Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 23:14

1982 написа:
Teo написа:
1982 написа:Тео, гола вода си по трудово право, стига се излага.

Не претендирам, че съм такъв... но договора на тоя е в ущърб на ЦСКА, както и много други.

Ми търси вината в ТИТАН, те са подписвали този договор. Сега да си плащат като попове.

Обаче не плаща ТИТАН, а ЦСКА.Освен това, при изготвянето на договорите със сигурност участват и юристите на отбора.... като толкова ги хвалят, нека да обяснят как са допуснали подписването на такива договори.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 23:16

Кашчей написа:Тео, много неща не са морални, но са законни.Футболистът е сключил договор, с фиксирана заплата (при тях няма почасово плащане) и държи да си я получава.Щом участва в тренировъчния процес той си изпълнява задълженията.Няма как да му обвържеш заплатата с броят изиграни мачове.С тях е обвързана премията и други (евентуално) финансови бонуси.

Дай тогава и аз да ставам професионален футболист с връзки ще докарам някой да ме добута до някой отбор, ще си подпиша едно договорче за по 2000 лева на месец, ще хода си тренирам и нема играя мачове, какво по-хубаво от това и накрая като ме изгонят или не ми плащат ще заведа едно дело срещу тях и ще си взема една камара пари... това футболист да си братко е .....

Цялостното водене на отбора през тези 5 години доказват, че тия и грам акъл си нямат за какво става въпрос, все едно аз да ходя да управлявам същата работа ще върша!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 23:18

гражданин от село написа:Как точно ще се осъществи тази среща с половин България?

Конферентна връзка по скайпи 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 23:22

Кашчей написа:Обаче не плаща ТИТАН, а ЦСКА.Освен това, при изготвянето на договорите със сигурност участват и юристите на отбора.... като толкова ги хвалят, нека да обяснят как са допуснали подписването на такива договори.

За ТИТАН и ЦСКА е подробност под каква форма кой точно плаща, оставям я настрана.

Относно другото - не са виновни юристите. Никой няма да дойде в жалкия български футбол за жълти стотинки, всеки иска пари. Това, че не е пускан да играе, е въпрос към щаба и селекционерите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2013 23:23

Няма как да не вземе пари тоя футболист, ако ще и 0 минути да не е играл. Но пък е ясно, че ако един работник е некадъдрен или е излишен- го освобождават и си получава само обезщетение. И то ако двете страни са прекратили по взаимно съгласие преди изтичане на срока на договора, ако ли не, съд и вече става сложно... :( При футболистите обаче (това ясно си го спомням от договора на Анисе основно, който бяха изнесли) си има клаузи в договорите за изиграни минути например и всички останали задължения на едната и другата страна кой какво е длъжен да спазва.
С други думи Станко си е спазвал договора, а дали играе или не- неговата работа е да се нареди пред касите само. :lol: :mrgreen: Онова за изиграните минути вече ще ни го обясни някой по-знаещ от нас...надявам се, че и на мен ми е интересно. Имаше някакви проценти за изиграните мачове? Та въпросът е може ли да натирят Станко заради това и защо да не може? :?

И ся не ми казвайте пак, че съм наивен...това си го знам. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 23:24

Teo написа:
Кашчей написа:Тео, много неща не са морални, но са законни.Футболистът е сключил договор, с фиксирана заплата (при тях няма почасово плащане) и държи да си я получава.Щом участва в тренировъчния процес той си изпълнява задълженията.Няма как да му обвържеш заплатата с броят изиграни мачове.С тях е обвързана премията и други (евентуално) финансови бонуси.

Дай тогава и аз да ставам професионален футболист с връзки ще докарам някой да ме добута до някой отбор, ще си подпиша едно договорче за по 2000 лева на месец, ще хода си тренирам и нема играя мачове, какво по-хубаво от това и накрая като ме изгонят или не ми плащат ще заведа едно дело срещу тях и ще си взема една камара пари... това футболист да си братко е .....

Ами стани, кой ти пречи?Обаче, ако треньорът реши-ще играеш, няма мърданье 8-) Естествено, отстрани изглежда прекрасно да си футболист.. и сигурно е така.Петър Жеков беше голям, много голям... какво представлява сега?Футболът в горните дивизии е бизнес и професия, но за разлика от други професии е до време.А щом е професия, значи трябва и да се заплаща.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 юни 2013 23:28

Кашчей не знам как е организацията в ЦСКА, но при моят работодател си има отдел Човешки ресурси и деловодство, където се изготвят договорите на служителите, които ще се назначават и задачата на адвоката на работодателя ми е само да ги съгласува, т.е. да ги прегледа дали имат всички изискуеми реквизити от КТ, както и дали не му противоречат. Той не следи за това колко е заплатата, посочена в договора например. Тя се определя от работодателя и колкото каже той толкова ще се впише в трудовия договор. Следователно юристите на ЦСКА нямат никаква вина, че президентите на клуба са наредили на HR отдела да направи такива договори с такива заплати.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 23:29

dreben23 написа:Няма как да не вземе пари тоя футболист, ако ще и 0 минути да не е играл. Но пък е ясно, че ако един работник е некадъдрен или е излишен- го освобождават и си получава само обезщетение. И то ако двете страни са прекратили по взаимно съгласие преди изтичане на срока на договора, ако ли не, съд и вече става сложно... :( При футболистите обаче (това ясно си го спомням от договора на Анисе основно, който бяха изнесли) си има клаузи в договорите за изиграни минути например и всички останали задължения на едната и другата страна кой какво е длъжен да спазва.
С други думи Станко си е спазвал договора, а дали играе или не- неговата работа е да се нареди пред касите само. :lol: :mrgreen: Онова за изиграните минути вече ще ни го обясни някой по-знаещ от нас...надявам се, че и на мен ми е интересно. Имаше някакви проценти за изиграните мачове? Та въпросът е може ли да натирят Станко заради това и защо да не може? :?

И ся не ми казвайте пак, че съм наивен...това си го знам. :)

Футболист може да прекрати договор, ако не е играл в поне 10 % от мачовете до момента.Тъй като изиграните мачове са вързани предимно с премии и бонуси, а не със заплата, надали има такъв прецедент в България.За света не се наемам да мисля.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 23:30

Не може ли тоя договор да включва повече задължения към определения футболист, примерно да получа еди колко си за свършена работа, имам предвид игрови минути в официални срещи и ако не влиза да играе в официални срещи, а само тренира да получава еди колко си пак? Не може ли да се завърти така договора, че печеливш да е клуба, а не футболиста :?:

Потребителски аватар
arbalet28
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот arbalet28 » 08 юни 2013 23:32

Подпишете тук! http://www.peticiq.com/fenove_edinstveno_i_samo Всеки,който я подпише,ще получи линк на e-mail-а,който е дал!След като кликне на линка,едва тогава му се брои гласа!

Върни се в “Архив”