orlando7 написа:maidena написа:Добър ден на всички.Никога не съм искал да се регистрирам по форуми и т.н.,но някои мнения просто ме принуждават да го направя.В случая за Волен!!Да аз съм привърженик на Атака и гласувах за тях,според мен Волен правилно даде кворума,след като ГЕРБ няма с кой да направят коалиция,беше ясно че ще ни управляват БСП и ДПС.Сидеров правилно даде гласа си ,защото какво трябваше да стане да има нови избори и пак всякакви партии и партийки да глътнат от и без това изтънелия държавен бюджет по 12 лв.на глас ли???Хора мислете малко,при ББ беше световната криза,да спаси България от фалит,не станахме като гърци и испанци да речем,но какво друго направи,за да вдигне стандарта ни???Приятен ден на всички!
А бе, какво ги отваряш? Виж че са се задавили от слюнка и ако преглътнат ще се удавят!
Нищо напротив, това е политиката на всички ни е ясно това. Но да ми играе циркове с обяснения за учители и лекари, и че затова бил се регистрирал е малко смешно нали. Виж никъде няма да намериш пост да агитирам за която и да е политическа сила. Но когато лапа пи.ки, не е нормално да ми се изявява, като големия патриот. Не всички дори от политиците в България са толко дебелооки, че да закарат не по една а по две от жените си в парламента. След това излиза нареклият сам себе си "помияр" и ми разиграва картата на почтенноста и патриотизма. Малко жалка е тази картинка нали.