Колеги, тотално размихте темата

- както обикновено.
По повод ПОРЕДНОТО изпълнение на г-н Сидеров мнението ми е:
Да се благодари, че бе в студиото с Лора Крумова (която макар да е малко шматка на моменти, аз лично много уважавам и харесвам като журналист), а не с някой мъж, който да го нашамари на 10-тата минута в ефир. Сидеров след последните избори прекрачва всякакви граници. Държи се като истински бей (спомнете си горкият полицай пред НС, който се опита да помогне на Тео "журналистчето") - изключително надменно и провокативно-грубо. Тръгнал да нахлува в кабинета и да търси сметка на Фандъкова понеже бил депутат - ами какво общо има кмет на столицата с НС?
Абе, едно-две ли да бяха да си затвориш очите - всеки ден скандали, всеки ден в новините.
Вече определено си мисля, че го прави от липса на елементарно възпитание, но и нарочно - избирателите са му такива, харесват подобен начин на поведение и се кефят "как ги Волен-осата ги разбива".
Днес специално си плещеше едни и същи заучени фрази, нямащи нищо общо с въпросите, които му се задаваха.
Аз лично не споделям мнението на някои колеги във форума, че Лора го е провокирала. По-скоро се подразни от наглото му и безцеремонно държание и го постави на мястото му. Черешката на тортата бе "...... много плавният преход към общото между проституцията и политиката!" На Волен-осата ( или по-скоро "търтея") му идеше да си изяде вратовръзката .......

Обръщам се към всички симпатизанти на Атака:
Аз принципно съм против националистически формации, но ако вие им симпатизирате си задайте въпросите: Какво точно е направил Сидеров за България през годините? Защо превърна политическата формация в семеен бизнес (раздели се с Капка, но пък приюти друго гълъбче)? Защо му позволявте да ви манипулира по подобен унизителен начин?
ПП: Прегледайте му клипчетата с изцепките последните години и се замислете дали подобен "политик" е лидерът, който искате да имате.