Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PAPI1912

Re: Христолов на неделно рандеву с адвоката си Шилев

Мнениеот PAPI1912 » 04 окт 2009 20:42

защо трябва да се показва по медийте неразбирам. нали се среща със селския да преговаря и нали се видя със трима от тарторите след мача със славия и лично е гарантирал че работата ще стане на 100% . лично съм говорил и със тримата така че неговоря празни приказки. споко всичко ще е ок.

ruuni9

Re: Христолов джироса акциите си в Ботев днес

Мнениеот ruuni9 » 04 окт 2009 21:12

NOTARIALNATA ZAVERKA FORMALNOST LI E ? AMI TOI MITKO E NAI-SILEN PRI FORMALNOSTITE. TAKA 6TE IM GO SLOJI NAKRAQ.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 04 окт 2009 21:40

ruuni9 написа:NOTARIALNATA ZAVERKA FORMALNOST LI E ? AMI TOI MITKO E NAI-SILEN PRI FORMALNOSTITE. TAKA 6TE IM GO SLOJI NAKRAQ.

глупак вече имаме свободен БОТЕВ а такива като теб им пожелавам сън да не ги хваща от яд че отбора на пловдив вече е свободен
селски вземи си скункса не се сърди

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 04 окт 2009 22:25

Ясно е, че сделката си е факт отвсякъде. Оставете адвокатите да си свършат работата, а ние да се настройваме за мача с ЦСКА. С всеки мач отборът играе все по - добре. Да не говорим за мотивацията и хъса за игра. За мен Локо Сф са най - балансирания и най - добрия отбор в групата. Точката срещу тях означава, че спокойно ще си бием и навън, особено в последните пет мача. Днес гледах последните минути на ЦСКА срещу Сливен. Въпрос на време е някой да ги разкрие по - сериозно що за балон са. Няма по - добър момент от сега за обявяване на сделката + победа.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 04 окт 2009 22:39

Канар написа:Ясно е, че сделката си е факт отвсякъде. Оставете адвокатите да си свършат работата, а ние да се настройваме за мача с ЦСКА. С всеки мач отборът играе все по - добре. Да не говорим за мотивацията и хъса за игра. За мен Локо Сф са най - балансирания и най - добрия отбор в групата. Точката срещу тях означава, че спокойно ще си бием и навън, особено в последните пет мача. Днес гледах последните минути на ЦСКА срещу Сливен. Въпрос на време е някой да ги разкрие по - сериозно що за балон са. Няма по - добър момент от сега за обявяване на сделката + победа.

Абсолютно съм съгласен с мнението. Отборът върви по възходяща линия , и най-вече се надявам кондиционното състояние на играчите да става все по-добро. Иначе вече видяхме - рагаците имат футболни умения и култура , неща които липсваха на христоловите играчи. Все още има дупки в защитата ,но аз смятам че това е по-малкия проблем. По-важно е да засилим нападателната мощ и да бележим , защото само с атакуваща игра можем да натрупаме точки до края на полусезона. За тази цел много добре ще ни дойде нападателя от ВИТЕС . Тоя Мбомба е точно това ,което ни трябва ! От клиповете в интернет са вижда ,че става и за таран , а и излиза добре от дълбочина с топка в краката. Карле по фланга , Мбомба в центъра ,зад него Морини , в средата Карамана... защитата подсилена с урогваеца , а и малкият Велинов като че ли изкупи люха със Славия с добро пазене в София... :) Нещата изглеждат оптимистично. 15-20 хиляди канара на Колежа след две седмици + един такъв отбор във възход могат да изненадат неприятно Чорбата.

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 04 окт 2009 22:50

Съгласен. Само където Карамана няма да играе, което си е проблем. Можем да отчетем и работата на Пичони. Явно е добър мотиватор, а от хора присъствали на тренировките, разбирам, че има какво да се види.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 окт 2009 22:52

Да ти кажа лиспата на Карамана няма да е кой знае ква трагедия. С нищо не ме впечетли в двата мача дето игра. Но пък от друга страна нямаме кой да го замести :cry:
ИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 04 окт 2009 22:58

Нали новия ни въз пълничак директор каза, че до мача със ЦСКА-то ще докара още 4-5 играча като прибавим и нападателя от Витес и двете седмици тренировки мисля, че до мача с червените ще изглеждаме доста по добре във всички линии.Сигурно и поне една контрола ще изиграят за тези 14 дена.

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 04 окт 2009 23:00

Ако влезе Ола и още един нападател, отборът ще се балансира. Дано след паузата да са вече във форма. Васко също трябва да играе титуляр. Малкият Кочев на смяна също. Това талантливото италианче и него ми се ще да видя.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 04 окт 2009 23:15

Ами според мене тази пауза идва точно навреме хем ще си вдигнат физическата подготовка хем ще се обиграят още малко.Даже си мисля , че за тези две седмици физическата им подготовка на повечето би трябвало да е на макс за мача с ЦСКА

Върни се в “Архив”