Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот onceMORT » 08 юни 2013 17:04

maidena написа:
ShooterMan написа:Болен Сайдеров продаде България!Казвам го като човек,който гласува за него.Подобно надупване към крадците от ДПС не съм очаквал.Срам и позор.Сайдера е изключително подъл и двуличен човек.

Братко,нищо не е продал!!!Кажи кое е по-добре да се сформира правителство от БСП и ДПС,както и стана или да се бръкне в кацата с меда на държавните пари и да има нови избори,че всякакви кретени да клъвнат по 12 кинта за глас???Не искам да защитавам никой,аз лично съм адски много против цигани,турци и т.н.,не ме кефят ДПС ама хич не ме кефят,но по-добре така отколкото само да има избори от сутрин до вечер.

Цената на едни нови избори е доста по-ниска от цената на Белене. Съдът още не се е произнесъл по това дали ще има нови избори. Така че все още е сложно.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 юни 2013 17:06

maidena написа:
onceMORT написа:
maidena написа:ФАКТ,и Господ да слезе докато не се сменят всичките познати физиономии ит парламента,няма кой да ни помогне.Може и да ме оплюваш но според мен най-правилно беше да се гласува за АТАКА.Не искам да агитирам никой ,не съм им член или нещо подобно,просто може би най-много успяха да ме заблудят те,че да ми вземат гласа.Знам ли? :?

Аз не оплювам никого заради изборът му, това е идеята на демокрацията все пак. Просто е жалко да гледам как някой ми се пише морален, а се е насрал да ушите. Всички говорят за калинки в парламента, но никой не споменава че единственият осъден педофил, хванат със свалени гащи беше от Атака, да истина е че той поне имаше планове за интеграцията на малцинствата. :mrgreen: Досега не съм видял някой да не се е осрал в политиката. Това предаване така и няма да го гледам, обещал съм си след Катуница, да не гледам БТВ, това е моят начин да ги накажа икономически.

Не знам какво да ти кажа,всеки си е прав за себе си,затова следващия път на изборите мощно за Светльо Витков и ще слушаме Хиподил по националния ефир от сутрин до вечер :) :) :) :)

Светльо нямаше икономическа програма, затова не гласувах за него. Само това ме спря. Реално той, трябваше да е протестният вот, но разни хора...
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 17:07

bubka написа:Момчета, като ви чета и ми става малко гадно, че сте леко заблудени.
Това правителство съществува в този си вид заради АЕЦ Белене и руските енергийни интереси
Волен даде живот на това правителство не за да изгони ГЕРБ от властта, а поради причината, която споменах по-горе. Оттам нататък всичко друго са сценки и постановки, през ку@а му е на Волен дали е изгонил ГЕРБ от властта или не.
Във връзка с горното. Следващата зима ще има "недостиг на ел.енергия". Може би и режим на тока. След това на стадото ще му бъде втълпено колко важно е да се построи АЕЦ Белене. Букмаркнете си това мое мнение. Зимата ще ви го припомня. ;)

Стига с тази патологична русфобия, бе! Имам чувството, че на някои хора Русия сигурно им е виновна, че и жените им не им пускат. :lol: :mrgreen: А иначе АЕЦ "Белене" категорично трябва да бъде построен и затова Орешарски заслужава адмирации за заяваката си, че ше преосмисли този проект.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 юни 2013 17:08

Като АЕЦ Белене трябва да е построен, при това категорично, защо тройната коалиция не я построи?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юни 2013 17:09

Ако ще от глад да умирам,ако ще да има изобри през месец...БЪЛГАРИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ДЪРЖАТ ТУРЦИТЕ ИЗВЪН ВЛАСТТА!!!Всеки,повтарям - ВСЕКИ,който спомогне или се коалира с ДПС или ги докара на власт е отрепка,предател,боклук,нищожество,мазмантия...Всички български партии трябва да са преди всичко БЪЛГАРСКИ и първостепенната им задача да е да НЕДОПУСКАТ турската партия ДПС под каквато и форма да е на власт!Затова гласувах за Болен Сайдеров,защото мислех,че той точно никога няма да позволи това,а всъщност беше първия ГЬОТВЕРЯН на Лютви Местан.Място не мога да си намеря от яд
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 17:09

MCMXIII написа:Като АЕЦ Белене трябва да е построен, при това категорично, защо тройната коалиция не я построи?

Нищо, сега ще я построи! :P

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 17:11

ShooterMan написа:Ако ще от глад да умирам,ако ще да има изобри през месец...БЪЛГАРИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ДЪРЖАТ ТУРЦИТЕ ИЗВЪН ВЛАСТТА!!!Всеки,повтарям - ВСЕКИ,който спомогне или се коалира с ДПС или ги докара на власт е отрепка,предател,боклук,нищожество,мазмантия...Всички български партии трябва да са преди всичко БЪЛГАРСКИ и първостепенната им задача да е да НЕДОПУСКАТ турската партия ДПС под каквато и форма да е на власт!Затова гласувах за Болен Сайдеров,защото мислех,че той точно никога няма да позволи това,а всъщност беше първия ГЬОТВЕРЯН на Лютви Местан.Място не мога да си намеря от яд

Ако малко разсъждаваше, то щеше да знаеш, че троянските коне на Турция са ГРОБ и НПСД (партията на Касим Дал). ДПС отдавна е в немилост пред Ердоган.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 юни 2013 17:11

Гоце написа:
bubka написа:Момчета, като ви чета и ми става малко гадно, че сте леко заблудени.
Това правителство съществува в този си вид заради АЕЦ Белене и руските енергийни интереси
Волен даде живот на това правителство не за да изгони ГЕРБ от властта, а поради причината, която споменах по-горе. Оттам нататък всичко друго са сценки и постановки, през ку@а му е на Волен дали е изгонил ГЕРБ от властта или не.
Във връзка с горното. Следващата зима ще има "недостиг на ел.енергия". Може би и режим на тока. След това на стадото ще му бъде втълпено колко важно е да се построи АЕЦ Белене. Букмаркнете си това мое мнение. Зимата ще ви го припомня. ;)

Стига с тази патологична русфобия, бе! Имам чувството, че на някои хора Русия сигурно им е виновна, че и жените им не им пускат. :lol: :mrgreen: А иначе АЕЦ "Белене" категорично трябва да бъде построен и затова Орешарски заслужава адмирации за заяваката си, че ше преосмисли този проект.

Не е русофобия, аз искам да се построи Белене, но на крайна цена не повече от 4 млрд., а те ще я построят за 10-20 млрд. крайна цена, а за баламурниците ще обяват 2-4млрд цена на реакторите. Категорично не е имаше референдум все пак. Не говори за фобии и фили, доста е ограничено. Всеки си гледа неговият интерес, ако е в интерес на Русия да ни го набие и да изкара кинти, веднага ще го получим в гръб. Българският интерес няма да бъде пазен от чужда държава, само от нас зависи да го пазим.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 юни 2013 17:12

Гоце написа:
MCMXIII написа:Като АЕЦ "Белене" трябва да е построене, при това категорично, защо тройната коалиция не я построи?

Нищо, сега ще я построи! :P

Това май ти го говорят звездите... На Волен също.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 юни 2013 17:15

Някой ще ем светне ли какво е това ГРОБ и не е ли жалко да пишеш от 20 ника, Гоце :oops:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Свободна зона”