Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

petko.h.markov
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2013 21:39

Tommi написа:
vaskonti написа:Няма и да го видиш Домусчиев защото де юре той не просто не е собственик на Лудогорец, ами и никога не е бил, съответно изобщо не го е продавал на никого! От тук натам и сам можеш да си отговориш на въпроса, който ми задаваш.

А да не би Петричев и Александър Александров да са собственици, понеже първият е изпълнителен директор, а вторият е президент?
Собственик на Лудогорец е друго дружество, което държи акциите. Също като при Литекс.

А бе ти толкова ли наивен да очакваш Домусчиев и Ганчев да ги видиш като собственици? Как ще издържат
футболни отбори където са нужни толкова много пари.Става дума за собствени пари.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 21:45

По предварителни изчисления дълговете на клуба възлизат на около 30 милиона лева. Само делата, които водят бивши футболисти и треньори от „Борисовата градина", както и техните агенти, са за близо 6 милиона евро. Румънецът Александру Пакурар например претендира за 270 000 евро, след като не изигра нито един мач в „Борисовата градина".

Проверка на „24 Часа" показва, че в съда има две дела, в които се иска несъстоятелност на ЦСКА. Първото е с номер 604 и е образувано на 6 февруари по молба на Павел Дочев. В него бившият треньор претендира за 235 533,40 лева, от които 121 000 обезщетение и 114 533,40 лева неустойки по забавянето на изплащането му.

„Моля, след като констатирате неплатежоспособността и евентуално свръхзадлъжнялостта на ЦСКА да постановите решение за откриване на производство за несъстоятелност на дружеството", се казва в молбата.

Второто е номер 702 и молител е „Люкрим Гард" ООД. То имало договор за охрана с футболния клуб. Плащанията били спрени през 2008 г.

Фирмата продължила да изпълнява задълженията си още 13 месеца. Тя претендира за 219 497,88 лева, от които 97 254,52 лева главница и 122 243,36 лева мораторна лихва, разноски и хонорари към 1 февруари. В момента и двете дела били на етап размяна на документи.

Титан разбират от футбол! горе-долу около 30 милиона са дълговете!

Пакурар не е луд, иска си парите, какво му дреме, че не е изиграл и един мач ... толкова наглост няма никъде... не играеш, а ти плащат - добре дошли в ЦСКА Изображение

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот валидол за теб » 08 юни 2013 21:52

Синьо сърце написа:Гришата е пич. А между впрочем, наскоро в едно интервю той размахваше СМС от " един от новите собственици на Левски"( цитатът е негов). Що никой не говори за това? Случайно той каза нещо, което тук се споменава от година и кусур. Следвано обикновено от подигравки. Нейсе, има ли някой на тази среща да го пита за кво става дума и да го предаде на червените във форума, та малко по-внимателно да следят какво и кой говори?
Благодаря!

Най-вероятно смс- ът е бил от Наско, единият от собствениците на Пещерска. Но това е напълно нормално, след като по принуда от властта са издържали клуба. След загубената титла по позорен начин и смяна на политическата обстановка у нас, Пещерска напуска с 200км в час. Дококолкото си спомням, точно вие говорехте, че Сираков няма да дойде при "новите ви собственици," докато един ваш опонент ви предсказа, че Тоньо ще напусне, че пещерска си заминава и че Сирачето ще дойде. Същият ви беше говорил и разни работи за ГГ, за Антон Божков и Цеко Минев, като новите хора, които идват в ЦСКА и то преди няколко месеца. Та така седят нещата. Факти.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 21:53

Преговорите между Гриша Ганчев и "Титан" са си тяхна работа, аз стоя встрани, каза бившият президент на ПФЛ

"Утре ще кажа всичко официално". Това заяви пред Sportline.bg бившият президент на ПФЛ Валентин Михов в отговор на въпроса дали той е новият президент на ЦСКА. Според източници на SL той вече е разговарял по темата с бъдещия собственик на "армейците" Гриша Ганчев в ловното стопанство "Бялка". Валентин Михов обаче отказа да коментира подробности и заяви, че ще обяви всичко, което се случва около него и касае футболната общественост официално утре.

"Не искам да коментирам. Преговорите между Гриша Ганчев и "Титан" са тяхна работа, аз стоя встрани, отсече Валентин Михов пред Sportline.bg. - Много неща се изписаха и изговориха за мен. Не искам името ми да се забърква. Утре ще кажа всичко. Не съм се срещал с Ганчев и Румен Гайтански".

Преди време Валентин Михов преговаря с актуалните собственици на ЦСКА и "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов за президентския пост в клуба. Тогава обаче двете страни не се разбраха и всичко пропадна.

Дали Вальо не се издаде тука, май ще имаме нов президент :?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2013 21:57

Teo написа:
По предварителни изчисления дълговете на клуба възлизат на около 30 милиона лева. Само делата, които водят бивши футболисти и треньори от „Борисовата градина", както и техните агенти, са за близо 6 милиона евро. Румънецът Александру Пакурар например претендира за 270 000 евро, след като не изигра нито един мач в „Борисовата градина".

Проверка на „24 Часа" показва, че в съда има две дела, в които се иска несъстоятелност на ЦСКА. Първото е с номер 604 и е образувано на 6 февруари по молба на Павел Дочев. В него бившият треньор претендира за 235 533,40 лева, от които 121 000 обезщетение и 114 533,40 лева неустойки по забавянето на изплащането му.

„Моля, след като констатирате неплатежоспособността и евентуално свръхзадлъжнялостта на ЦСКА да постановите решение за откриване на производство за несъстоятелност на дружеството", се казва в молбата.

