"А" група е пълна с отбори хибриди

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец II

Re: "А" група е пълна с отбори хибриди

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 13:09

Кашчей написа:Абе хубавец, аз казвам, че ако ЦСКА обяви фалит сега, то 5 години след това никой не може да носи абсолютно същото име.. а фалитът може да и след 5 години, може и никога да не стане-това е записано в правилник на БФС за устройството на клубовете.

Виж какво "ЦСКА" винаги ще стои между кавичките, както и "Левски" - всичко останало е плод на болната ти душевност.
Когато са се казвали Витоша и Средец да не са загубили идентичността си?
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 13:10

Кашчей написа:
Кировец II написа:
Кашчей написа:А мен какво ме боли фара, че теб те боли за любимия отбор?!Колко други ги е боляло за любимия отбор, който вие сте прецакали или анексирали, ма и вас толкова ви е болял фара за тях.Даже сте се кефили на стореното!

Ами като не те боли фара, що ми отговаряш на въпросите, които си задавам?

Защото съм във форум, не обиждам никого на п.утка, както направи ти с варненския, и мога да си отговарям на всеки, на когото пожелая!

Тоя градския ползваше много красиви епитети за ЦСКА. Аз го нарекох путе, а не така грубо - *****.
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 юни 2013 13:11

Как не ви омръзна да се джавкате, вече няма при съвременния футбол морален аспект, а всичко се регулира от Търговския закон. Колкото и за някой да е парадоксално, нищо не различава едно търговско дружество, което притежава футболен отбор, от дружество, което се занимава с автомобилостроене, телевизионна техника и т.н.
Като примерно "Опел", "Форд","Сименс" и т.н. са търговски марки и се препродават, сливат се по между си, но не губят своята идентичност и минало, така са и спортните марки. Какво толкова сте се разпенили? Няма вече социализъм, другари злобари! Това е капитализма, всичко се продава, колкото и да ви е мъчно. Така е в САЩ, така е в Англия и в целия западен свят. Те това е положението... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 13:12

pampi написа:Как не ви омръзна да се джавкате, вече няма при съвременния футбол морален аспект, а всичко се регулира от Търговския закон. Колкото и за някой да е парадоксално, нищо не различава едно търговско дружество, което притежава футболен отбор, от дружество, което се занимава с автомобилостроене, телевизионна техника и т.н.
Като примерно "Опел", "Форд","Сименс" и т.н. са търговски марки и се препродават, сливат се по между си, но не губят своята идентичност и минало, така са и спортните марки. Какво толкова сте се разпенили? Няма вече социализъм, другари злобари! Това е капитализма, всичко се продава, колкото и да ви е мъчно. Така е в САЩ, така е в Англия и в целия западен свят. Те това е положението... 8-)

Абсолютно!
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 09 юни 2013 13:27

От Лудогорец като разбрали за новото обединение ЦСКА - Литекс , предложили и те да се включат ,като хибридът между ЦСКА-Лудогорец-Литекс щял да се казва ПфК"Целулит".
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 13:30

damageplan написа:От Лудогорец като разбрали за новото обединение ЦСКА - Литекс , предложили и те да се включат ,като хибридът между ЦСКА-Лудогорец-Литекс щял да се казва ПфК"Целулит".

Остава и Левски да се присъединят и мега отборът на бъдещето да превземе всички видове футболни и не само турнири. :lol:
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 юни 2013 13:35

Кировец II написа:Ясно, ами кажи на шефовете ти да взимат повече служители левскари белким си съберат дълговети и пратят ЦСКА в миманса. Всички ще бъдат загрижени като теб и фирмата ще преуспее с тия пари. :lol:

Да ти кажа много хора са се занимавали с тоя случай през годините и не всички са левскари . Когато става въпрос за много пари клубните пристрастия не винаги са от значение. А и едва ли новите ми шефове биха се зарадвали на такова предложение, при положение, че притежават друг клуб от А група :mrgreen:
П.С. Къде точно съм казал, че искам ЦСКА да бъде пратен в миманса?

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 13:39

vratar4eto написа:
Кировец II написа:Ясно, ами кажи на шефовете ти да взимат повече служители левскари белким си съберат дълговети и пратят ЦСКА в миманса. Всички ще бъдат загрижени като теб и фирмата ще преуспее с тия пари. :lol:

Да ти кажа много хора са се занимавали с тоя случай през годините и не всички са левскари . Когато става въпрос за много пари клубните пристрастия не винаги са от значение. А и едва ли новите ми шефове биха се зарадвали на такова предложение, при положение, че притежават друг клуб от А група :mrgreen:

Кажи си го де. Ще се радвам, че познавам макар и само като никнейм човек в българския футбол. Може и на личен-само името на отбора. :roll:
И все пак ние феновете не сме виновни за делата на собствениците...
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 09 юни 2013 13:45

Кашчей написа:
FILIP1912 написа:
danimann написа: Истинският с президент Димитър Христолов бе обявен във фалит заради дългове към НАП. И до момента държавата се опитва безуспешно да продаде марката „Ботев 1912", която се оказала единственият актив на акционерното дружество.

"24 часа" :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Журналистическите опити за обяснение наистина будят смях и недоумение във всеки поне малко запознат с правото. Как определиха, че истинския Ботев е бил обявен във фалит, при условие, че се откри процедура по обявяване в несъстоятелност на акционерното дружество с основен акционер Христолов, което АД беше учредено през 1999г. и което АД юридически няма нищо общо със дружеството регистрирано по ЗЛС, с което участвахме в първенството до 1999г. НАП се опитва да продаде правата вурху емблема регистрирана в патентното ведомство със срок до 2017г., какви марки, евро или долари имат в предвид журналистите не ми е ясно, а съм убеден, че и на тях изобщо не им е ясно. Недоумение буди и обявяването на Христолов за президент на каквото и да било, в България има само един президент и той към настоящия момент се казва Плевнелиев.

С изказването си твърдиш, че дружество регистрирано по ЗЛС или по ЗЮЛНЦ може да се преобразува в АД регистрирано по ТЗ, което е абсурдно и моля те докажи го, ще ми бъде доста забавно да го прочета. Обясни ми моля те и какво общо юридически имат ЦСКА, Левски и всички професионални клубове регистрирани като АД-та през 1999г. със сдруженията си които участваха в професионалния футбол до 1999г..
Изображение

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 юни 2013 13:50

Кировец II написа:
vratar4eto написа:

Кажи си го де. Ще се радвам, че познавам макар и само като никнейм човек в българския футбол. Може и на личен-само името на отбора. :roll:
И все пак ние феновете не сме виновни за делата на собствениците...

AAA. Аз нямам нищо общо с футбола и съм много малко болтче в машината на компанията. Аз съм си баш трудовак. Пък и тези, за които ти казвам, че са новите шефове едва ли ще ги видя на живо, че да им предложа каквото и да било. Извинявам се, ако с написаното съм заблудил, че съм по-голям, отколкото съм.

Върни се в “Футбол - България”