"А" група е пълна с отбори хибриди

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Re: "А" група е пълна с отбори хибриди

Мнениеот saso_big » 09 юни 2013 00:45

delqnski47 написа:
saso_big написа:
delqnski47 написа:
greedy написа:Тва Литекс София ще е до няколко месеца...вашият отбор да не би да е Левски?Да бе...сигурно....!Както и Локо ПД е Локо ПД!Или Лудогорец е Лудогорец!Ама тия изредените отбори са нищо...затова никой не ги пипа!Но стане ли дума за великия ЦСКА и всичко живо изпълзява от дупките и от каналите! ;)

Кой, великият? Онзи отборът който го закриха вчера ли?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2013 00:47

saso_big написа:Кой, великият? Онзи отборът който го закриха вчера ли?

Сънуваш май вече прясна тревица от безкрайна зелена поляна...нема братче,тва е само сън! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 09 юни 2013 00:53

От толко много калъфки вече не може да мислите...
Ако играем на Армията и носим емблемата значи сме ЦСКА, най-успешния български клуб. Феновете какво ги интересува някакви юридически неща. Всичко друго е ваши глупости.
Изображение

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 09 юни 2013 00:53

Душата ми реве, сърцето ми се къса. Големите, кой разбрал, кой не чак толкова, горе-долу, нещата съм им ясни. НА децата кой ще обясни, че отборът за който са били вече го няма а на негово място е дошъл нов отбор от град Ловеч. Това няма да го разберат и ще почнат:
- ама как така го няма?
- ама как ще дойде от Ловеч друг отбор?
- ама къде е Ловеч, татко?
- ама сега ЦСКА ли да викаме или Литекс?
- ама те с оранжеви екипи ли ще играят? Да си хвърлям ли червения екип който ми подари за рождения ден?
- ама сега ние като ходим на мач, до Ловеч ли трябва да пътуваме?
- ама кажи де, къде е Ловеч? Далече ли е?
- не може ли да сме си от ЦСКА не от Литекс?
- ама тате, защо ме биеш?

Горките деца?

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 09 юни 2013 01:00

No Pyro No Fun написа:От толко много калъфки вече не може да мислите...
Ако играем на Армията и носим емблемата значи сме ЦСКА, най-успешния български клуб. Феновете какво ги интересува някакви юридически неща. Всичко друго е ваши глупости.

По-добре 1000 калъфки да съберем от земята но гордо да си носим името, отколкото да играе на нашият стадион с нашите екипи и емблеми друг отбор?
Една част от вас, не малка го разбира това и реве в момента, защото това никога няма да се забрави. Други, малко. Такива като теб си мислят, че всичко ще си е както е било преди. Хахахаххахахахахах. Забрави. Литекс София замени ЦСКА и ЦСКА едва ли някога ще се роди отново.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 09 юни 2013 01:05

saso_big написа:
No Pyro No Fun написа:От толко много калъфки вече не може да мислите...

По-добре 1000 калъфки да съберем от земята но гордо да си носим името, отколкото да играе на нашият стадион с нашите екипи и емблеми друг отбор?
Една част от вас, не малка го разбира това и реве в момента, защото това никога няма да се забрави. Други, малко. Такива като теб си мислят, че всичко ще си е както е било преди. Хахахаххахахахахах. Забрави. Литекс София замени ЦСКА и ЦСКА едва ли някога ще се роди отново.

Това няма как да стане...
Изображение

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 09 юни 2013 01:07

saso_big написа:Душата ми реве, сърцето ми се къса. Големите, кой разбрал, кой не чак толкова, горе-долу, нещата съм им ясни. НА децата кой ще обясни, че отборът за който са били вече го няма а на негово място е дошъл нов отбор от град Ловеч. Това няма да го разберат и ще почнат:
- ама как така го няма?
- ама как ще дойде от Ловеч друг отбор?
- ама къде е Ловеч, татко?
- ама сега ЦСКА ли да викаме или Литекс?
- ама те с оранжеви екипи ли ще играят? Да си хвърлям ли червения екип който ми подари за рождения ден?
- ама сега ние като ходим на мач, до Ловеч ли трябва да пътуваме?
- ама кажи де, къде е Ловеч? Далече ли е?
- не може ли да сме си от ЦСКА не от Литекс?
- ама тате, защо ме биеш?

