Уважавате ли други агитки и отбори?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- arekusanderu
- Контакти:
Re: Уважавате ли други агитки и отбори?
Уважавам агитката на Чезена,защото е и по голяма от тази на Цска,и левски.......и поклон на тази на Ботев Пловдив. 

FORZA CESENA !!!
-
- Контакти:
Без име написа:В България уважавам само Локомотив Пловдив. И като агитка, и като отбор.
Отборите на малцинствата се уважават.
- sudromanista73
- Контакти:
МУР_ТУЛУЗОВ написа:sudromanista73 написа:МУР_ТУЛУЗОВ написа:Уважавам агитките на Локо(ПД) и на Скуадра виола- ЕТЪР, защото те са едни от малкото агитки които не скандират обиди по адрес на Левски...всъщност същото може да се каже и за Лудогорец, поне аз в Разград не съм чул скандирания " К*Р за Левски" или "говеда".Агитки които подкрепят собствения си отбор, а не обиждат другите- такива са достойни за уважение, останалото е леш.Двете най-хейтърски публики е ясно кои са- розовите другарки и жълтурите от Пловдив, при тях всичко е само омраза, омраза, омраза
За омраза,декларации и песни с/у жАлтите,другарките зад ВСИ нямат равни...Това е начинът им на жалко съществуване и даже плакати вдигаха,за това(справка мача им с калъфките,през тази година).Повярвай ми.
Респект и уважение имам към ЦСКА,Пирин,Миньор и Спартак Плевен.
к'ви калъфки бре, Левски е рекордьор по шампионски титли на България, както и по втори места разбира се- т.е.- тотален хегемон, ако не е втори е първи и обратното...зловеща доминация братле
Пич,от мен бързо оздравяване и след това мини един бърз курс по правопис.Това словосъчетание,ще го запомня:...- т.е.-...

Като агитка Ботев Пловдив отбори Пирин Благоевград и Марек Дупница.Като агитки извън България Аржентинските Италианските и Урава Ред.
В България на Ботев Плд, в чужбина на О. Марсилия 

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
- Agnostic front 1912
- Контакти:
ЦСКА София,Миньор Перник и Нефтохимик.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
- kostura_1912
- Контакти:
cska,minyor,naftata
Ако агитките в България не се интересуваха от враговете си, когато не играят срещу тях щеше да е много по-добре.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Агитките на Берое,Локо ГО,Етър ,Черноморец,Черно море и Локо Сф
По принцип уважавах по-голяма част от отборите и голяма част от техните фенове, но откакто влизам в този форум благодарение на техните "фенове" вече уважавам само малка част от тях. Жалко.
...
Върни се в “Футбол - България”