Как се посреща Стоичков, като всички писаха, че ще се прибере във вторник от САЩ.
Това да ви говори нещо http://gong.bg/view_article.php?article_id=351753
Също така Ганчев нали много обича публичните изяви, та нищо чудно утре да си чакате много време за нищо.
ЦСКА София - ПЪРВА ТРЕНИРОВКА |12.06| 10:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: ЦСКА София - ПЪРВА ТРЕНИРОВКА |12.06| 10:00ч.
И все пак ще посрещнем и Гриша Ганчев и Христо Стоичков в сряда.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
И двамата все още нямат нищо черно на бяло с ЦСКА
Относно Стоичков, каквото и да се случи с отбора ми се радвам, че ще е далече от него, тъй като се оказа Троянски кон.
Задавал ли си си въпроса ако "сделката" пропадне, то Стоичков дали ще подпише с ЦСКА?
Стискам палци да подпише и то като треньор, тогава ако ще Меси, Роналдо и Неймар да играят за вас повече от трето място няма хванете, контузените футболисти ще бъдат цял отбор за малки вратички.
Относно Стоичков, каквото и да се случи с отбора ми се радвам, че ще е далече от него, тъй като се оказа Троянски кон.
Задавал ли си си въпроса ако "сделката" пропадне, то Стоичков дали ще подпише с ЦСКА?
Стискам палци да подпише и то като треньор, тогава ако ще Меси, Роналдо и Неймар да играят за вас повече от трето място няма хванете, контузените футболисти ще бъдат цял отбор за малки вратички.
Последна промяна от PFC Litex на 09 юни 2013 17:53, променено общо 1 път.

-
- Контакти:
Никога не съм разбирал омразата на левскарите към Ицо Стоичков. Да, вкара им четири гола, но след това през 1994 направи така, че цяла България да се гордее с Нац. отбор. Смятам, че има достатъчно заслуги към държавата ни и би трябвало да е спечелил ако не любовта, то поне уважението на феновете. Треньорската му кариера е спорна засега, но не забравяйте, че шефовете на БФС нарочно го хвърлиха в загубена битка, колкото да си измият ръцете после с него. Ицо обаче се съвзе и показа сериозно израстване в отборите, където го поканиха. Все пак той е най-големия ни футболист, спечелил всички европейски награди, а за малка страна, като нашата това си истинско богатство. Сега се връща в ЦСКА и според мен нещата ще се наръдът, защото иконите трябва да бъдат в храма. За човек, като Ицо Ловеч е малка спирка. Дали ще се справи в ЦСКА не се знае, но поне играчите ще го гледат в очите. Мога да му пожелая късмет и да затвори устите на критиците!
angelofdeath написа:Никога не съм разбирал омразата на левскарите към Ицо Стоичков. Да, вкара им четири гола,
Вкара им 4 гола и на следващия мач излезе с № ........... 4. Унижи ги тотално, няма да ти описвам какви изпънати вени и изкривени от злоба и безсилие лица имаше. Те така и не можаха да преглътнат това унижение, а успехите му в следващите години умножиха стократно омразата им. Защото за българина няма нищо по-страшно от това, да гледа как този, когото мрази, успява и преуспява.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Слушах го преди малко Камбуров , много е разочарован от това което се случва с него .Сега ще го лапне друг наш отбор и ще почне едно безкрайно съдене .
Омагьосаният кръг при ЦСКА изглежда безкраен .
Омагьосаният кръг при ЦСКА изглежда безкраен .
Е те ако вЕрно фалират ЦСКА, Камбуров може да осъди баба ми .... ще пие една студена вода. С тия мижави активи, чий дълг по-напред да обезпечат ??!
Ако това наистина го направят ТИТАН, тази аморална гнусотия, това ще е срамният и позорен край на ЦСКА.
Ако това наистина го направят ТИТАН, тази аморална гнусотия, това ще е срамният и позорен край на ЦСКА.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Е те ако вЕрно фалират ЦСКА, Камбуров може да осъди баба ми .... ще пие една студена вода. С тия мижави активи, чий дълг по-напред да обезпечат ??!
Да бяхме си заминали като Пирин Бг. нямаше да ме е срам толкова
Такива като мен и теб сме не повече от 10% от масата, останалите приветстват Литекс в София и ликвидирането на ЦСКА. Няма начин, те са мнозинството, тяхната дума струва.
[center]ВСИЧКИ АРМЕЙЦИ НА АРМИЯТА УТРЕ!
[/center]