FILIP1912 написа:Кашчей написа:FILIP1912 написа:danimann написа: Истинският с президент Димитър Христолов бе обявен във фалит заради дългове към НАП. И до момента държавата се опитва безуспешно да продаде марката „Ботев 1912", която се оказала единственият актив на акционерното дружество.
"24 часа"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Журналистическите опити за обяснение наистина будят смях и недоумение във всеки поне малко запознат с правото. Как определиха, че истинския Ботев е бил обявен във фалит, при условие, че се откри процедура по обявяване в несъстоятелност на акционерното дружество с основен акционер Христолов, което АД беше учредено през 1999г. и което АД юридически няма нищо общо със дружеството регистрирано по ЗЛС, с което участвахме в първенството до 1999г. НАП се опитва да продаде правата вурху емблема регистрирана в патентното ведомство със срок до 2017г., какви марки, евро или долари имат в предвид журналистите не ми е ясно, а съм убеден, че и на тях изобщо не им е ясно. Недоумение буди и обявяването на Христолов за президент на каквото и да било, в България има само един президент и той към настоящия момент се казва Плевнелиев.
С изказването си твърдиш, че дружество регистрирано по ЗЛС или по ЗЮЛНЦ може да се преобразува в АД регистрирано по ТЗ, което е абсурдно и моля те докажи го, ще ми бъде доста забавно да го прочета. Обясни ми моля те и какво общо юридически имат ЦСКА, Левски и всички професионални клубове регистрирани като АД-та през 1999г. със сдруженията си които участваха в професионалния футбол до 1999г..
Моля те обясни ми кой отбор подкрепяхте през тези 10-11 години след 1999-а, след като АД на Христолов няма нищо общо с Ботев Пловдив!За останалото.. сигурно си прав, но можеш ли да убедиш феновете, на Левски и ЦСКА най-вече, че отборите им са на по 14 години.