Бивш канадски министър: Има извънземни, и те са сред нас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Бивш канадски министър: Има извънземни, и те са сред нас

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2013 12:54

Този път изпреварих Караджов ... :lol:

Извънземните съществуват и не само това - правителството на Съединените щати активно работи с тях. Думите са на бивш министър на отбраната на Канада, който разкри шокиращи детайли за чуждоземното присъствие на земята. Доколко можем да вярваме на думите на Пол Хелиър?През 1960 г. извънземна флотилия прелетяла в небето над Западна Европа. Появата им дала начало на мащабно разследване, което установило, че извънземни са посещавали Земята още от древността, разкрива Пол Хелиър.„Извънземните са толкова истински, колкото самолетите, които всеки ден летят в небето над нас. Аз съм първият човек с такъв ранг, който си позволява да говори за тези неща открито”, обясни бившият министър.Хелиър не е случаен човек. Между 1963 и 1968 година той е министър на отбраната на Канада. Разкритията му тези дни буквално запалиха интернет и всички привърженици на идеята, че не сме сами във Вселената.„Има живи извънземни тук, на Земята. Точно сега, в този момент. И поне два вида от тях работят с правителството на Съединените щати”, обяви още Хелиър.Едни от тях - наречени "Високите Бели" живеели в пустинята Невада и работели в сътрудничество с американските ВВС, твърди 89-годишният бивш държавник.

[offtopic]Източник: / Нова тв /[/offtopic]

Още един високопоставен политик е решил да говори на тази тема.
Припомням и думи на бившият руски президент ( настоящ Премиер ) ... Медведев:
„Извъземни-разумни същества съществуват. Колко от тях са сред нас няма да казвам, защото това може да предизвика паника”.

Миналата година пък, британското Правителство изкараха на светло таен отдел, чиято работа е била да разследва НЛО и съпътстващите ги "индивиди".
Очаква се в близките години, отново Британските власти да разсекретят редица документи на тази тема.

Ако някой знае други достоверни - сериозни източници, изказали се на подобна тематика, може да сподели.

Напоследък зачестиха изказвания на официални лица ( та дори и цели власти ) ... Относно тази тематика. :roll:
В Италия обявиха официално един случай преди 30-на години, за "Участие на НЛО".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Бивш канадски министър: Има извънземни, и те са сред нас

Мнениеот we are the champions » 09 юни 2013 13:04

Новината ,е от ,другаря Шумкар сигурно? :)

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 юни 2013 13:07

Ами да ти кажа някакъв италиански Министър беше говорил съвсем сериозно за съвместна работа с извънземни, после Обама говори същото по този въпрос, след него Путин (но той беше малко по-потаен), сега канадците...
Вариантите са два: или това е самата истина или световни лидери се правят на шутове и се гаврят с хората. Всеки да реши за себе си кой от двата варианта е истината :)
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 юни 2013 13:19

Аз се чудя що съм два метра и си удрям главата по праговете с ниски врати, хаха- ами явно съм от "Високите бели". :) Белият дом и Пентагона са част от засекретената зона на Правителството, ей ся вече си обяснявам нещата защо в Афганистан преследваха Бин Ладен- ами търсят го извънземните, за да го клонират на тяхната планета. ;) Реално погледнато може и това да се е случило...та ни се видя, ни се чу горкия талибанин... :cry:
:cry:

[offtopic]Тука сме си като в един малък Розуел... :lol: :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 юни 2013 13:27

dreben23 написа:Аз се чудя що съм два метра и си удрям главата по праговете с ниски врати, хаха- ами явно съм от "Високите бели". :) Белият дом и Пентагона са част от засекретената зона на Правителството, ей ся вече си обяснявам нещата защо в Афганистан преследваха Бин Ладен- ами търсят го извънземните, за да го клонират на тяхната планета. ;) Реално погледнато може и това да се е случило...та ни се видя, ни се чу горкия талибанин... :cry:
:cry:

[offtopic]Тука сме си като в един малък Розуел... :lol: :)[/offtopic]

Сигурно за това си толкова умен , защото ходейки си удряш главата в праговете :lol: :lol: :lol: Да не би пък да ходиш на глава :lol:

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 13:27

Изображение
Те са тук! :D
Шегата на страна. Аз няма да се учудя, ако някой ден се появят официално по телевизията някакви делегати, представители на извънземна раса седнали на маса с простосмърните човеци да бистрят бъдещето на планетата, вулканите, болестите, оръжията и т.н.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 09 юни 2013 13:28

И японската принцеса приказваше разни бръщолевици за края на света и извънземни, но така и не се случи
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 юни 2013 13:30

Аз лично не вярвам,че извънземните са сред нас в стил "Мъже в черно". По скоро съм склонен да вярвам,че теорията за Зоопарка,че нас ни наблюдават като Биг Брадър.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 09 юни 2013 13:34

Може да не вярвате , но всеки един от вас е кореспондирал с извънземно същество. Само във форума на ГОНГ се намират няколко индивида , а какво остава за останалия отворен свят.

Върни се в “Свободна зона”