"А" група е пълна с отбори хибриди

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: "А" група е пълна с отбори хибриди

Мнениеот Red Warrior » 09 юни 2013 01:55

ShooterMan написа:Ами за разлика от вас-нито сме Тича,нито Владислав,Черно Море сме.Налседили сме активите и пасивите,почнали сме от най-ниското стъпало,като нормални хора.А вие какви ще сте искам да чуя от тебе?

Е след като сте нов отбор - Черно море значи имате 0 (нула) титли. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 юни 2013 02:04

А, морячето се отказа да спори с мен. :cry: Явно като пийна малко и гоня хората около мен. :oops: Лека нощ! 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 09 юни 2013 02:24

Говедата се радват като ромче на баничка! Думи нямам да опиша колко са жалки! Дори няма да се обръщам пряко към тях, към хора с 2 калъФки не мога да се обърна директно... не им се виждат различните очи... Ако искат Тампере да ни наричат, проблем аз нямам! При всички положения ще бъдете смачкани... отново.
Нека спят с усмивки, че нещо грандиозно е станало, аз след последния мач на следващото първенство ще заспя с усмивка, защото тогава тази злоба ще се обърне срещу тях!
Жалкари...
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2013 02:35

Специален поздрав за... те си знаят, че е за тях. :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v0bykVovCls[/youtube]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 09 юни 2013 06:43

ВЯРВАЙТЕ СИ, ЧЕ Е ТАКА!
ДАЖЕ В КАМПАНИЯТА И ЛЕВСКИ НАМЕСИХТЕ!
Не бил същият от преди!
Направете си съответните справки, които обаче изключват ИНФО-САЙТОВЕ в нета, касае се за документални справки на съответните места и в съответните администрации и иституции - И ПАК ЩЕ ПОГОВОРИМ!
Направете хибрида - ЛИТЕКС СОФИЯ и ще видим документално колко точно титли има и дали по пътя не са се загубили 31 и да са останали само онези на ЛИТЕКС!!!
Направете го!
АКО МИСЛИТЕ ДА РАБОТИТЕ НА ПРИНЦИПА, ЧЕ ЕДНА ЛЪЖА КАЗАНА 100 ПЪТИ СТАВА ИСТИНА, ДА ПОЧВАМЕ ДА ТВЪРДИМ, ЧЕ ПРИ ПЪРВОТО СИ УЧАСТИЕ В ШАМПИОНСКА ЛИГА, ВСЪЩНОСТ СМЕ Я И СПЕЧЕЛИЛИ, СЛЕД КАТО СМЕ БИЛИ В ЕДНА ГРУПА С ЧЕЛСИ, БАРСЕЛОНА И ВЕРДЕР?!?!?!
ДА ама НЕ, вика ПЕТКО БОЧАРОВ!
ЕДНА ЛЪЖА И МИЛИОН ПЪТИ ДА Я ПОВТОРИШ СИ ОСТАВА СЪЩАТА ОПАШАТА ЛЪЖА!
Направете хибрида и пак ще говорим!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 08:26

FILIP1912 написа:
danimann написа: Истинският с президент Димитър Христолов бе обявен във фалит заради дългове към НАП. И до момента държавата се опитва безуспешно да продаде марката „Ботев 1912", която се оказала единственият актив на акционерното дружество.

"24 часа" :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Журналистическите опити за обяснение наистина будят смях и недоумение във всеки поне малко запознат с правото. Как определиха, че истинския Ботев е бил обявен във фалит, при условие, че се откри процедура по обявяване в несъстоятелност на акционерното дружество с основен акционер Христолов, което АД беше учредено през 1999г. и което АД юридически няма нищо общо със дружеството регистрирано по ЗЛС, с което участвахме в първенството до 1999г. НАП се опитва да продаде правата вурху емблема регистрирана в патентното ведомство със срок до 2017г., какви марки, евро или долари имат в предвид журналистите не ми е ясно, а съм убеден, че и на тях изобщо не им е ясно. Недоумение буди и обявяването на Христолов за президент на каквото и да било, в България има само един президент и той към настоящия момент се казва Плевнелиев.

Как става така, че всички останали преобразувани в АД клубове имат нещо общо с тези, преди преобразуването си, само и единствено Ботев Пловдив няма такава връзка?Сега, да ни обясниш и тези 10-11 години кой Ботев подкрепяхте на стадиона, че доста се опетлавате в неистовите си опити да се изкарате единствени наследници.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 юни 2013 09:05

Кашчей написа:Как става така, че всички останали преобразувани в АД клубове имат нещо общо с тези, преди преобразуването си, само и единствено Ботев Пловдив няма такава връзка?

1949;1957;1969;1985;1989;1990;1992;1999 - много общо има между клубовете нали? Или за сините може, за другите не?

Потребителски аватар
uruguay
Контакти:

Мнениеот uruguay » 09 юни 2013 09:51

Хрумна ми следната идея,дайте да преместим(обединим) Реал Мадрид с ЦСКА(София). Така феновете на червеният клуб ще могат да се гордеят като най-успешният тим в Европа,носители на 9-ет купи от Шампионска лига и още много трофей. :lol:
Уругвай
Световен първенец - 1930 и 1950
Носител на Копа Америка -1916,1917,1920,1923,1924,1926,1935,1942,1956,1959,1967,1983,1987,1995 и 2011

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 10:03

Pupper_ написа:
Кашчей написа:Как става така, че всички останали преобразувани в АД клубове имат нещо общо с тези, преди преобразуването си, само и единствено Ботев Пловдив няма такава връзка?

1949;1957;1969;1985;1989;1990;1992;1999 - много общо има между клубовете нали? Или за сините може, за другите не?

Май нещо не се разбираме :( Аз питах следното:Как е възможно след преобразуването на ФК през 1999-а всички създадени АД да се припознават като наследници на ФК, само вие не признавате Ад-то на Христолов?И вторият въпрос, който мисля, че е по-важен:След като не признавате АД-то на Христолов за Ботев, за кой отбор викахте, когато само АД-то беше Ботев в Пловдив?
Благодаря предварително за отговорите, най-вече на втория въпрос :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юни 2013 10:15

Всеки един отбор смени статуса си след падането на комунизма ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Футбол - България”