Гоце написа:onceMORT написа:Гоце написа:
Първо, БТВ е най-слугинската медия спрямо ГРОБ.
И второ, предпочитам Местан, Станишев и Орешарски пред мутрата. Защо ли? Защото много добре си спомням какъв беше жизненият ми стандарт от 2005 до 2009 г. и как той драстично започна да спада от лятото на 2009 г., когато властта бе поета от ГРОБ. Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни". Това не е цинизъм, а прагматизъм, който естествено не може да бъде разбран от закърнелите мозъци, които разсъждават по абсурдната логика, че е по-добре да се гласува за некадърници, отколкото за "комунисти" или хора с малцинствен произход.
Това вече е обосновано мнение, мнение на зрял човек, моето е различно но тази гледна точка ми е разбираема. Сега дай и обосновано мнение за гласуване за Волен.
Ами, до последно мислих за коя от многото националистически партии да гласувам и накрая реших за "Атака", защото стигнах до извода, оказал се впоследствие и верен, че останалите формации от това пространство като ВМРО и НФСБ нямат сериозни шансове да прескочат 4%-та бариера. Както виждаш, вотът ми е бил напълно прагматичен. И в този аспект държа да отбележа, че аз самият никога не съм идеализирал "Атака", като винаги съм бил наясно, че тази партия също има много кусури. Такива обаче имат и ВМРО, и НФСБ и т.н.
А колкото до избора на ново правителство, Волен постъпи изключително мъдро и държавнически, тъй като пресече опитите за реставрация на най-корумпираното, крадливо, нагло и некадърно управление от 1878 г. насам - това на ГРОБ.
Аз постъпих точно така, както и ти.
Лорето си личеше ,че има поставено спецзадание да провокира Сидеров.Още от началото го подкара докато му кипне.Тя много добре зна е,че е кибритлия и не му трябва много.
Босфор ТВ отдавна са ми ясни още от проблемите в Катуница.