"А" група е пълна с отбори хибриди

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец II

Re: "А" група е пълна с отбори хибриди

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 11:26

Кашчей написа:
Кировец II написа:
Кашчей написа:Вашите от коя баница лапат?

Стига си задавал глупави въпроси. Към днешна дата се вижда много добре кой какво лапа. Стадиони, бази и т.н. БЕЗПЛАТНО ВОВЕКИ.

Вашият стадион и другите две бази какви бяха преди да се разделите с военните?Да не би да сте плащали нещо тогава на МО?Кой отбор в България имаше 3 бази и си ги ползваше безплатно?

Но те не са били зачислени на ЦСКА безвъзмездно :!: Стига си дърдорил в минало забравено време бе, гледай настоящето.[/quote]
Ако не ви бяха толкова лакоми шефовете сигурно щяха да ви ги преотстъпят, а не да ги дадат на МФВС, ама нали знаеш-лакомо дупе-кръв сере.Като нямат пари вашите шефове, да плащат наеми, за чий са ви тогава такива скъпи селекции, такива космически (за стандартите на страната) заплати.Защо държите да имате повече бази от всеки друг отбор, след като не можете да ги поддържате нормално?Като нямате пари що все за титли и купи бълнувате?[/quote]
Ама що ми говориш все едно аз съм бил член на групичките дето са взимали тия решения и ми задаваш някакви идиотски въпроси, чиято логика сам си създаваш в празната глава? Аз съм просто фен и гледам на фактите към днешна дата, такива каквито са. Не се питам защо преди 20-30 години някой мислел за нещо. Аз живея тук и сега. И като фен нормално да искам титли и купи, успехи и хубави моменти.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 11:27

kokic1986 написа:
saso_big написа:Аз така го разбрах.
Литекс става ЦСКА. Документално. Така новият отбор няма дългове. Старият ЦСКА отива в Ловеч , пак документално и играе в Б група под името Литекс.
Титлите на старият и новият ЦСКА се обединяват и се дават на старият Литекс, който ще играе в София под името ЦСКА а новият Литекс т.е. старият ЦСКА който ще играе в Б група няма да има титли и купи. Ако това е така а аз не съм сигурен, това значи ли че всички титли и купи на старият ЦСКА ще бъдат дадени на новият ЦСКА т.е. Литекс.

а задълженията на ЦСКА при кой Литекс отиват - при стария или при новия :?

При Витоша отиват! :lol:
Луций Аней Сенека

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2013 11:27

Кировец II написа:
ShooterMan написа:Титане на мисълта,искаш ли да гласуваме цялата А група дали посмешището на Титан да остане в А група???Да не се шокираш от резултата?

Ама той е ясен - вие затова все повтаряте и мазно потривате ръце - направете като Ботев - какво направиха те, и дали на нас така ще ни се усмихне съдбата? Чакате всички в купом ЦСКА да излети от А група и какво после? Ще играете финали на ШЛ ли? Омразата ви ще е вечна. Жалки сте! Щял съм да се шокирам...Изяж си сникърса бе, тимчо...

Искаме СПРАВЕДЛИВОСТ!!!След като НИКОГА не сте влизали в А група отивайте в Зоните и почвайте нагоре.Ботев имаха по 5-6 000 във В групите и затова се върнаха.Ама май вие сте едни смешници,фенове на Купи и титли,не на отбора си,анти-фенове на Подуене,това сте вие.Затова след като ВАШИЯ отбор отива във В група,то вие ще викате за ПРЕИМЕНУВАНИЯ Литекс Сф,просто защото той ще е в А група и ще се бори с Подуене?КОЙ Е ЖАЛЪК?Пребоядисвайте се и вземайте вазелина!Защото вашата история е типична СОДОМИЯ!Идва някакъв див селянин от Микре и опъва четирикракото п***е под опашчицата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 11:31

ShooterMan написа:
Кировец II написа:
ShooterMan написа:Титане на мисълта,искаш ли да гласуваме цялата А група дали посмешището на Титан да остане в А група???Да не се шокираш от резултата?

Ама той е ясен - вие затова все повтаряте и мазно потривате ръце - направете като Ботев - какво направиха те, и дали на нас така ще ни се усмихне съдбата? Чакате всички в купом ЦСКА да излети от А група и какво после? Ще играете финали на ШЛ ли? Омразата ви ще е вечна. Жалки сте! Щял съм да се шокирам...Изяж си сникърса бе, тимчо...

