев влезе в ЦСКА още другата година ще разбереш, че си грешал и че не е толкова страшно, дори си мисля, че теб повече те е грижа какво мислят ония от крайните квартали на София за нас, отколкото ЦСКА да е добре. Преструктурирането не е първо, ЦСКА го е имало преди нас, ще го има и след нас. Дай поне веднъж да оставим хората, които имат желание да ни помогнат на мира и да ги съдим чак след това за грешките им, ако изобщо има такива.

Teo написа:Който не е гледал К3 преди малко на бързо ще поясна работите! В момента ЦСКА умира, ако остане при ТИТАН! Следователно това ни отвежда до А окръжна! Морално погледнато е АКО ЦСКА ИЗПАДНЕ В СЕЛСКИТЕ групи, тогава се прави пак НОВ ЦСКА - което юридически няма да има нищо общо със стария ЦСКА! ЕДНО КЪМ ЕДНО е и при взимането на лиценза на Литекс - ЮРИДИЧЕСКИ е същото като и да изпадне в селските групи, ПАК СЕ ПРАВИ НОВ ОТБОР!

Така, че не се притеснявайте - ще си играем на нашата Армията, ще си носим червените екипи, ще си имаме емблемата до сърцето, 3-те звезди ще са върху нея, историята и успехите ще са си там, феновете ще сме там! Припознаваме си нашия ЦСКА и продължаваме напред, както феновете на Ботев си припознаха новия Ботев!

Помнете феновете са най-важни и не на последно място МАРКАТА ЦСКА Е ВЕЧНА, независимо колко пъти отбора се слее, влее, вплъзне и всякакви подобни примери с друг отбор!

Ето ти го обяснено по просто на теб и останалите, които още не могат да разберат, кой е най-добрия вариант.

ЦСКА + ГРИША ГАНЧЕВ = финансово стабилни, стадион, база, отбор
ЦСКА + ХРИСТО СТОИЧКОВ = връзки с редица европейски държави благодарение на Камата
ЦСКА + ХРИСТО СТОИЧКОВ + ГРИША ГАНЧЕВ = Силен ЦСКА, успехи, пълен стадион!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”