Да вземеш нечий чужд лиценз и да го ползваш е точно толкова възможно, колкото и да вземеш нечия чужда шофьорска книжка и да имаш правото да шофираш с нея.
На всеки лиценз е записано името на правния субект, на който е издаден. Никой друг не може да го ползва.
Взимане на лиценза на друг отбор.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Взимане на лиценза на друг отбор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
[quote="1982"]Да вземеш нечий чужд лиценз и да го ползваш е точно толкова възможно, колкото и давземеш нечия чужда шофьорска книжка и да имаш да шофираш с нея.
На всеки лиценз е записано името на правния субект, на който е издаден. Никой друг не може да го ползва.[/quote
Ми тогава как ще стане с ЦСКА ? Или само си лаят ?
На всеки лиценз е записано името на правния субект, на който е издаден. Никой друг не може да го ползва.[/quote
И преди и сега Левски значи Свобода
1982 написа:Да вземеш нечий чужд лиценз и да го ползваш е точно толкова възможно, колкото и да вземеш нечия чужда шофьорска книжка и да имаш правото да шофираш с нея.
На всеки лиценз е записано името на правния субект, на който е издаден. Никой друг не може да го ползва.
Съвършено верно.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
lider-83 написа:1982 написа:Да вземеш нечий чужд лиценз и да го ползваш е точно толкова възможно, колкото и давземеш нечия чужда шофьорска книжка и да имаш да шофираш с нея.
Колко пъти да ти повтарям , че тяхната партия управлява.
lider-83 написа:Ми тогава как ще стане с ЦСКА ? Или само си лаят ?
ЦСКА не взима лиценза на Литекс, а двата клуба ще се вливат, сливат или не знам какво.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
lider-83 написа:Ми тогава как ще стане с ЦСКА ? Или само си лаят ?
Нищо такова няма да стане. Оставете ги журналята с техните глупости.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Tommi написа:lider-83 написа:Ми тогава как ще стане с ЦСКА ? Или само си лаят ?
ЦСКА не взима лиценза на Литекс, а двата клуба ще се вливат, сливат или не знам какво.
А с онова 8-0 к'во става - 4 на 4 ли

няма такова нещо,това което те представят е просто единия клуб да се преименува,т.е да си смени името,а другия да се закрие
lider-83 написа:Old_death написа:Yoda написа:lider-83 написа:Искам да попитам ако е толкова лесно да се вземе лиценза на друг отбор и да се започне на чисто като даже си запазваш титлите , историята и името. ( Градев казва че няма никакъв проблем това да стане ) Не можели примерно Батков да вземе кредити да кажем 100 000 000 лв и да построи стадиона да направи селекция за шампионска лига и после като вземат да си ги търсят да обяви несъстоятелност да фалира да вземем лиценза на някои средняк ( като даде някой лев на собственика ) и така пак си е Левски само че без дългове с нов стадион и тн... Просто ми се вижда много лесно и едва ли адвокатите примерно на Рейнджърс не са се сетили. Или ния сме най умните и най големите тарикати ?
Просто не мисля че е толкова лесно и от Фифа и Уефа ще се зарадват много.
Не те познавам кой си, но вече разбрах най главното за теб !!!!! Оцелял си , запазил си способност да мислиш и разсъждаваш !!!!! Искам и да те попитам " Ти съгласен ли си държавата да бъде ощетена с 5 -6 милиона лева от неплатените данъци на панчаревци ? А дали са съгласни да изгубят парите си кредиторите им, част от които са бивши техни"величия"
с извинение ? Например се канят да пре.Бат Тройчо по този начин !!!!! Аз лично очаквам една голяма розова трагедия в следващите дни, месеци и години !!!! А нали знаете , че те дължат пари и на Митал и на Живаго .......... Там вече говорим за съвсем друг филм, който в началото от комедия, към края става екшън трилър със сцени на ужаси
![]()
![]()
Като ти чета глупостите , стигам до извода , че за тебе е приемливо държавата да бъде ощетена от не внесените данъци , заради двойното счетоводство в Левски , но всичко друго е престъпление !За плащанията под масата , разликата между получените и заявените като такива суми се изказа бившия шеф на службата . Декларирани 800 лева заплати , върху които са плащани данъци и осигуровки , а реално получавани по над 10000 !!! Свали сините очила и се опитай да разсъждаваш , ако можеш !
Не искам да се заяждам искам да ми кажеш за това което питам нормално ли е , законо ли е , и как става , и ако да защо и другите клубове да не се възползват.
Не казвам че се заяждаш . Никъде законите не са съвършени . Ако бяха такива , адвокатите щяха да измрат от глад . Винаги има някакви пролуки и можещите и знаещите се възползват от това . Главния въпрос е не дали е законно , защото всичко ще бъде направено според закона , а дали това е морално . Ядосах се от реакцията на един син дегенерат , който не вижда гредата в окото си , но търси треска в чуждото . Бъди здрав !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Явно само Градев може да обясни как и какво и какво ще стане с парите на хората на които ЦСКА даължи и явно други клубове не може да се възползват от тази промоция

И преди и сега Левски значи Свобода