Искам да попитам ако е толкова лесно да се вземе лиценза на друг отбор и да се започне на чисто като даже си запазваш титлите , историята и името. ( Градев казва че няма никакъв проблем това да стане ) Не можели примерно Батков да вземе кредити да кажем 100 000 000 лв и да построи стадиона да направи селекция за шампионска лига и после като вземат да си ги търсят да обяви несъстоятелност да фалира да вземем лиценза на някои средняк ( като даде някой лев на собственика ) и така пак си е Левски само че без дългове с нов стадион и тн... Просто ми се вижда много лесно и едва ли адвокатите примерно на Рейнджърс не са се сетили. Или ния сме най умните и най големите тарикати ?
Просто не мисля че е толкова лесно и от Фифа и Уефа ще се зарадват много.
Взимане на лиценза на друг отбор.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Взимане на лиценза на друг отбор.
И преди и сега Левски значи Свобода
Re: Взимане на лиценза на друг отбор.
Ти ако си тръгнал да вярваш на Градев за правни въпроси...

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Не че вярвам само ми е интересно възможно ли е това наистина и какво става с хората които си търсят парите. А мисля че и някой от шефовете на ЦСКА каза че даже щели да станат със 35 титли. И ако това наистина е възможно защо не се възползват и други отбори 

Какво сте го захапали този случай.
Цветан Василев купи Виваком без да даде 1 лев.
Миналата година Собствениците на ПИБ получиха 500млн. лева държавна помощ.
Домусчиеви взеха корабростроителницата във Варна за жълти стотинки.
Имаше протести срещу монополите, файда никаква, пак си правят каквото искат.
И още, и още, и още...
Имаме много по сериозни проблеми от това по какъв начин ще стане преминаването на Ганчев от Литекс в ЦСКА.
Цветан Василев купи Виваком без да даде 1 лев.
Миналата година Собствениците на ПИБ получиха 500млн. лева държавна помощ.
Домусчиеви взеха корабростроителницата във Варна за жълти стотинки.
Имаше протести срещу монополите, файда никаква, пак си правят каквото искат.
И още, и още, и още...
Имаме много по сериозни проблеми от това по какъв начин ще стане преминаването на Ганчев от Литекс в ЦСКА.
За последните 20 години има десетки случаи на "взимане на лиценз" в родния ни футбол и поне аз не знам това да се отразило по някакъв начин на историята на клубовете. Сега понеже е замесено името ЦСКА и се правят драми.
Tommi написа:Ти ако си тръгнал да вярваш на Градев за правни въпроси...![]()
![]()
не се занимавайте с неща ,които са извън компетенцията ви,....вие така се вълнувате все едно вашите пари харчат!
lider-83 написа:Не че вярвам само ми е интересно възможно ли е това наистина и какво става с хората които си търсят парите. А мисля че и някой от шефовете на ЦСКА каза че даже щели да станат със 35 титли. И ако това наистина е възможно защо не се възползват и други отбори
Малко странно е така избирателно да се прехвърлят активи.

Последна промяна от Tommi на 08 юни 2013 17:49, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
lider-83 написа:Искам да попитам ако е толкова лесно да се вземе лиценза на друг отбор и да се започне на чисто като даже си запазваш титлите , историята и името. ( Градев казва че няма никакъв проблем това да стане ) Не можели примерно Батков да вземе кредити да кажем 100 000 000 лв и да построи стадиона да направи селекция за шампионска лига и после като вземат да си ги търсят да обяви несъстоятелност да фалира да вземем лиценза на някои средняк ( като даде някой лев на собственика ) и така пак си е Левски само че без дългове с нов стадион и тн... Просто ми се вижда много лесно и едва ли адвокатите примерно на Рейнджърс не са се сетили. Или ния сме най умните и най големите тарикати ?
Просто не мисля че е толкова лесно и от Фифа и Уефа ще се зарадват много.
Не те познавам кой си, но вече разбрах най главното за теб !!!!! Оцелял си , запазил си способност да мислиш и разсъждаваш !!!!! Искам и да те попитам " Ти съгласен ли си държавата да бъде ощетена с 5 -6 милиона лева от неплатените данъци на панчаревци ? А дали са съгласни да изгубят парите си кредиторите им, част от които са бивши техни

Последна промяна от Yoda на 08 юни 2013 17:56, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Исках просто да попитам възможно ли е това. Не познавам историята на всички клубове но знам че Ботев почна от долните групи ( незнам дали и ситоацията е същата ) но за мен си е същия Ботев ( незнам дали на хартия му се е изтрила историята ). Просто исках да попитам ако е толкова лесно защо и други клубове не се възползват от това и то не само бг.
lider-83 написа:Исках просто да попитам възможно ли е това. Не познавам историята на всички клубове но знам че Ботев почна от долните групи ( незнам дали и ситоацията е същата ) но за мен си е същия Ботев ( незнам дали на хартия му се е изтрила историята ). Просто исках да попитам ако е толкова лесно защо и други клубове не се възползват от това и то не само бг.
Ботевистите твърдят, че сегашното дружество всъщност е истинският Ботев, а дружеството на Христолов няма нищо общо с истинския Ботев. И се аргументират с някакви документални пропуски от едно време или нещо подобно. Абе и при тях е сложна работа.