Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 22:35

Тео, ти виждал ли си някога през живота си досега трудов договор?Не на снимка, а истински?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 22:38

Синьо сърце написа: Нейсе, има ли някой на тази среща да го пита за кво става дума и да го предаде на червените във форума, та малко по-внимателно да следят какво и кой говори?
Благодаря!

Тази среща ще е една пародия. Феновете и грам понятие си нямат от материята, ще им хвърлят прах в очите разни сладкодумни адвокати и те ще прегърнат идеята на мига. Гришата ще си докара Литекса в София и ще го кръсти ЦСКА еди коя си година, а нашите, горките, ще си мислят, че това наистина е ЦСКА.

Няма нищо по-страшно от невежеството.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2013 22:38

валидол за теб написа:Аз нищо не ти разбрах :|

То той не разбира какво пише-та искаш ти да го разбереш!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 08 юни 2013 22:40

Михов тука се издаде много мощно. Кой го е попитал за Гайтански не знам, ама ей така да го спомене от нищото, заедно с вероятния ни нов собственик ми се вижда доста странно.

В спортлайн излезе новина, че Волф ще спонсорира отбора ни 4 години, за което ще получим 10 милиона лева. Интересно дали е истина.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 22:42

Кашчей написа:Тео, ти виждал ли си някога през живота си досега трудов договор?Не на снимка, а истински?

Ти как мислиш, много ясно, че съм виждал 8-) и да не на снимка, а истински!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 08 юни 2013 22:43

Синьо сърце написа:Гришата е пич. А между впрочем, наскоро в едно интервю той размахваше СМС от " един от новите собственици на Левски"( цитатът е негов). Що никой не говори за това? Случайно той каза нещо, което тук се споменава от година и кусур. Следвано обикновено от подигравки. Нейсе, има ли някой на тази среща да го пита за кво става дума и да го предаде на червените във форума, та малко по-внимателно да следят какво и кой говори?
Благодаря!

е, като знаем този "пич" как се отнесе с Ангел Бончев, дето са "приятели" от детинство, как се гънеше за поръчката и крилото гоцево - гоуем пич е.
Ама хак им на чорбите, искат си го получават си го.А защо не попитат Ангел Бончев що за човек е ГГ и с какво е по- добър от титаните, на които гг каза паметник да им вдигнат?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 22:45

Янис Зику написа:Михов тука се издаде много мощно. Кой го е попитал за Гайтански не знам, ама ей така да го спомене от нищото, заедно с вероятния ни нов собственик ми се вижда доста странно.

В спортлайн излезе новина, че Волф ще спонсорира отбора ни 4 години, за което ще получим 10 милиона лева. Интересно дали е истина.

Дай едно линкче да го видя това за Вълка и волф :)

10 милиона са си стабилна цифра.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 08 юни 2013 22:46

PFC Litex написа:Целият този цирк е за да бъде разкаран Стоичков от Литекс и в мига, в който постави официално подпис под договора си с ЦСКА, Ганчев ще обяви, че се отказва от ЦСКА.
Стоичков е човек на Боко внедрен в Литекс за да следи Ганчев, също така под натиска на Боко, Стоичков има акции в автомобилния завод и т.н., и т.н.
Договора на Стоичков с Литекс наистина е безсрочен и с много кофти клаузи при уволнение. Също така ако Стоичков е треньор в ЦСКА се пригответе за поне 5 сериозни контузии през сезона, в Литекс през сезона имаме 6 футболисти със скъсани връзки и мускули, а това е дело на качественият тренировъчен процес.

Толкова е мътна водата, че на идея си нямате, но щом обичате да гледате единствено лъскавото това си е вашият избор.

Жалко, гадно и подло. Та това си е гавра с над половин България(тургам те и теб, за да наклониш везната), колко безочлив трябва да е, за да постъпва така? Апропо ти би ли го приел обратно в Ловеч с оглед на нещата, които изговори? Единствено Ицо от цялата схема си заслужава наказанието, подслушвач. А знае ли се дали Ицо е бил с микрофони(бръмбъри) или е слагал чаша на стената?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2013 22:46

1982 написа:
Синьо сърце написа: Нейсе, има ли някой на тази среща да го пита за кво става дума и да го предаде на червените във форума, та малко по-внимателно да следят какво и кой говори?
Благодаря!

Тази среща ще е една пародия. Феновете и грам понятие си нямат от материята, ще им хвърлят прах в очите разни сладкодумни адвокати и те ще прегърнат идеята на мига. Гришата ще си докара Литекса в София и ще го кръсти ЦСКА еди коя си година, а нашите, горките, ще си мислят, че това наистина е ЦСКА.

Няма нищо по-страшно от невежеството.

Толкова много неща не разбираме в този живот-та едно повече е без значение.

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот bobonikolov » 08 юни 2013 22:48

Лично за мен има вариант 4 само не знам защо Гриша Ганчев не го обмисля. Титан и Гришата си поделят процентите по 50, като Гришата поема задължението да осигури бюджета на клуба, а титаните се нагърбват с плащанията на дълговете. Всичко това овързано юридически перфектно ще задължи Титан да си плати дълговете и до година 2 да напуснат клуба като акциите им да бъдат изкупени от Г.Г. Така и клубът ще се запази и дълговете ще се изчистят.

Върни се в “Архив”