Искаме СПРАВЕДЛИВОСТ!!!След като НИКОГА не сте влизали в А група отивайте в Зоните и почвайте нагоре.Ботев имаха по 5-6 000 във В групите и затова се върнаха.Ама май вие сте едни смешници,фенове на Купи и титли,не на отбора си,анти-фенове на Подуене,това сте вие.Затова след като ВАШИЯ отбор отива във В група,то вие ще викате за ПРЕИМЕНУВАНИЯ Литекс Сф,просто защото той ще е в А група и ще се бори с Подуене?КОЙ Е ЖАЛЪК?Пребоядисвайте се и вземайте вазелина!Защото вашата история е типична СОДОМИЯ!Идва някакъв див селянин от Микре и опъва четирикракото п***е под опашчицата.

Ботев се върнали заради 5-6 хиляди. :lol: Ако не беше чичкото с мустака Ботев от Б група нямаха излизане...
Ние няма да позволим ЦСКА да започне от В, А окръжна или Ц група. Ние ще сме в А група, за да шибаме наред!
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 09 юни 2013 11:33

Кировец II написа:
kokic1986 написа:[quote="saso_big"

Добре бе, смешник, смешно ти е сега но след месец ще плачеш.
Стани от Локото, спасихте ги, длъжни са ви.

Иначе си карай трактора на село и дано реколтата е добра тази година.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2013 11:35

Ще видим къде сте след като пратим писмата до УЕФА.Смешници,вижте какво стана в Румъния с Университатя и Рапид.УЕФА заплаши румънките Перуки и те веднага извадиха отборите и ги пратиха при аматьорите.Няма да сте в А група,или ако сте няма да сте ЦСКА,или може да си останете с дълговете.Каквото сте надробили - ще си го изсърбате до последната горчива лъжичка.Лично ще пиша в УЕФА как се опитвате да прикриете дълговете,как десетки играчи и треньори ще останат прецакани,как новия собственик е разследван за десетки уредени мачове,като дори последния е даде официално от БФС на МВР(Литекс-Локо Сф),как същия МЪРШЛЯК ГГ е следствен за източване на ДДС,укриване на данъци,както той,така и сина му.....Може писмото ми да е нищо в УЕФА,но току-виж паднало на някой очилат буквояд и той го прати на шефовете и като сложим,че сте под мониторинг....МАЙКАТА ВИ Е РАЗКАТАНА :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 09 юни 2013 11:36

Ей хора , след като толкова време Ловеч и ЦСКА правиха любов по българските терени , най-накрая гришата зачена и сега ще си роди урод :mrgreen: , а феновете на четирибуквието ще стиснат в ръка оранжево-червено шалче :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 11:37

saso_big написа:
Кировец II написа:
kokic1986 написа:[quote="saso_big"

Добре бе, смешник, смешно ти е сега но след месец ще плачеш.
Стани от Локото, спасихте ги, длъжни са ви.

Иначе си карай трактора на село и дано реколтата е добра тази година.

Мрази беее, присмивай се, стискай палци...Това ви е съдбата - на ЦСКА в краката!
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 юни 2013 11:37

Кашчей написа:Виж сега.... Ботев си съществува-да, това е вярно.Само че аз някакси не разбирам, след като 10-11 години си подкрепял един отбор на Колежа и в гостувания, как така изведнъж решаваш, че този отбор не е пряк наследник на Ботев Пловдив и няма нищо общо с него.

А теб кой те излъга така? Ботев не е прекъсвал да съществува от 1912 до днес.
[offtopic]Между АД-то и сдружението има повече връзка, отколкото между Витоша и Левски! Така че се успокой и приеми фактите: Ботев си съществува и е същия онзи клуб, който вече над 100 години радва пловдивчани.[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 11:38

ShooterMan написа:Ще видим къде сте след като пратим писмата до УЕФА.Смешници,вижте какво стана в Румъния с Университатя и Рапид.УЕФА заплаши румънките Перуки и те веднага извадиха отборите и ги пратиха при аматьорите.Няма да сте в А група,или ако сте няма да сте ЦСКА,или може да си останете с дълговете.Каквото сте надробили - ще си го изсърбате до последната горчива лъжичка.Лично ще пиша в УЕФА как се опитвате да прикриете дълговете,как десетки играчи и треньори ще останат прецакани,как новия собственик е разследван за десетки уредени мачове,като дори последния е даде официално от БФС на МВР(Литекс-Локо Сф),как същия МЪРШЛЯК ГГ е следствен за източване на ДДС,укриване на данъци,както той,така и сина му.....Може писмото ми да е нищо в УЕФА,но току-виж паднало на някой очилат буквояд и той го прати на шефовете и като сложим,че сте под мониторинг....МАЙКАТА ВИ Е РАЗКАТАНА :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Ей, жив и здрав да си!
Луций Аней Сенека

Върни се в “Футбол - България”