Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ShooterMan написа:То и други ше пишат начело с Батков.Серго Станишев и Лютви Местан,дето е кръвна група ЦСКА грешно са си направили сметката,както те,така и подлогата им Дришата от микре
vratar4eto написа:Ей, ама като почнете с тия оправдания. Ми добре. Подкрепяйте си ЛиСКА (мойто предложение за име на новия отбор). Вярвайте си, че това е ЦСКА, ама спрете да пускате тема след тема как това е нормално. Почвате да приличате на гейовете, които непрекъснато обясняват, че хомосексуализма е нормално явление и само за това говорят. По-добре си трайте. То така или иначе феновете на ЦСКА никога не ги е интересувало какво точно става в тоя отбор, а стискат палци Левски да е зле. Какво е значението за кой отбор ще са формално?
Кировец II написа:vratar4eto написа:Ей, ама като почнете с тия оправдания. Ми добре. Подкрепяйте си ЛиСКА (мойто предложение за име на новия отбор). Вярвайте си, че това е ЦСКА, ама спрете да пускате тема след тема как това е нормално. Почвате да приличате на гейовете, които непрекъснато обясняват, че хомосексуализма е нормално явление и само за това говорят. По-добре си трайте. То така или иначе феновете на ЦСКА никога не ги е интересувало какво точно става в тоя отбор, а стискат палци Левски да е зле. Какво е значението за кой отбор ще са формално?
Все още нищо не е станало, ама продължавате да давате акъли и съвети какво да правим. Това нормално ли е?
vratar4eto написа:Кировец II написа:vratar4eto написа:Ей, ама като почнете с тия оправдания. Ми добре. Подкрепяйте си ЛиСКА (мойто предложение за име на новия отбор). Вярвайте си, че това е ЦСКА, ама спрете да пускате тема след тема как това е нормално. Почвате да приличате на гейовете, които непрекъснато обясняват, че хомосексуализма е нормално явление и само за това говорят. По-добре си трайте. То така или иначе феновете на ЦСКА никога не ги е интересувало какво точно става в тоя отбор, а стискат палци Левски да е зле. Какво е значението за кой отбор ще са формално?
Все още нищо не е станало, ама продължавате да давате акъли и съвети какво да правим. Това нормално ли е?
30 теми за 5 дни без нищо да е станало - това нормално ли е?
Pupper_ написа:Кашчей написа:Виж сега.... Ботев си съществува-да, това е вярно.Само че аз някакси не разбирам, след като 10-11 години си подкрепял един отбор на Колежа и в гостувания, как така изведнъж решаваш, че този отбор не е пряк наследник на Ботев Пловдив и няма нищо общо с него.
А теб кой те излъга така? Ботев не е прекъсвал да съществува от 1912 до днес.
[offtopic]Между АД-то и сдружението има повече връзка, отколкото между Витоша и Левски! Така че се успокой и приеми фактите: Ботев си съществува и е същия онзи клуб, който вече над 100 години радва пловдивчани.[/offtopic]
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
allez_les_blues написа:Абе дреме ми на гъзо какво ще се пръкне- ако ще не ЛИСКА, ами баба Меца и кумчо Вълчо да дойдат, догодина ЛЕВСКИ гази ,коли и беси наред и си взима титлата която несправедливо загуби тоя сезон...т'ва е, няма Гриша, няма Дриша- ЛЕВСКИ ШАМПИОН!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта