Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот onceMORT » 08 юни 2013 16:44

orlando7 написа:
maidena написа:Добър ден на всички.Никога не съм искал да се регистрирам по форуми и т.н.,но някои мнения просто ме принуждават да го направя.В случая за Волен!!Да аз съм привърженик на Атака и гласувах за тях,според мен Волен правилно даде кворума,след като ГЕРБ няма с кой да направят коалиция,беше ясно че ще ни управляват БСП и ДПС.Сидеров правилно даде гласа си ,защото какво трябваше да стане да има нови избори и пак всякакви партии и партийки да глътнат от и без това изтънелия държавен бюджет по 12 лв.на глас ли???Хора мислете малко,при ББ беше световната криза,да спаси България от фалит,не станахме като гърци и испанци да речем,но какво друго направи,за да вдигне стандарта ни???Приятен ден на всички!

А бе, какво ги отваряш? Виж че са се задавили от слюнка и ако преглътнат ще се удавят!

Нищо напротив, това е политиката на всички ни е ясно това. Но да ми играе циркове с обяснения за учители и лекари, и че затова бил се регистрирал е малко смешно нали. Виж никъде няма да намериш пост да агитирам за която и да е политическа сила. Но когато лапа пи.ки, не е нормално да ми се изявява, като големия патриот. Не всички дори от политиците в България са толко дебелооки, че да закарат не по една а по две от жените си в парламента. След това излиза нареклият сам себе си "помияр" и ми разиграва картата на почтенноста и патриотизма. Малко жалка е тази картинка нали.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

maidena
Контакти:

Мнениеот maidena » 08 юни 2013 16:49

onceMORT написа:
orlando7 написа:
maidena написа:Добър ден на всички.Никога не съм искал да се регистрирам по форуми и т.н.,но някои мнения просто ме принуждават да го направя.В случая за Волен!!Да аз съм привърженик на Атака и гласувах за тях,според мен Волен правилно даде кворума,след като ГЕРБ няма с кой да направят коалиция,беше ясно че ще ни управляват БСП и ДПС.Сидеров правилно даде гласа си ,защото какво трябваше да стане да има нови избори и пак всякакви партии и партийки да глътнат от и без това изтънелия държавен бюджет по 12 лв.на глас ли???Хора мислете малко,при ББ беше световната криза,да спаси България от фалит,не станахме като гърци и испанци да речем,но какво друго направи,за да вдигне стандарта ни???Приятен ден на всички!

А бе, какво ги отваряш? Виж че са се задавили от слюнка и ако преглътнат ще се удавят!

Нищо напротив, това е политиката на всички ни е ясно това. Но да ми играе циркове с обяснения за учители и лекари, и че затова бил се регистрирал е малко смешно нали. Виж никъде няма да намериш пост да агитирам за която и да е политическа сила. Но когато лапа пи.ки, не е нормално да ми се изявява, като големия патриот. Не всички дори от политиците в България са толко дебелооки, че да закарат не по една а по две от жените си в парламента. След това излиза нареклият сам себе си "помияр" и ми разиграва картата на почтенноста и патриотизма. Малко жалка е тази картинка нали.

ФАКТ,и Господ да слезе докато не се сменят всичките познати физиономии ит парламента,няма кой да ни помогне.Може и да ме оплюваш но според мен най-правилно беше да се гласува за АТАКА.Не искам да агитирам никой ,не съм им член или нещо подобно,просто може би най-много успяха да ме заблудят те,че да ми вземат гласа.Знам ли? :?

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 08 юни 2013 16:53

tsonpen написа:Дълг на всеки мъж и българин е като види дребния охлюв да му шибне един шамар. Като почнем от там, че подобно селяндурско отношение към жена може да има или освидетелстван или човек без всякакво възпитание и стигнем до това, че вече е време подобни нагли измамници, които се издържат от данъците ни, да си намерят мястото, а то е далеч от парламента.

Дълг на всеки българин като тебе е като срещне 135 килограмовият си любимец от съседното село до София е да се наведе и да надуе саскофона му! Що не питаш как данъците ти превозват "бистришките тигри" до морето,умник мамин!
Последна промяна от orlando7 на 08 юни 2013 16:57, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юни 2013 16:54

Болен Сайдеров продаде България!Казвам го като човек,който гласува за него.Подобно надупване към крадците от ДПС не съм очаквал.Срам и позор.Сайдера е изключително подъл и двуличен човек.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 юни 2013 16:57

maidena написа:
onceMORT написа:Нищо напротив, това е политиката на всички ни е ясно това. Но да ми играе циркове с обяснения за учители и лекари, и че затова бил се регистрирал е малко смешно нали. Виж никъде няма да намериш пост да агитирам за която и да е политическа сила. Но когато лапа пи.ки, не е нормално да ми се изявява, като големия патриот. Не всички дори от политиците в България са толко дебелооки, че да закарат не по една а по две от жените си в парламента. След това излиза нареклият сам себе си "помияр" и ми разиграва картата на почтенноста и патриотизма. Малко жалка е тази картинка нали.

ФАКТ,и Господ да слезе докато не се сменят всичките познати физиономии ит парламента,няма кой да ни помогне.Може и да ме оплюваш но според мен най-правилно беше да се гласува за АТАКА.Не искам да агитирам никой ,не съм им член или нещо подобно,просто може би най-много успяха да ме заблудят те,че да ми вземат гласа.Знам ли? :?

Аз не оплювам никого заради изборът му, това е идеята на демокрацията все пак. Просто е жалко да гледам как някой ми се пише морален, а се е насрал да ушите. Всички говорят за калинки в парламента, но никой не споменава че единственият осъден педофил, хванат със свалени гащи беше от Атака, да истина е че той поне имаше планове за интеграцията на малцинствата. :mrgreen: Досега не съм видял някой да не се е осрал в политиката. Това предаване така и няма да го гледам, обещал съм си след Катуница, да не гледам БТВ, това е моят начин да ги накажа икономически.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 16:57

dunavfc написа:
Защото при нови избори,резултатите щяха да са подобни,докато сега,след катастрофалното управление,което ни предстои,ГЕРБ ще вдигнат доверието към себе си поне с 10 % и при нови избори догодина,ГЕРБ ще спечели отново мнозинство

И накрая един мармот........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dunavfc написа:
А симпатизант на АТАКА да ми говори за разцепленията на другите партии е толкова двулично и смешно,че няма на къде...

Вместо да говорим наизуст е по-добре да погледнем фактите.

http://bulgarski.pogled.info/news/46148/I-v-Stara-Zagora-oblasten-lider-napuska-GERB

/Поглед.инфо/ Още един местен лидер на ГЕРБ обяви, че напуска партията и предупреди, че разцеплението в доскоро управлявалата партия тлее. В четвъртък на пресконференция областният управител на Стара Загора Недялко Недялков заяви, че излиза от активната политика.

"Ще се завърна в нея, ако от ръководството на партията отсъства Цветан Цветанов“, каза Недялков пред журналисти.

Според него ГЕРБ трябва да се пречисти. "Официалното разцепление на партията тлее, искрите набират скорост", подчерта Недялков.

Той каза, че е създавал партията в Старозагорска област преди седем години и тези, които са го последвали, са подкрепяли Бойко Борисов, а не Цветан Цветанов.

"Романтичният период на ГЕРБ приключи, сега в партията се настани черен пиар, доносници и нагаждачи“, каза Недялков. Той заяви, че категорично подкрепя да се издигат местни хора в кандидат-депутатските листи.

Областният управител на Стара Загора сподели още, че е бил излъган от Цветанов, че ще бъде водач на листа. Това е станало на официална среща на областните активи, а вместо него начело на листата е била избрана Лиляна Павлова без обяснение след това. Той припомни, че като областен координатор на ГЕРБ не е загубил нито едни избори.

Недялков изрази надежда да бъдат реализирани неговите основни приоритети като областен управител - изграждането на карго-летище, тунел под Шипка, нови мощности в "Марица-Изток" и връзка на Стара Загора с автомагистрала "Тракия".

