lider-83 написа:milen.hristov написа:Всеки който иска и има основание ще може да съди (бъдещите бивши)собственици на ЦСКА или фирмата която представляват и в се е водила собственик за съответният период в ЦСКА.
Ще дам и друг пример
Хипотетично, съм собственик на верига хранителни магазини, но не съм коректен спрямо служителите и доставчиците, и едните и другите завеждат дела за забавяне на плащанията ми с 6 месеца. В един момент идва друга фирма и желае да закупи от моята тази верига магазини, аз се съгласявам и го правя.
Това, не съм собственик на веригата не спира делата срещу мен, защото те са заведени срещу мен и фирмата която представлявам и тогава е била собственик на магазините.
Логично новият собственик и фирмата му нямат никакво отношение спрямо делата които са заведени веригата, понеже те са заведени за период в който друг е бил собственик. Дори да с запазят част от старите работници, те трябва да подпишат нови догори, които да бъдат с новата фирма, дори и условията да са останали същите .
Искаш да ми кажеш че Титан ще се откаже от ЦСКА и ще продължи да дължи пари ( няма значение колко са ) но не съм чул да са взели колата или апартамента на някой от собствениците или запорирали а всичко е на сметката на ЦСКА те иначе за какво да се сливат да им останат само задълженията ли ?
То за това единственият вариант е да бъдат фалирани и да се създаде ново дружество, като се започне от окръжните групи или да се купи лиценза на някой друг