Горките деца?
:lol: :lol: :lol: Горките деца! Не бързайте толкова, все пак още никой с никого не се е обединил. A темата е глупава.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 09 юни 2013 01:08

damageplan написа:НАЙ-НОВИЯТ :ЦентралнаСладкарница"Захарнопетле''ПътятзаСофияоткъмЛовечСЕПТЕМВРИщебъдемай,защотолюляцитетогавапо-силномиришат!

Иб.Х гУ и хибрида, д.ба. Не хибрид а хибридозавър е туй жЕвотнУ

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 09 юни 2013 01:08

delqnski47 написа:
greedy написа:Всички много ме забавлявате тука :) браво момчета, добре че сте вие да се посмея, че иначе скука. Продължавайте да говорите за нас и както колегата delqnski каза: кой се интересува и пише за другите отборчета... ;)

Абе чета горе някакви нисши ми викат на мене, чеее ''щели да ни признаят'', ако сме си били прекръстили еди как си! Друг пък на български ме учи!
Абе направо ме избива на изтрещелизъм, само като си го помисля! Някакви нисши да им искаме ''признанието''! :lol: Ма както щат да си ни наричат бе...все едно не ни обиждат сега! И все едно ни пука и сега, пък после да ни пука! :lol: Направо им се чудя на някои тука...мислят си, че мнението им се признава от някого ли де да знам...
Лошото е, че някои червени им се връзват...там е лошото,там...

Етооооо, по този начин би следвало да изглежда мнението ти "БЪЛГАРИНО".
Ноооо ти си вездесъщ и всезнаещ, така че продължавай в същият дух.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 09 юни 2013 01:13

delqnski47 написа:
saso_big написа:
delqnski47 написа:
greedy написа:Всички много ме забавлявате тука :) браво момчета, добре че сте вие да се посмея, че иначе скука. Продължавайте да говорите за нас и както колегата delqnski каза: кой се интересува и пише за другите отборчета... ;)

Абе чета горе някакви нисши ми викат на мене,чеее ''щели да ни признаят'',ако сме си били прекръстили еди как си!Друг пък на български ме учи!
Абе направо ме избива на изтрещелизъм,само като си го помисля!Някакви нисши да им искаме ''признанието''! :lol: Ма както щат да си ни наричат бе...все едно не ни обиждат сега!И все едно ни пука и сега,пък после да ни пука! :lol: Направо им се чудя на някои тука...мислят си,че мнението им се признава от някого ли де да знам...
Лошото е,че някои червени им се връзват...там е лошото,там...

Нисш, висш все тая.
Виж с отбор, без отбор, това е друга работа.
Много ясно, че ти ако искаш да викаш на Литекс София - Централен спортен клуб на армията, никой няма да те спре. Викай си му както искаш. Но не е важно ти как ще му викаш. Умря циганката и дай ние да се хвалим сами. Никой няма да ви уважава вече. Няма вече ЦСКА има Литекс София, това е. Съжалявам, че от мен трябваше да го научаваш това. Ще свикнеш.
Я кажи пред огледалото - Само Литекс София да видиш, че не боли.

Тва Литекс София ще е до няколко месеца...вашият отбор да не би да е Левски?Да бе...сигурно....!Както и Локо ПД е Локо ПД!Или Лудогорец е Лудогорец!Ама тия изредените отбори са нищо...затова никой не ги пипа!Но стане ли дума за великия ЦСКА и всичко живо изпълзява от дупките и от каналите! ;)

О "ВЕЛИКИ БУДА", да се слави името ти, да се чува словото ти.
Слез на Земята и поведи Нас грешните.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Върни се в “Футбол - България”