Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 15:10

Колкото и да си плямпате, Волен си свърши работата перфектно. 8-) Благодарение на него герберската мафия не успя да се докопа отново до властта. 8-) А от това ще последва и разпадът на ГРОБ, тъй като властта е единствената сила, която може да държи единна подобна партия. И този процес в интерес на истината вече започна, като само за една седмица имаше разцепления във варненската и старозагорската организации на ГЕРБ. :mrgreen:

[offtopic]Много е забавно да гледам как се пенят "фенчетата" на Бойко :P[/offtopic]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 08 юни 2013 15:11

Гоце написа:Колкото и да си плямпате, Волен си свърши работата перфектно. 8-) Благодарение на него герберската мафия не успя да се докопа до властта. 8-) А от това ще последва и разпадът на ГРОБ, тъй като властта е единствената сила, която може да държи единна подобна партия. И този процес в интерес на истината вече започна, като само за една седмица имаше разцепления във варненската и старозагорската организации на ГЕРБ. :mrgreen:

[offtopic]Много е забавно да гледам как се пенят "фенчетата" на Бойко :P[/offtopic]

Гоце, що не ходиш на палатковия лагер пред бтв и да викаш: Извинисебе! :lol:

ПП: Раздават и безплатна пица!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 юни 2013 15:14

pas написа:Един журналист има смелост да нарича нещата с истинските им имена и този журналист е бременна жена! Срам за всички мижитурки и нагаждачи. Сидеров е един простак и лумпен, който всеки ден прави скандали, за да не отговаря на неудобни въпроси.

Тъжното и страшното е не поведението на селски бабаит /макар, че самият Сидеров е слаботелесен и разчита на антуража си/, а факта колко много хора се радват на подобно държание.

Аз се срамувам, че това е лицето на българската политика. Срамувам се, че този човек посяга на журналисти, полицаи и на всеки, който не му харесва. Срамувам се от мутрите му, които пазят пред Народното събрание. Срамувам се от езика му. Срамувам се от ретроградните му идеали. Срам ме, макар никога да не съм гласувал за него.

Само един въпрос към привържениците му: Наистина ли все още вярвате, че е националист, даже и след коалицията му с ДПС? Мислех си, че дори идиот ще се събуди след като ДПС е на власт с неговия глас.

+ 1000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2013 15:21

Гоце написа:Колкото и да си плямпате, Волен си свърши работата перфектно. 8-) Благодарение на него герберската мафия не успя да се докопа отново до властта. 8-) А от това ще последва и разпадът на ГРОБ, тъй като властта е единствената сила, която може да държи единна подобна партия. И този процес в интерес на истината вече започна, като само за една седмица имаше разцепления във варненската и старозагорската организации на ГЕРБ. :mrgreen:

Много бъркаш ;) Нямаш си представа,каква грешка направи Волен,след като даде живот на това правителство.Защото при нови избори,резултатите щяха да са подобни,докато сега,след катастрофалното управление,което ни предстои,ГЕРБ ще вдигнат доверието към себе си поне с 10 % и при нови избори догодина,ГЕРБ ще спечели отново мнозинство,докато боклука Волен Сидеров ще остане извън парламента за сметка на своите опоненти от НФСБ ;)

А симпатизант на АТАКА да ми говори за разцепленията на другите партии е толкова двулично и смешно,че няма на къде...

gasspod
Контакти:

Мнениеот gasspod » 08 юни 2013 15:26

pas написа:Един журналист има смелост да нарича нещата с истинските им имена и този журналист е бременна жена! Срам за всички мижитурки и нагаждачи. Сидеров е един простак и лумпен, който всеки ден прави скандали, за да не отговаря на неудобни въпроси.

Тъжното и страшното е не поведението на селски бабаит /макар, че самият Сидеров е слаботелесен и разчита на антуража си/, а факта колко много хора се радват на подобно държание.

Аз се срамувам, че това е лицето на българската политика. Срамувам се, че този човек посяга на журналисти, полицаи и на всеки, който не му харесва. Срамувам се от мутрите му, които пазят пред Народното събрание. Срамувам се от езика му. Срамувам се от ретроградните му идеали. Срам ме, макар никога да не съм гласувал за него.

Само един въпрос към привържениците му: Наистина ли все още вярвате, че е националист, даже и след коалицията му с ДПС? Мислех си, че дори идиот ще се събуди след като ДПС е на власт с неговия глас.

+1

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 юни 2013 15:26

Прочетох само първите две странички от темата и ми се додрайфа. Сега си мисля колко прав е бил бившият премиер за "лошия човешки материал", ако го е казал, де! Не вярвам, че има по-лумпенизиран народ от нашия!!! Боли ме като го казвам защото и аз съм част от тоя народ, но... какво да правя. :( Личното ми мнение е, че България в близките 1 000 години няма да се оправи. В същност може, но само ако тази прекрасна страна се населява от... друг народ. Това е! :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 08 юни 2013 15:28

Пак ли герберските подлоги са най- активни в темата ! Защо ли ? Кокала не е за изпускане ! Затвор за Цв.Цв. и Б.Б !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 юни 2013 15:34

Гоце написа:
dunavfc написа:
Гоце написа:
dunavfc написа:
БТВ,телевизия на ГЕРБ ? Слави Трифонов и той ли е кадър на ГЕРБ,предаването Лице в Лице също ли е герберско предаване ?
Така,хубаво,ама страшно хубаво запомни това си изречение "Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни"
Лошият Борисов и лошият Цветанов ги няма,нека да видим,дали сега хладилникът ти ще се напълни ;) Нека да видим,дали ще достигнеш жизненият ти стандарт от 2005 - 2009 ;) След 4 год. пак ще си говорим ;)

При вас липсва,всякакъв реализъм,ама всякакъв ! Само заблуден,ниско интелигентен и неук човек,може да си мисли,че в период на световна криза 2009 - .... може хладилникът му все още да е пълен и ако започне да се изпразва,това е вина на ГЕРБ и ББ. В Испания,Италия и Гърция и там ли ББ изпразни хладилниците на хората ?

