Коко Динев на ''Лаута''

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Коко Динев на ''Лаута''

Мнениеот Teo » 09 юни 2013 17:08

Кажете какво толкова не харесвате КОКО, миналата година бихте всички дербита у дома, освен нас, играхте финал срещу Лудогорец за купата, направи ви едната трибуна, какво искате повече от човека? Заради един загубен финал ли е всичко, мислите, че го е продал на Разград ХАХА.... просто те бяха класи над вас!
Последна промяна от Teo на 09 юни 2013 17:11, променено общо 1 път.

nosorog

Мнениеот nosorog » 09 юни 2013 17:11

Добре дошъл Коко!

mitaka69t
Контакти:

Мнениеот mitaka69t » 09 юни 2013 17:23

несериозно е... истински фен на ЛОКОМОТИВ да иска отбора си в А окръжна ГРУПА ...!!! нагло е да искаш да забраниш на половин Пловдив да гледат любимия си отбор ..щото Коко не им бил симпатичен ..??.,!! бил продавал мачове ...?? !>.кои мачове ... те другите спят ,не наговарят мачове...така ли ..?? и лефски и цецка ,и дори турския ботиф ( 7-0 от някви чехи ,как беше ...???) сумати милиони хвърлени на вятъра и... пак купени мачове , съдии и т.н. ето това е несериозно , ДОСТА по сериознио е... КОГАТО вадиш пари от джоба си за да съществува ЛОКОМОТИВ , да зарадваш толкова много хора .... 100-200 човека от някви си групировки искат да решават съдбата на клуба ..??/да ми забранят на мен да гледам любимото си ЛОКО ...ЗАЩО ??? РАЗНИ РАЗНООБРАЗНИ пишат по форуми и феисбуци , НАЛИВАТ НИ АКЪЛ..!!! НЕ АКЪЛ , ПАРИ ДАИТЕ ...ДА АМА НЕ !!...така не се издържа отбор .....!!! къде остават останалите стотици хиляди локомотивци , които 24 часа в денонощието мислят за любимия си отбор ...???

Потребителски аватар
Loko Pd_Fan
Контакти:

Мнениеот Loko Pd_Fan » 09 юни 2013 17:32

Според мен трябва да дадем шанс на Коко,така и няма да се намерят други варианти,а времето минава!но до загубеният финал,сезонът ни беше отличен,имахме много поводи за радост и много хубави победи!а съмненията за уговорки и продадени мачове винаги ще ги има.и без Коко тази година пак имаше такива мачове ( левски,ботев вр.цска).ако губи отбора нека го прави с игра и себераздаване,а не като мача с левски!

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 09 юни 2013 17:51

Като че ли това се оказва единственият възможен към момента вариант. Аз лично бих му дал кредит на доверие. Сигурен съм, че си е научил урока. Е, няма да станем чисти като момина сълза, това е ясно :) Но само глупакът прави една и съща грешка два пъти. А Коко Динев не е глупак, това поне е сигурно :)

Аз лично не виждам какво толкова лошо може да ни се случи, ако той се върне.
Последна промяна от black&white на 09 юни 2013 17:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 09 юни 2013 17:54

blanco написа:
fena написа:
blanco написа:За какво ви е този чорбар отново, пак да им подарява футболисти и мачове ли?

А кой не продава футболисти и мачове?

Разликата е че той не продава, ами подарява и пак ще сте сателит на "червения" разсипник на клубове и нищо чудно да последвате и съдбата на многото клубове затрити заради тях. Помислете наистина добре и дано да стане най - правилното за клуба ви.

как може да сте толкова заблудени. подарявал. точно за тези маневри след мачовете с витес си мислех, че бат ви коко взе една много голяма торба с пари на ръка. без комисионни, фактури, счетоводство, данъци и други отежняващи нещата процедури.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 юни 2013 18:05

mitaka69t написа:несериозно е... истински фен на ЛОКОМОТИВ да иска отбора си в А окръжна ГРУПА ...!!! нагло е да искаш да забраниш на половин Пловдив да гледат любимия си отбор ..щото Коко не им бил симпатичен ..??.,!! бил продавал мачове ...?? !>.кои мачове ... те другите спят ,не наговарят мачове...така ли ..?? и лефски и цецка ,и дори турския ботиф ( 7-0 от някви чехи ,как беше ...???) сумати милиони хвърлени на вятъра и... пак купени мачове , съдии и т.н. ето това е несериозно , ДОСТА по сериознио е... КОГАТО вадиш пари от джоба си за да съществува ЛОКОМОТИВ , да зарадваш толкова много хора .... 100-200 човека от някви си групировки искат да решават съдбата на клуба ..??/да ми забранят на мен да гледам любимото си ЛОКО ...ЗАЩО ??? РАЗНИ РАЗНООБРАЗНИ пишат по форуми и феисбуци , НАЛИВАТ НИ АКЪЛ..!!! НЕ АКЪЛ , ПАРИ ДАИТЕ ...ДА АМА НЕ !!...така не се издържа отбор .....!!! къде остават останалите стотици хиляди локомотивци , които 24 часа в денонощието мислят за любимия си отбор ...???

Потребители пишещи от този IP адрес Мнения
bobi1912
kanar02
никки1912
Можеш да си спестиш писането.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 09 юни 2013 18:09

Потребители пишещи от този IP адрес Мнения
bobi1912
kanar02
никки1912
Можеш да си спестиш писането.

При все това, написаното заслужава малко размисли без страсти ;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 юни 2013 18:10

Пари няма. Търсим някой да ги дава. Отговорните фактори във фенските структури да се разбират! На мен лично ми писна. Без пари отбора е във В! Жълти номера не ми се гледат!!! Ние сме Локомотив отбора на Пловдив!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 09 юни 2013 18:13

Какъв шанс ?! Да не би да е станал милиардер за 1 година, та сега да не му трябват пари ?! Малко от малко поне, не можете ли да се сетите какво ще се случва сега ? Ще докара някой свестен футболист, ще наатрупаме няколко победи над слабаци и после като дойдат свинете на Лаута, ще им се одупим пак, щото свинята е чорбар! Не ми се мисли, какво ще стане като дойде мача с неградските.. Караибрахима, като му предложи една торба с пари и после ще има да ревете и да се тръшкате..
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”