Второто е номер 702 и молител е „Люкрим Гард" ООД. То имало договор за охрана с футболния клуб. Плащанията били спрени през 2008 г.

Фирмата продължила да изпълнява задълженията си още 13 месеца. Тя претендира за 219 497,88 лева, от които 97 254,52 лева главница и 122 243,36 лева мораторна лихва, разноски и хонорари към 1 февруари. В момента и двете дела били на етап размяна на документи.

Пакурар не е луд, иска си парите, какво му дреме, че не е изиграл и един мач ... толкова наглост няма никъде... не играеш, а ти плащат - добре дошли в ЦСКА Изображение

Пакурар иска толкова пари защото това са всички заплати до края на договора му. Изобщо не виждам как ще спечели подобно дело. Може да си вземе само неизплатените заплати, които в най-лошия случай са 50-60 000 евро, а най-вероятно още по-малко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 юни 2013 22:01

Teo написа:
Преговорите между Гриша Ганчев и "Титан" са си тяхна работа, аз стоя встрани, каза бившият президент на ПФЛ

"Утре ще кажа всичко официално". Това заяви пред Sportline.bg бившият президент на ПФЛ Валентин Михов в отговор на въпроса дали той е новият президент на ЦСКА. Според източници на SL той вече е разговарял по темата с бъдещия собственик на "армейците" Гриша Ганчев в ловното стопанство "Бялка". Валентин Михов обаче отказа да коментира подробности и заяви, че ще обяви всичко, което се случва около него и касае футболната общественост официално утре.

"Не искам да коментирам. Преговорите между Гриша Ганчев и "Титан" са тяхна работа, аз стоя встрани, отсече Валентин Михов пред Sportline.bg. - Много неща се изписаха и изговориха за мен. Не искам името ми да се забърква. Утре ще кажа всичко. Не съм се срещал с Ганчев и Румен Гайтански".

Преди време Валентин Михов преговаря с актуалните собственици на ЦСКА и "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов за президентския пост в клуба. Тогава обаче двете страни не се разбраха и всичко пропадна.

Дали Вальо не се издаде тука, май ще имаме нов президент :?

пак се споменава името на Гайтански, ако се навие и той да налива пари ставаме железни, направо стоманобетонни .. :twisted:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 22:03

vaskonti написа:
Teo написа:

Пакурар иска толкова пари защото това са всички заплати до края на договора му. Изобщо не виждам как ще спечели подобно дело. Може да си вземе само неизплатените заплати, които в най-лошия случай са 50-60 000 евро, а най-вероятно още по-малко.

Васко нормално ли е да не играеш и да ти плащат :shock: какво са 50-60 000 хиляди евро, за тия пари един българин колко години трябва да бачка за да ги изкара... това е пълен фарс, никакви пари да не му дават, като почне да работи и да се докаже и направи някой мач, тогава може да има претенции за него, все едно аз да подпиша договор за 250 лева на месец примерно и да мине целия сезон да се изиграят 20-тина мача, аз да не съм влезнал и 1 минута да играя през това време и да претендирам за пари, то ще е ме срам бе.... тая наглост на тия чужденци е просто абсурдна...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 юни 2013 22:09

валидол за теб написа:
Синьо сърце написа:Гришата е пич. А между впрочем, наскоро в едно интервю той размахваше СМС от " един от новите собственици на Левски"( цитатът е негов). Що никой не говори за това? Случайно той каза нещо, което тук се споменава от година и кусур. Следвано обикновено от подигравки. Нейсе, има ли някой на тази среща да го пита за кво става дума и да го предаде на червените във форума, та малко по-внимателно да следят какво и кой говори?
Благодаря!

Най-вероятно смс- ът е бил от Наско, единият от собствениците на Пещерска. Но това е напълно нормално, след като по принуда от властта са издържали клуба. След загубената титла по позорен начин и смяна на политическата обстановка у нас, Пещерска напуска с 200км в час. Дококолкото си спомням, точно вие говорехте, че Сираков няма да дойде при "новите ви собственици," докато един ваш опонент ви предсказа, че Тоньо ще напусне, че пещерска си заминава и че Сирачето ще дойде. Същият ви беше говорил и разни работи за ГГ, за Антон Божков и Цеко Минев, като новите хора, които идват в ЦСКА и то преди няколко месеца. Та така седят нещата. Факти.

За жалост, ГГ говори за СОБСТВЕНИЦИ, а не за временно спонсориращи. Типично за недочулите и неразбралите, Пещерска е просто ракия. И няма нищо общо с клуб " Пещера". НО не се учудвам-вие хал хабер нямате от делата на Армията, камо ли от нашите. За ГГ се говори отдавна в медиите( повече от няколко месеца) и не е изненада за никого, а дали ще стане е друга бира. Но инфото за Левски ви е много старо, там станаха трансформации и титлата няма нищо общо-с нея и без нея е все тая. Та така Наско идва в Левски. Останалото-от ГГ на срещата може и да разберете! Поздрави на Пловдив!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2013 22:13

Абе хората от моята загинала Родопа са в Лудогорец, а кой на кой е първоприемник- един Господ знае! :)

На всичко отгоре и те са зелени. ;)

Я си спомнете сега, кой ви каза, че Левски няма да е шампион?
[offtopic]Нещата са свързани според мен. :) Маа*му стара, комшията още се крие и не мога да му кажа "честито", ама ще ми кацне той, за да си поговорим малко кво му пеех аз цял полусезон. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 08 юни 2013 22:32

Аз нищо не ти разбрах :|
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Върни се в “Архив”