Само ден по-рано зам.-областният управител на Пловдив и координатор на ГЕРБ в район Пловдив Източен Георги Игнатов обяви, че напуска партията, "омерзен" от кариеризма и намесата "отгоре" в кадруването по места. Игнатов написа в отворено писмо до медиите, че нещата са прелели, когато лидерът Бойко Борисов е заявил неотдавна, че "партията не е моя, а на Цветанов".

:P

maidena
Контакти:

Мнениеот maidena » 08 юни 2013 17:00

ShooterMan написа:Болен Сайдеров продаде България!Казвам го като човек,който гласува за него.Подобно надупване към крадците от ДПС не съм очаквал.Срам и позор.Сайдера е изключително подъл и двуличен човек.

Братко,нищо не е продал!!!Кажи кое е по-добре да се сформира правителство от БСП и ДПС,както и стана или да се бръкне в кацата с меда на държавните пари и да има нови избори,че всякакви кретени да клъвнат по 12 кинта за глас???Не искам да защитавам никой,аз лично съм адски много против цигани,турци и т.н.,не ме кефят ДПС ама хич не ме кефят,но по-добре така отколкото само да има избори от сутрин до вечер.

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 17:01

Из логиката на средностатистическия гербераст:

Бойко е добър и отстоява българските национални интереси, нищо, че се прегръща с фанатизирания ислямист Ердоган. Волен обаче е лош и трябва да си сложи фес, защото не позволи да се реставрира най-протурското управление в България.

Изображение

maidena
Контакти:

Мнениеот maidena » 08 юни 2013 17:02

onceMORT написа:
maidena написа:
onceMORT написа:Нищо напротив, това е политиката на всички ни е ясно това. Но да ми играе циркове с обяснения за учители и лекари, и че затова бил се регистрирал е малко смешно нали. Виж никъде няма да намериш пост да агитирам за която и да е политическа сила. Но когато лапа пи.ки, не е нормално да ми се изявява, като големия патриот. Не всички дори от политиците в България са толко дебелооки, че да закарат не по една а по две от жените си в парламента. След това излиза нареклият сам себе си "помияр" и ми разиграва картата на почтенноста и патриотизма. Малко жалка е тази картинка нали.

Аз не оплювам никого заради изборът му, това е идеята на демокрацията все пак. Просто е жалко да гледам как някой ми се пише морален, а се е насрал да ушите. Всички говорят за калинки в парламента, но никой не споменава че единственият осъден педофил, хванат със свалени гащи беше от Атака, да истина е че той поне имаше планове за интеграцията на малцинствата. :mrgreen: Досега не съм видял някой да не се е осрал в политиката. Това предаване така и няма да го гледам, обещал съм си след Катуница, да не гледам БТВ, това е моят начин да ги накажа икономически.

Не знам какво да ти кажа,всеки си е прав за себе си,затова следващия път на изборите мощно за Светльо Витков и ще слушаме Хиподил по националния ефир от сутрин до вечер :) :) :) :)

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 17:03

maidena написа:
ShooterMan написа:Болен Сайдеров продаде България!Казвам го като човек,който гласува за него.Подобно надупване към крадците от ДПС не съм очаквал.Срам и позор.Сайдера е изключително подъл и двуличен човек.

Братко,нищо не е продал!!!Кажи кое е по-добре да се сформира правителство от БСП и ДПС,както и стана или да се бръкне в кацата с меда на държавните пари и да има нови избори,че всякакви кретени да клъвнат по 12 кинта за глас???Не искам да защитавам никой,аз лично съм адски много против цигани,турци и т.н.,не ме кефят ДПС ама хич не ме кефят,но по-добре така отколкото само да има избори от сутрин до вечер.

Не се хаби да спориш с такива. Фейсбук и всички форуми са задръстени с гербери, които се правят на разочаровани привърженици на "Атака". Милиционерите от ГЕРБ владеят такива прийоми до съвършенство. :x

Върни се в “Свободна зона”