Чакай бе, в Полша усетила ли се е световната криза? Или пък хорицата си имат стабилен икономически растеж? Но няма какво да се учудваме. Поляците все пакпредпочитат да си избират безлични политици като Доналд Туск, а не харизматични пожарникари и физкултурници, пред които благоговее Дунавеца.

Ти ми даваш за пример Полша,аз ти вадя на масата 10 държави,които опразниха хладилниците,кое тежи според теб повече ? Още повече,че говорим за страни,далеч по развити от Полша !?
И пак не ми отговори на някои въпроси...
Сега от 2013 до 2017,хладилникът ти ще се напълни ли ?
Можеш ли да сравниш икономически периодите между 2005-2009 и 2009 - 2013,след като са коренно различни с оглед на световната икономическа криза ?
Ако БСП бяха на власт 2009 - 2013,дали хладилникът ти отново щеше да е пълен ?

Отговори ми на тези 3 въпроса и ще съм ти благодарен за вниманието,даже няма да ти опонирам,просто ми отговори...

1. Още е твърде рано, за да ти отговоря на въпроса, тъй като от избора на новото правителство са минали само 10 дни, но съм УБЕДЕН, че при всичко положения то ще е по-добро от най-крадливото и некадърно управление - това на ГРОБ.

2. Кризата започна още през есента на 2008 г. и често казано първата година от нея, докато на власт беше все още БСП, тя не се забелязваше в България.

3. Навярно всички щяхме да сме по-добре между 2009 и 2013 г., ако на власт беше БСП, просто защото Орешарски е доста по-ерудиран и опитен финансист от недоразумението Дянков.

До сега само ви следих спора,ама на конкретни въпроси, а ти Гоце отговаряш само с "може би","вярвам","навярно" и така нататък-това е несериозно!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 08 юни 2013 15:45

dunavfc написа:Много бъркаш ;) Нямаш си представа,каква грешка направи Волен,след като даде живот на това правителство.Защото при нови избори,резултатите щяха да са подобни,докато сега,след катастрофалното управление,което ни предстои,ГЕРБ ще вдигнат доверието към себе си поне с 10 % и при нови избори догодина,ГЕРБ ще спечели отново мнозинство,докато боклука Волен Сидеров ще остане извън парламента за сметка на своите опоненти от НФСБ ;)

А симпатизант на АТАКА да ми говори за разцепленията на другите партии е толкова двулично и смешно,че няма на къде...

Волен даде живот на това правителство поради простата причина,че още едни избори за толкова кратко време щяха да дадат властта на ГЕРБ и той много добре знаеше това. Също така за тези избори са нужни пари които няма от къде да се намерят освен ГЕРБ да ги извадят от джоба си ( не се съмнявам че могат да го направят). Не ми хвали НФСБ защото и те са поредната подлога на Бойко. Нищо че се правят на ухапани или ударени със мокър парцал. Кой направи съвместно протест със РЗС преди няколко дена в подкрепа на Бойко? Нали това беше целта на ГЕРБ да се касират изборите за да има нови и да се помъчат този път да направят нещата по добре и да спечелят,защото последния път им сложиха прът във точилото :D ГЕРБ се доказаха като идиоти които знаят само да си присвояват някакви заслуги. Не знам дали сте гледали изявлението на Бойко във парламента където казва : Аз направих магистрали, аз направих Метро, Аз това, Аз онова, Аз толкова пот съм хвърлил , а сега Орешарски ще вземе заслугите. Е колко нагъл трябва да си,за да си преписваш такива успехи. Какво е направил Бойко. Да не да е ходил да копа с лопатата и да бие със кирката. Да не той да е дал парите за построяването на тези неща. Нали народа ги дава и европейските субсидии. Ще напускат народното събрание когато си искат. Ще ходят на работа когато си искат и ще взимат хилядите левове заплата. Като толкова обичат народа,защо не се откажат от заплатите си като не ходят на работа и тези пари да идат за нуждаещите се? Аз ако не отида на работа и един ден , без основателна причина ще ме уволнят,а те не ходят по седмици. Да не говоря за Доган който не се е мяркал със години. Не защитавам Волен. Не симпатизирам на нито една партия,но има толкова заблудени хора тук и виждат само едната страна на монетата,но не и другата.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 юни 2013 16:01

Момчета, като ви чета и ми става малко гадно, че сте леко заблудени.
Това правителство съществува в този си вид заради АЕЦ Белене и руските енергийни интереси
Волен даде живот на това правителство не за да изгони ГЕРБ от властта, а поради причината, която споменах по-горе. Оттам нататък всичко друго са сценки и постановки, през ку@а му е на Волен дали е изгонил ГЕРБ от властта или не.
Във връзка с горното. Следващата зима ще има "недостиг на ел.енергия". Може би и режим на тока. След това на стадото ще му бъде втълпено колко важно е да се построи АЕЦ Белене. Букмаркнете си това мое мнение. Зимата ще ви го припомня. ;)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”